VG > Sport

Tuesday, 26 October, 18:03

VG - 13 okt 21 kl. 22:03

Casper Ruud slått ut av Indian Wells

Casper Ruud hadde vunnet sine ni siste tenniskamper før møtet med Diego Schwartzman onsdag. Der ble det stopp for nordmannen etter 3-6, 3-6 i strake sett..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Ruud, Diego Schwartzman, Indian Wells

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Casper, Ruud, slåttut av , Indian, Wells
NRK - 30 jun 21 kl. 16:14

Ruud er ute av Wimbledon

Det ble med 1. runde denne gangen også for Casper Ruud i årets versjon av Wimbledon. Australske Jordan Thompson spilte glimrende gresstennis og vant etter 7-6 (8-6), 7-6 (7-3), 2-6, 2-6 og 6-2.

VG - 12 okt 21 kl. 00:04

Ruud vant slitekamp – nærmer seg ATP-sluttspillet

(Casper Ruud – Lloyd Harris 6–7(4), 6–4, 6–4) Lloyd Harris (24) hadde Casper Ruud (22) i kne, men på mesterlig vis snudde nordmannen og tok seg til fjerde runde i Indian Wells. Dermed tok han nok et godt skritt mot ATP-sluttspillet i november..

VG - 13 okt 21 kl. 22:03

Casper Ruud slått ut av Indian Wells: - Stemte aldri

Casper Ruud hadde vunnet sine ni siste tenniskamper før møtet med Diego Schwartzman onsdag. Der ble det stopp for nordmannen etter 3-6, 3-6 i strake sett..

VG - 01 okt 21 kl. 04:29

Casper Ruud vant mot tidligere verdensener

(Casper Ruud-Andy Murray 7–5, 6–4) Den tidligere verdenseneren Andy Murray (34) gjorde et helhjertet forsøk, men måtte gi tapt da Casper Ruud (22) viste klasse i en morsom tenniskamp natt til fredag..

VG - 01 okt 21 kl. 04:29

Casper Ruud vant mot tidligere verdensener: – Jeg møtte en legende

(Casper Ruud-Andy Murray 7–5, 6–4) Den tidligere verdenseneren Andy Murray (34) gjorde et helhjertet forsøk, men måtte gi tapt da Casper Ruud (22) viste klasse i en morsom tenniskamp natt til fredag..

NRK - 21 aug 21 kl. 04:06

Casper Ruud tapte klart

Tyske Alexander Zverev ble for sterk for Casper Ruud i nattens kvartfinale i Masters-turneringen i Cincinatti Open i USA. Zverev vant kampen 2–0, med settsifrene 6–1 og 6–3. Ruud ble totalt utspilt i første sett, men klarte å heve seg noe i det andre settet.

NRK - 02 okt 21 kl. 04:22

Casper Ruud vant i San Diego

Den norske tennisproffen Casper Ruud er i semifinalen i en ATP-turnering i San Diego i USA. Ruud overbeviste mot italienske Lorenzo Sonengo og vant med settsifrene 6–1, 6–4 fredag. Italieneren er rangert som nummer 23 i verden, mens Ruud er nummer 10..

NRK - 02 okt 21 kl. 04:22

Casper Ruud klar for semifinale

Den norske tennisproffen Casper Ruud tok seg natt til laurdag norsk tid til semifinalen i ATP 250-turneringa i San Diego i USA. Ruud overbeviste mot italienske Lorenzo Sonengo og vann med settsiffera 6–1, 6–4. Italienaren er rangert som nummer 23 i verda, medan Ruud er nummer ti.

NRK - 01 sep 21 kl. 21:52

Ruud slått ut av US Open

Casper Ruud hadde stålkontroll i det første settet mot Botic van de Zandschulp, men kollapset utover i kampen. US Open-eventyret er over etter tap i fire sett. For Ruud sin del er storturneringen med det over nesten før det i det hele tatt har begynt.

VG - 30 jun 21 kl. 16:11

Ruud ute av Wimbledon etter femsetts-thriller

(Jordan Thompson – Casper Ruud 7–6, 7–6, 2–6, 2–6, 6–2) Etter fire timer og fem minutter spill var Casper Ruud Wimbledon-eventyr over for denne gang..

Fler nyheter fra VG

VG - 10 minutter siden

Mjøndalen-keeper undersøkes for kampfiksing – nekter for beskyldningene

Mjøndalen har videreformidlet påstander om kampfiksing mot keeper Sasha Mokani (24) til Norges Fotballforbund..

VG - 45 minutter siden

Einárs mor: «Nils vi elsker deg så mye»

Forrige uke ble Nils Kurt Erik Einar Grönberg (19), kjent som rapartisten Einár, skutt og drept i Stockholm. Nå åpner moren hans seg opp om dødsfallet for første gang..

VG - 2 timer siden

«Caro» og Reiten lover bedring: Slik kan Norge slå Belgia i kveld

ULLEVAAL STADION (VG) Om det ikke er vinnerresepten så vet Caroline Graham Hansen og Guro Reiten hva som må på plass for å lykkes i den viktige VM-kvalifiseringskampen mot Belgia i kveld..

VG - 3 timer siden

Stian Blipp om konas dramatiske fødsel: – Hun kjempet som en kriger

Dagen etter at Stian Blipp (31) meldte om at kona Jamina Blipp (33) hadde født, letter han på sløret om den tøffe prosessen..

VG - 4 timer siden

Kongsberg-drapene: Espen Andersen Bråthen tidligere anmeldt av Coop

Espen Andersen Bråthen (37), som er siktet for massedrapene i Kongsberg, har tidligere blitt anmeldt av Coop. Ifølge VGs opplysninger ba Kiwi i Kongsberg også om besøksforbud mot mannen..

VG - 4 timer siden

TV-anmeldelse «Gjett hvem!»: Småtrivelig supertrivielt

Vis meg dine særheter, og jeg skal gjette hvem du er..

VG - 5 timer siden

Martin Kolberg tok forbehold om innvandringskritisk statssekretær

Leder Martin Kolberg i Buskerud Ap ville ikke anbefale Ole Henrik Krat Bjørkholt som statssekretær på grunn av hans innvandringskritiske innlegg..

VG - 5 timer siden

De avgjør Uniteds fremtid: – Urettferdig mot Solskjær

Manchester United-direktør Ed Woodward har lenge hatt et godt forhold til Ole Gunnar Solskjær. Nå er han på vei ut – og usikkerheten rundt kronprinsen er stor..

VG - 6 timer siden

«Ungkaren»-kjendis Chris Harrison har forlovet seg

Chris Harrison (50) fridde til kjæresten Lauren Zima (33) i beste «Ungkaren»-stil..

VG - 7 timer siden

Fiker til Jens! Bokanmeldelse: Thorbjørn Jagland: «År i fred og ufred»

Thorbjørn Jagland deler ut ørefiker til gamle motstandere i bind to i trilogien om seg selv. Særlig Jens Stoltenberg får svi..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt