NRK > Nyheter

Thursday, 01 June, 10:28

NRK - 07 jun 16 kl. 14:24

Cappelen i gang med forklaring

Narkodømte Gjermund Cappelen er i gang med sin forklaring i sønnens helerisak. Cappelen har bedt om at pressen sendes på gangen mens han forklarer seg om forholdet til sønnen, et ønske pressen etterkommer etter påtrykk fra dommeren..
Les mer på NRK


Les mer om:
Gjermund Cappelen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Cappeleni , gangmed , forklaring
Klartale - 09 aug 22 kl. 10:57

Gjermund Cappelen er løslatt fra fengsel

Kaja de Vibe Malling er advokaten til Gjermund Cappelen. Hun sendte en e-post til nyhetsbyrået NTB. Der skriver hun at Cappelen er løslatt fra fengsel.

NRK - 27 okt 22 kl. 12:30

Nominasjonene til Brageprisen 2022 er klare

Blant de nominerte til Brageprisen 2022 er det flere kjente navn – som Åsne Seierstad, Matias Faldbakken, Carl Frode Tiller og Vigdis Hjorth. Prisen deles ut i fire kategorier og regnes som en av de viktigste prisene i det norske, litterære universet. Hjorth er nominert for sin nyeste bok «Femten år.

NRK - 09 jan 17 kl. 09:04

Cappelen og Jensen hilste ikke

Gjermund Cappelen og Eirik Jensen hilste ikke da Cappelen ankom forsvarerbenken. Jensens forsvarer John Christian Elden håndhilste imidlertid på Cappelen. Det kunne se ut som Jensen kastet noen blikk bort på Cappelen..

P4 - 14 feb 17 kl. 12:37

Hevder Jensen hjalp med torpedo-oppdrag

Tidligere polititopp Eirik Jensen skal ha hjulpet til da Gjermund Cappelen trengte torpedo på 90-tallet. Det har hasjsmugler Cappelen forklart i tingretten i dag. I følge Cappelen skal Jensen ha tipset om en barndomskompis som kunne stille opp, og mannen som fikk juling skal ha hatt problemer med å bevege seg i lang tid etterpå.

NRK - 18 sep 17 kl. 12:57

Retten: Cappelen betalte for gården

Heger viser til at den danske håndverkeren som hadde ansvaret for oppussingen døde før etterforskningen startet. Heger sier det er bevist utover enhver rimelig tvil at en av mennene i Cappelens nettverk jobbet på gården til Jensen. Cappelen hyret inn og betalte vedkommende.

P4 - 26 sep 17 kl. 08:41

Cappelen anker

Gjermund Cappelen anker straffeutmålingen i Jensen-dommen. Han mener han skal ha mer i strafferabatt for å avsløre politimannen Eirik Jensen, bekrefter advokaten hans, Benedict de Vibe. Cappelen ble dømt til 15 års fengsel i Oslo tingrett i forrige uke, mens Jensen fikk 21 år.

NRK - 30 aug 18 kl. 16:25

Reagerer på Jensen-forklaring

Gjermund Cappelen likte ikke at Eirik Jensen for åpen rett nevnte saker der Cappelen skal ha vært informant. – Han har reagert på at Jensen i sin forklaring etter vår oppfatning helt bevisst kommer med navn som han skjønner gjør Cappelen redd, sier forsvarer Benedict de Vibe..

P4 - 11 aug 16 kl. 09:33

Kunstsamler tiltalt etter salg til Cappelen

En kunstsamler er tiltalt for uaktsomt heleri og hvitvasking av narkopenger etter å ha solgt et Munch-litografi til narkodømte Gjermund Cappelen. Cappelen skal ha betalt 350 000 kroner i kontanter for bildet. Kunstsamleren sier i følge Budstikka at han ikke reagerte på at Cappelen betalte i kontanter..

P4 - 09 jan 17 kl. 10:37

- Solgte narko for opp mot 2 milliarder

Gjermund Cappelen har solgt narkotika for mellom 1 og 2 milliarder kroner. Det anslår aktoratet i saken mot Cappelen og tidligere polititopp Eirik Jensen som begynte i Oslo tingrett i dag. Cappelen er aktoratets nøkkelvitne, for å få Jensen dømt for grov korrupsjon og grov narkotikakriminalitet.

P4 - 09 jan 17 kl. 13:47

Går gjennom kommunikasjonskontroll av Cappelen

I saken mot Gjermund Cappelen og Eirik Jensen har aktor Lars Erik Alfheim brukt mye av den siste drøye timen på å gå gjennom kommunikasjon til og fra Cappelen etter at det ble iverksatt kommunikasjonskontroll av ham i 2013. Alfheim gikk blant annet inn på sms-er og kontakt mellom Cappelen og polititopp Eirik Jensen, og viste til avtalte møter og spaningsrapporter fra disse møtene. Alfheim har også lagt frem en rekke SMS-er med navngitte personer i Cappelens narkotikanettverk..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Venstre ber justisministeren svare på hva som gjøres for å sikre pride-arrangementer framover

Venstres Ingvild Wetrhus Thorsvik krever at justisministeren trygger pride-arrangementer. Søndag er et barnearrangement i Bergen avlyst på grunn av trusler. – Dette er totalt uakseptabelt.

NRK - 4 minutter siden

Nye søk etter Madeleine McCann: Skal gjennomgå beslag

I de nye søkene etter savnede Madeleine McCann i Arede-demningen i Algrave i Portugal, ble det gjort flere beslag. Disse skal nå undersøkes, sier påtalemyndigheten i Tyskland, ifølge Reuters. Tysk politi mistenker en tysk mann for bortføringen, og bisto politiet i Portugal i de nye søkene.

NRK - 45 minutter siden

Millionstøtte til anlegg på Rjukan

Aker Horizons Asset Development (AAD), hydrogenselskapet til Aker Horizons, får inntil 135 millionar kroner i tilskot og lån frå Innovasjon Noreg til å utvikle eit storskala produksjonsanlegg for grønt hydrogen på Rjukan. Anlegget som skal etablerast på Rjukan er forventa å føre til auka sysselsetjing og mogleg tilvekst av nye bebuarar i Tinn. – Produksjonsanlegget vil bidra til at Rjukan kan styrkjast kraftig som ein viktig industrilokasjon i Noreg, seier kommunal- og distriktsminister Sigbjørn Gjelsvik..

NRK - 45 minutter siden

Omstridt sensurkrav for retten i USA

Et omstridt sensurkrav for biblioteker i den amerikanske delstaten Arkansas havner i retten. Både biblioteker, fagforeninger og forfattere reagerer på kravet. Bakgrunnen er en ny lov som etter planen skal tre i kraft 1.

NRK - 1 time siden

Redd Barna avlyser pride-barnefestival søndag etter trusler om vold

Redd Barna avlyser pridefestival for barn etter å ha mottatt flere trusler om trakassering og vold, opplyser de. Det er barnefestivalen under pride i Bergen som avlyses. – Vi hadde gledet oss til lek, moro, regnbuer, feiring av mangfold og god stemning.

NRK - 1 time siden

Follobane-kaos dro ned Vys punktlighet

Vy rapporterer om en punktlighet på 85 prosent i sin rapport for første tertial. Follobanen får hovedskylda for tallene, som ligger langt under målet. Det er 3 prosentpoeng lavere enn samme periode i fjor, og 5 prosentpoeng under målet på 90 prosent, ifølge en pressemelding fra selskapet – som vedgår at lav punktlighet gir dårlige opplevelser.

NRK - 1 time siden

Zelenskyj på politisk toppmøte i Moldova

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj er i Moldova for å delta på et europeisk toppmøte. Det melder flere nyhetsbyråer torsdag morgen. Han var den første av opptil 47 europeiske ledere til å ankomme møtet, ifølge AFP.

NRK - 1 time siden

Zelenskyj besøker toppmøte i Moldova

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj er i Moldova for å delta på et europeisk toppmøte. Det melder flere nyhetsbyråer torsdag morgen. Norges statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) deltar også på møtet, som er en del av the European Political Community.

NRK - 2 timer siden

Trafikkulykke på E6 ved Ulven i Oslo

Det har vært en trafikkulykke på E6 inngående på Ulven i Oslo. Tre bilister er involvert. En person har smerter i brystet, og blir sjekket av ambulanse på stedet.

NRK - 2 timer siden

AFP: Åtte skadd i «uavbrutt bombing» av russisk grenseby

Åtte mennesker skal være skadd i byen Shebekino i den russiske regionen Belgorod på grensen til Ukraina etter «uavbrutt bombing». Det hevder guvernøren i området på Telegram, ifølge nyhetsbyrået AFP. Guvernør Vyacheslav Gladkov anklager Ukraina for å stå bak angrepene.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com