VG > Innenriks

Wednesday, 07 December, 17:40

VG - 04 okt 22 kl. 18:33

Celine (22) vant mobbesak mot kommunen - Høyesterett avviser å behandle kommunens anke

Celine Smitt (22) ble utsatt for grov mobbing på skolen helt fra 1. klasse. Nå har Høyesterett avvist kommunens anke og studenten får 900.000 kroner i erstatning..
Les mer på VG


Les mer om:
Smitt, Høyesterett

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Celine22 , vant, mobbesakmot , kommunen, Høyesterett, avviserå , behandle kommunens anke
VG - 04 okt 22 kl. 18:33

Celine (22) fikk medhold i Høyesterett - vant mobbesak mot kommunen

Celine Smitt (22) ble utsatt for grov mobbing på skolen helt fra 1. klasse. Nå har Høyesterett avvist kommunens anke og studenten får 900.

NRK - 24 jun 22 kl. 15:16

Anker mobbedom til Høyesterett

Sandefjord kommuner anker deler av en mobbedom til Høyesterett. Lagmannsretten dømte kommunen til å betale Celine Nergård Smitt nesten 900 000 kroner i erstatning for at hun fikk en skade etter mobbing i begynnelsen av barneskolen. Kommunen mener lagmannsrettens dom har vesentlige svakheter, som at det er en direkte sammenheng mellom mobbingen og tilstanden hun har i dag.

NRK - 26 sep 22 kl. 16:12

Stjørdal får bot i mobbesak

Stjørdal kommune har fått ei bot på 600.000 kroner for at de ikke greide å løse en mobbesak på en skole. En elev skal ha blitt mobba over flere år og varsla fra om dette, skriver Bladet.

Klartale - 27 nov 22 kl. 13:00

Disse heier fram lagene sine under fotball-VM

NASJONALSANG: Supportere for Ecuador holder hånden sin på hjertet under deres første kamp mot Qatar. Her synger laget nasjonalsangen sin. GLYN KIRK/AFPKYSS: To supportere fra Qatar er klar for kampen deres mot Ecuador.

Klartale - 11 aug 22 kl. 12:29

Slik fikk Celine et sted å bo før skolestart

Ungdommer begynner på studier neste uke. I de store byene er det lange ventelister for studentboliger. Celine Bendiksrud er 18 år gammel.

VG - 22 nov 22 kl. 11:55

Celine Nilsen (26) ble kalt «jævla kineser» på Barcode

Celine Song Mee Nilsen (26) ble kalt «jævla kineser» da hun konfronterte en fremmed kvinne utenfor en asiatisk restaurant i Oslo. Nå er kvinnen tiltalt for hatefulle ytringer, hensynsløs atferd og kroppskrenkelse..

Klartale - 27 maj 22 kl. 16:30

Disse kjendisene har vært med på MGPjr

Lørdag 28. mai er det Melodi Grand Prix Junior. Det er en norsk konkurranse for barn mellom åtte og 16 år.

NRK - 01 jun 22 kl. 06:21

Over 60 prosent opplever diskriminering i møte med Oslo kommune

I ein ny rapport om Oslo kommune kjem det fram at over 60 prosent av folk med innvandrarbakgrunn har opplevd diskriminering i møte med kommunen det siste året. – Dette er alvorlege tal. Vi ønsker å vere ein kommune for alle, både som tenesteyter og arbeidgiver, seier Rina Mariann Hansen (Ap).

NRK - 01 jun 22 kl. 06:21

Over 60 prosent opplever at dei blir diskriminert av Oslo kommune

I ein ny rapport om Oslo kommune kjem det fram at over 60 prosent av folk med innvandrarbakgrunn meiner dei har opplevd diskriminering i møte med kommunen det siste året. – Dette er alvorlege tal. Vi ønsker å vere ein kommune for alle, både som tenesteyter og arbeidgiver, seier Rina Mariann Hansen (Ap).

Klartale - 14 sep 22 kl. 07:05

Slik jobbet de for å få flere til å stemme ved valget

I helgen var det valg i Sverige. I mye i landet ble det meldt om at rekordmange svensker brukte sjansen til å stemme på forhånd.– Det er også inntrykket vi har her, sa Adina Mehmedovic til Klar Tale sist uke.

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Fylkesnes klager på skattesmell

SV-nestleder Torgeir Knag Fylkesnes mener Skatteetatens egen tolkning av reglene fra 2014 viser at han ikke skulle betalte skatt for pendlerboligen. Nå krever han svar..

VG - 5 timer siden

«Sugardating»-saken: – Løper fra ansvaret

– Jeg forventer at regjeringen rydder opp i lovverket, sier Andreas Sjalg Unneland (SV). Han og flere medlemmer av Stortingets justiskomité er opprørt over at barn har fått registrere seg på sugardating-sider uten at det får følger for eierne..

VG - 22 timer siden

Pass på – nå er det glatt flere steder i landet!

Det er utfordrende kjøreforhold i både Vest-Norge, Midt-Norge og Nord-Norge..

VG - Igår: 16:14

Støre om ny pressesjef med hemmelig kundeliste: Må være konfidensialitet noen steder

VÆRNES (VG) Statsminister Jonas Gahr Støre sier han ikke vil presse sin nye statssekretær, Kristoffer Thoner, til å oppgi hvem han har rådgitt i sin forrige jobb. Han forteller at Thoner har fått innføring om interessekonflikter..

VG - Igår: 16:22

FHI: – Influensaen starter for alvor de nærmeste ukene

Og i år er det selve svineinfluensaen som er tilbake..

VG - Igår: 15:06

Støre fikk høre fra laksebransjen: – Over 100 prosent skatt

Sjefen for oppdrettsselskapet SinkabergHansen i Rørvik i Trøndelag fortalte til statsminister Støre tirsdag at de vil få over 100 prosent skatt hvis regjeringens lakseskatteforslag blir innført. Støre fikk høre det..

VG - Igår: 13:43

Lill (28) vant mot Nav: Flere tusen uføretrygdede har fått for lite

Flere tusen mennesker som har fått innvilget uføretrygd av Nav, har fått mindre penger enn de skulle fått i første utbetaling. Nå har Trygderetten slått fast at det var ulovlig..

VG - Igår: 11:38

Kjerkol var kritisk til kutt i FHI – nå gjør hun det selv

I opposisjon har Ingvild Kjerkol som helsepolitiker argumentert kraftig mot kutt i budsjettet til FHI. Som helseminister pålegger hun dem kutt tilsvarende 300 stillinger..

VG - Igår: 08:49

Politimann dømt til tre års fengsel for grov voldtekt

En politimann fra Nordland politidistrikt er i lagmannsretten blitt dømt til tre år fengsel for grov uaktsom voldtekt..

VG - Igår: 17:56

Aktor om DNA-grensene i Birgitte Tengs-saken: – Vanskelig å gi et godt svar i dag

Det østerrikske instituttet fant drapstiltalte Johny Vassbakks DNA med lavere grenser for hva som anses som et sikkert DNA-resultat, enn hva Norge brukte. Det kan bety at man tidligere kan ha gått glipp av viktig informasjon..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com