NRK > Nyheter

Thursday, 18 July, 06:48

NRK - 30 maj 24 kl. 23:21

Casper Ruud til 3. runde i Roland-Garros etter maratonkamp mot Alejandro Davidovich-Fokina

Casper Ruud fikk det tidvis tøft mot Alejandro Davidovich-Fokina, men var best da det gjaldt og fikk spanjolen forbanna i det avgjørende settet. Ruud kunne til slutt juble for at han er én av 32 igjen i turneringen med sifrene 7-6 (7-5), 1-6, 6-3, 4-6, 6-3. Avgjørelsen kom da Ruud brøt Davidovich-Fokina i det fjerde gamet. Spanjolen svarte med å slenge racketen i bakken. Intensiteten på stadion økte for hvert game som gikk nærmere en avgjørelse.
Les mer på NRK


Les mer om:
Ruud, Alejandro Davidovich-Fokina, Davidovich-Fokina, Discoverys, Ola Bentzen, Tomas Etcheverry, Argentina, Arthur Rinderknech, Djokovic, Roland-Garros

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Casper, Ruud, til3 , rundei , Roland-Garros, etter, maratonkamp, mot Alejandro Davidovich-Fokina
NRK - 18 jan 24 kl. 06:29

Ruud videre i Australian Open etter thriller: – En utrolig kamp

Casper Ruud er videre i Australian Open etter å vunnet den andre runden mot hjemmefavoritten Max Purcell. Kampen måtte til slutt avgjøres med et lengre tiebreak hvor spillerne spilte først til ti poeng. Det endte 10-7 fordel Ruud.

NRK - 03 jul 24 kl. 17:47

Casper Ruud røk ut av Wimbledon – tapte for Fognini

Heller ikke i år greide Casper Ruud å slå sin egen karrierebeste i Grand Slam-turneringen Wimbledon. Det ble exit i 2. runde for italienske Fabio Fognini.

NRK - 22 maj 24 kl. 17:58

Casper Ruud til kvartfinale i Genève

Casper Ruud måtte ut i tre sett for å slå Sebastian Ofner på grusen i Genève. Han kom hardt tilbake etter en fæl periode i kampen. Avansementet kom med sifrene 4-6, 6-2, 6-2.

NRK - 16 jan 24 kl. 04:28

Casper Ruud videre

Det norske tennisesset Casper Ruud er videre til annen runde i Grand Slam-turneringen Australian Open etter seier mot spanjolen Albert Ramos-Viñolas. Ruud vant kampen mot Ramos-Viñolas med settsifrene 6-1, 6-3, 6–1. Nordmannen er seedet som nummer elleve i turneringen og vant sin fjerde kamp på rad mot Ramos-Viñolas.

NRK - 23 feb 24 kl. 00:24

Casper Ruud til semifinale i Los Cabos-turneringen i tennis

Casper Ruud tok seg greit videre til semifinalen i ATP-turneringen i Mexico med å slå Nuno Borges fra Portugal i strake sett. Kampen endte 6-3, og 6-2 etter 67 minutter og 22 sekunders spill. Fjerdeseedede Ruud hadde aldri møtt Borges før torsdagens kvartfinale.

VG - 18 jan 24 kl. 07:03

Casper Ruud møter brite i Australian Open

(Casper Ruud-Max Purcell 6-3, 6-7 (5-7), 6-3, 3-6, 7-6) Casper Ruud (25) er klar for tredje runde i Australian Open og møter der briten Cameron Norrie. Han måtte gjennom fem sett i andre runde..

Aftenposten - 28 maj 24 kl. 16:04

French Open: Casper Ruud overbeviste i starten

(Felipe Alves – Casper Ruud 3–6, 4–6, 3–6) Casper Ruud (25) er videre til andre runde i French Open..

VG - 28 maj 24 kl. 16:04

French Open: Casper Ruud overbeviste i starten

(Felipe Alves – Casper Ruud 3–6, 4–6, 3–6) Casper Ruud (25) er videre til andre runde i French Open. Åpningen var bunnsolid..

Klartale - 29 maj 24 kl. 13:32

Casper Ruud videre etter første runde

Denne uka startet tennisturneringen Roland-Garros, også kjent som French Open. Det er en av de største turneringene innenfor tennis, kalt Grand Slam. Casper Ruud spilte sin første kamp tirsdag.

Aftenposten - 01 jun 24 kl. 23:01

Ruud med pangåpning i 3. runde – leder etter første sett

(Casper Ruud - Tomas Etcheverry 6–4, kampen pågår) Casper Ruud (25) leter etter det første settet i tredje runde av….

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

To til sykehus etter knivhendelse i Fauske

Politiet fikk melding om at en person lå skadet utenfor en adresse klokken 22.50 onsdag. Ambulansen kom like etter og igangsatte førstehjelp, opplyser operasjonsleder Yngvar Fredriksen i Nordland politidistrikt i en pressemelding torsdag morgen.

NRK - 1 time siden

CNN: Pelosi har sagt til Biden at han ikke kan slå Trump

Demokratenes tidligere leder i Representantenes hus, Nancy Pelosi, skal i et privat møte, ha sagt til president Joe Biden at målingene viser at han ikke kan slå Donald Trump, sier kilder til CNN. Pelosi skal også ha sagt at Biden kan ødelegge Demokratenes sjanse for flertall i Huset ved valget i november. – Biden svarte med å gå imot Pelosi og si at han hadde sett målinger som viste at han kan vinne, sier en kilde om samtalen de to toppolitikerne hadde nylig.

NRK - 1 time siden

Landsmøtedeltakere går med ørebandasje til støtte for Trump

Ørebandasje er blitt symbolsk mote på Republikanernes landsmøte, der noen deltakere med antatt friske ører har bandasjert dem i sympati med Donald Trump. Mens Trump har bandasjert det høyre øret fordi han ble skadet i lørdagens attentat, velger noen landsmøtedelegater å bandasjere seg som en støtteerklæring til presidentkandidaten. Det var riktignok ikke veldig mange som kom med bandasje på høyre øre på møtets tredje dag, men de var mange nok til å bli lagt merke til.

NRK - 2 timer siden

Korrupsjonsdømt senator avviser at han vil trekke seg

Den demokratiske senatoren Bob Menendez avviser medieoppslag om at han vil trekke seg etter at han ble kjent skyldig i korrupsjon. Onsdag meldte NBC News at to personer med kjennskap til saken sier Menendez har informert noen av støttespillerne sine om at han akter å trekke seg. Menendez hevder det ikke er noe hold i påstandene og sier det fremstår som et forsøk på å tvinge ham til å uttale seg.

NRK - 2 timer siden

Klimaaktivist dømt til fengselsstraff i Tyskland

En tysk domstol har dømt en klimaaktivist til 16 måneders fengsel etter flere aksjoner der det er brukt maling og veier er sperret. Den 32 år gamle kvinnen, som tilhører klimagruppen Siste generasjon (Letzte Generation) ble dømt for skadeverk og for å ha hindret politiet, sier en talsperson for domstolen i Tiergarten i Berlin. Kvinnen er tidligere bøtelagt i Hamburg og Berling for lignende forhold.

NRK - 3 timer siden

Mange unge mener det er greit å bruke anabole steroider

I en fersk studie fra Antidoping Norge svarer 18 prosent av unge mellom 13 og 19 år at det er greit å bruke anabole steroider i sammeheng med trening. Blant gutter svarte 26 prosent at det var greit. Det melder TV 2.

NRK - 3 timer siden

Innbruddstrend i Stockholm – bruker syre til å smelte låser

Svensk politi undersøker om en bølge av innbrudd der tyvene bruker syre for å smelte låser, henger sammen med lignende saker andre steder i Europa. Siden 20. mai har politiet registrert 49 saker i den svenske hovedstaden, primært i sentrum, der salpetersyre er brukt til å ødelegge låser, sier talsperson Ola Österling.

NRK - 4 timer siden

Secret Service sjef sier ja til å forklare seg

Direktøren for Secret Service går med på å forklare seg for en komité i Representantenes hus om attentatet mot ekspresident Donald Trump i helgen. Kimberly Cheatle har takket ja til å komme til høringen, som skal holdes 22. juli, opplyser komiteen.

NRK - 4 timer siden

Nasa dropper månerobot

Etter forsinkelser og budsjettsprekk kutter Nasa en robot som skulle lete etter vann ved månens sørpol. Den har allerede kostet 450 milliarder dollar å utvikle. – Slike beslutninger er aldri lette å ta.

NRK - 5 timer siden

Korrupsjonsdømt senator sier han vil trekke seg

Den demokratiske senatoren Bob Menendez sier han vil trekke seg etter at han ble kjent skyldig i korrupsjon, sier kilder til NBC. Presset mot senatoren fra New Jersey har økt etter at han tirsdag ble funnet skyldig i 16 tiltalepunkter, inkludert bestikkelser. Både senatsleder Chuck Schumer og den andre New Jersey-senatoren Cory Booker har bedt Menendez trekke seg.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com