VG > Økonomi

Onsdag, 23 Juni, 10:32

VG - 14 mai 21 kl. 18:16

Carl Aksel Jansen: – Jeg føler en ekstrem skam og anger

Realityprofil Carl Aksel Jansen er tiltalt for hvitvasking og grove bedragerier for over 4,5 millioner kroner. Tirsdag starter rettssaken..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Carl Aksel Jansen, Aksel Jansen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Carl, Aksel, Jansen, Jeg, føleren , ekstrem, skamog , anger
NRK - 18 mai 21 kl. 11:05

Erkjente straffskyld for bedrageri

Carl Aksel Jansen, som har vært med i realityserien «Paradise Hotel», erkjente straffskyld for bedrageri, hvitvasking og ruskjøring i Oslo tingrett tirsdag. Rettssaken mot Carl Aksel Jansen og to andre menn startet i Oslo tingrett tirsdag. Etter at den omfattende tiltalen hadde blitt opplest, erkjente Jansen full straffskyld for alle forholdene, bortsett fra to der han erkjenner delvis straffskyld, skriver TV 2.

VG - 21 mai 21 kl. 15:27

Forklarte seg om Carl Aksel Jansen: – Jeg var redd

Fredag vitnet flere av de fornærmede i bedragerisaken mot Carl Aksel Jansen. To av kvinnene fortalte om en periode med frykt etter de anmeldte realityprofilen..

VG - 18 mai 21 kl. 09:05

Carl Aksel Jansen møter i retten for hvitvasking og grovt bedrageri

Carl Aksel Jansen har tidligere erkjent straffskyld for de fleste forhold etter han ble tiltalt for hvitvasking og grove bedragerier for over 4,5 millioner kroner..

VG - 18 mai 21 kl. 09:05

Carl Aksel Jansen i retten: – Erkjenner straffskyld for bedrageri

Carl Aksel Jansen har tidligere erkjent straffskyld for de fleste forhold etter han ble tiltalt for hvitvasking og grove bedragerier for over 4,5 millioner kroner..

VG - 21 mai 21 kl. 15:27

Forklarte seg om Carl Aksel Jansen: – Dette har ødelagt livet mitt

Flere av de fornærmede i bedragerisaken forklarte seg i retten fredag. To av kvinnene fortalte om en periode med frykt etter de anmeldte Carl Aksel Jansen..

VG - 22 timer siden

Realityprofil Carl Aksel Jansen dømt til fengsel i to år og fire måneder

Carl Aksel Jansen sto tiltalt for grove bedragerier for over 4,5 millioner kroner. Nå har dommen falt, opplyser hans forsvarer..

VG - 18 mai 21 kl. 09:05

Carl Aksel Jansen i retten: – Jeg syns det jeg har gjort er helt utrolig

Jansen erkjenner straffskyld for bedrageri, hvitvasking og ruspåvirket kjøring..

VG - 19 mai 21 kl. 09:57

«Paradise»-Carl Aksel i retten: Ble truet av østeuropeere etter salg av falsk klokke

Etter at han hadde solgt en falsk Rolex-klokke til et østeuropeisk miljø, måtte Carl Aksel Jansen ha penger raskt. Løsningen ble forbrukslån på en kompis..

VG - 19 mai 21 kl. 09:57

«Paradise»-Carl Aksel i retten: Hevder han ble truet av østeuropeere etter salg av falsk klokke

Etter at han hadde solgt en falsk Rolex-klokke til et østeuropeisk miljø, måtte Carl Aksel Jansen ha penger raskt, forklarer han i retten. Løsningen ble forbrukslån på en bekjent..

VG - 19 mai 21 kl. 09:57

«Paradise»-Carl Aksel beskrev livsstil med festing, biler, ferie og dyre klokker i retten

Etter at han hadde solgt en falsk Rolex-klokke til et østeuropeisk miljø, måtte Carl Aksel Jansen ha penger raskt, forklarer han i retten. Løsningen ble forbrukslån på en bekjent..

Fler nyheter fra VG

VG - 30 minutter siden

Derfor trekker jeg meg fra Ytringsfrihetskommisjonen

Latterliggjøring av transpersoner og Metoo. Aktivistisk støtte til «Sløseriombudsmannen» og uthenging av kunstnere: Det er blitt umulig for meg å fortsette arbeidet i Ytringsfrihetskommisjonen..

VG - 30 minutter siden

881 ansatte i Secret Service Covid-smittet

Trump-administrasjonens omtrentlige omgang med smittevernregler kan ha vært medvirkende årsak til at mange spesialagenter i Secret Service ble Covid19-syke..

VG - 1 time siden

Helgheims kunnskapsforakt

Etter å kategorisk ha avvist at det finnes strukturell rasisme i Norge, strammer Frp nå grepet rundt dem som kjemper for et mer inkluderende og likestilt samfunn..

VG - 5 timer siden

Dale med miljø-stikk til Wierer: – Kanskje hun får bedre samvittighet

Hun flyr gjerne helikopter til enkelte treninger og konkurranser. Johannes Dale (24) forstår at flere reagerer på at Dorothea Wierer (31) fronter en miljøkampanje for det internasjonale skiskytterforbundet, IBU..

VG - 11 timer siden

Modric-perle sendte Skottland ut av EM: – Gutta er knust

(Kroatia - Skottland 3–1) Han er kaptein, leder og stjernespiller, og det faktum at han er 35 - snart 36 - år, stopper ham ikke fra å levere på den største scenen. Luka Modric var overalt da kroatene tok seg videre i EM..

VG - 11 timer siden

Avis: Britney Spears «lei av å bli utnyttet»

I flere år skal Britney Spears (39) ha forsøkt å frigjøre seg fra farens juridiske grep, ifølge dokumenter New York Times skal ha fått tilgang på..

VG - 11 timer siden

Modric-suser reddet Kroatia - sendte Skottland ut av EM

(Kroatia - Skottland 3–1) Han er kaptein, leder og stjernespiller, og faktum at han er 35 - snart 36 - år, stopper ham ikke fra å levere på den største scenen. Luka Modric var overalt da kroatene tok seg videre i EM..

VG - 11 timer siden

Englands mest etterlyste slo til: – Sensasjonell

LONDON (VG) (England – Tsjekkia 1–0) Hele nasjonen har ropt etter å få se ham fra start. Det tok bare tolv minutter før han viste hvorfor..

VG - 11 timer siden

Rødgrønne partier vil bråbremse fritt skolevalg-innføring

En eventuell ny rødgrønn regjering vil dra i håndbrekket for å stoppe regjeringens innføring av fritt skolevalg i alle fylkers videregående skoler..

VG - 12 timer siden

Kommune gir vaksine til utenlandsstudenter: – Ikke sånn at sjuende dose kan benyttes fritt

Herøy kommune tilbyr nå vaksine til studenter som skal studere i utlandet til høsten. – Alle dosene skal gis etter normal prioriteringsrekkefølge, sier FHIs Preben Avitsland..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt