NRK > Nyheter

Thursday, 25 July, 15:29

NRK - 10 jul 24 kl. 15:30

Campingdrapet: Varetektsfengslet i fire uker

Mannen i 50-årene som er siktet for drapet på en kvinne i 60-årene på en campingplass i Aremark er varetektsfengslet i fire uker. Det opplyser politiadvokat Benedicte Granrud til NRK. Mannen er også ilagt brev-, besøks- og medieforbud i hele perioden. Han har samtykket til fengsling..
Les mer på NRK


Les mer om:
Aremark, Benedicte Granrud, NRK

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Campingdrapet, Varetektsfengsleti , fire, uker
NRK - 11 jul 24 kl. 11:55

Campingdrapet: Har beslaglagt antatt drapsvåpen

Politiet har kontroll på det de mener er drapsvåpenet som ble brukt under campingdrapet i Aremark tirsdag. – Det er tatt beslag i en kniv, som vi mener er det antatte drapsvåpenet. Den vil bli sendt til Kripos for videre undersøkelser, sier politiadvokat Benedicte Granrud.

NRK - 12 jul 24 kl. 10:25

Erkjenner straffskyld for campingdrapet

Mannen i 50-årene som er siktet for campingdrapet i Aremark erkjenner straffskyld. Det opplyser hans forsvarer Ann Turid Bugge til NRK..

NRK - 12 jul 24 kl. 12:13

Siktede etter campingdrapet kan trolig straffes

Mannen i 50-årene som erkjenner straffskyld for campingdrapet i Aremark kan trolig straffes, opplyser politiadvokat Benedicte Granrud til NRK. Torsdag ble det gjennomført en innledende undersøkelse av mannens psykiske tilstand. – Konklusjonen der er at de ikke anbefaler noen videre undersøkelser.

NRK - 09 jun 24 kl. 11:51

Mann varetektsfengslet etter vold mot politimann

En mann ble siktet natt til lørdag etter å ha slått en politimann i hodet i Oslo. Søndag ble mannen varetektsfengslet i fire uker. Politimannen fikk en alvorlig hodeskade.

NRK - 11 jul 24 kl. 15:22

Løten-drapssiktet varetektsfengslet i fire nye uker

Kvinnen i 40-årene som er siktet for drap eller medvirkning til drap i Løten er varetektsfengslet i fire nye uker. I fengslingskjennelsen står det at retten fortsatt mener det er grunn til å frykte at bevis kan bli ødelagt og at kvinnen derfor er varetektsfengslet i fire nye uker. Les mer:.

NRK - 11 mar 24 kl. 12:37

Én varetektsfengslet etter terrorpågripelsene i Stockholm

En av de fire som i forrige uke ble pågrepet, mistenkt for å ha forberedt terrorhandlinger, er så langt varetektsfengslet i Stockholm tingrett. De øvrige tre som ble pågrepet er også begjært varetektsfengslet, og begjæringene behandles i retten mandag. Mistankene mot to av de pågrepne gjelder forberedelse til terrorforbrytelser og grove våpenforbrytelser.

NRK - 11 jul 24 kl. 10:08

To personer varetektsfengslet – siktet for voldtekt av sitt eget barn

To personer, en mann og en kvinne i begynnelsen av 40-årene, er varetektsfengslet for voldtekt av barn under 14 år. I tillegg er begge siktet for å ha produsert eller vært i besittelse av fremstillinger av seksuelle overgrep mot barn eller fremstilling som seksualiserer barn. Ifølge fengslingskjennelsen fra Østre innlandet tingrett nekter mannen for kjennskap til det han er siktet for.

NRK - 26 feb 24 kl. 15:20

Mann varetektsfengslet etter knivstikkingen i Oslo

En mann er nå varetektsfengslet i fire uker etter knivstikkingen i Storgata i Oslo forrige mandag. Politiet ble varslet om den bevisstløse mannen klokken 20.30 mandag 19.

NRK - 14 jun 24 kl. 07:57

Løten-drapssiktet varetektsfengslet i fire nye uker

Kvinnen i 40-årene som er siktet for drap eller medvirkning til drap på Ole Andreas Sønstvedt ble i går varetektsfengslet i fire nye uker. I januar ble han meldt savnet. Senere ble det funnet blod og menneskelevninger på gården hennes i Løten, som viste seg å stamme fra Sønstvedt.

NRK - 18 apr 24 kl. 15:59

Drapssiktet mann varetektsfengsles i fire uker

Onsdag siktet politiet en mann i starten av 20-årene for forsettlig drap av en 18-åring. Nå blir mannen varetektsfengslet i fire uker. Det får NRK bekreftet.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Salmonellautbrudd i Sverige

Egg fra frittgående høner blir tilbakekalt etter at en produsent oppdaget salmonella i en låve, skriver SVT. Den svenske eggleverandøren Kronägg tilbakekaller derfor egg som følge av salmonellafunnet. Leverandøren skriver at produktene er solgt i begrenset omfang i flere butikker.

NRK - 15 minutter siden

Trump ber om en rask slutt på krigen i Gaza

Torsdag tok presidentkandidat Donald Trump til orde for en rask slutt på krigen med Hamas og løslatelse av gislene i Gaza i et intervju med Fox News. Fredag skal Israels statsminister Benjamin Netanyahu til Florida for å besøke Trump på hans eiendom Mar-a-Lago. I tillegg kritiserte Trump demonstrantene som møtte opp ved Capitol Hill for å protestere mot Israels krigføring i Gaza og Netanyahus invitasjon til Kongressen onsdag.

NRK - 1 time siden

Tre til sjukehus etter trafikkuhell – full stans i trafikk i Sandnes

Ei trafikkulukke i Sandnes på fylkesveg 444 fører til at trafikken står i begge retningar. Naudetatane er på staden. Det er to bilar involvert med til saman tre personar.

NRK - 45 minutter siden

Tyfonen Gaemi: Øker beredskapsnivå i Kina

Den kinesiske byen Fuzhou har økt beredskapsnivået til nivå 1 - det høyeste mulige, melder Reuters. Den tropiske stormen «Gaemi» er ventet å treffe østlige Kina torsdag. Lokale myndigheter har uttalt at de jobber med å styrke varsling og koordinering med andre avdelinger, og veilede lokale transportmyndigheter om tyfonforebygging og respons, skriver de på egne nettsider..

NRK - 1 time siden

Iran fordømmer USA for Netanyahu-besøk

– Den kriminelle statsministeren til et falskt regime blir omfavnet av sine støttespillere etter ni måneder med folkemord og barnedrap, skriver Nasser Kanaani, en talsmann for Irans utenriksdepartement, på X. Uttalelsen kommer kun én dag etter at Netanyahu tok til orde i Kongressen for å skape en ny sikkerhetsallianse i Midtøsten for å «bekjempe den iranske trusselen». – I Midtøsten truer Irans terror USA, Israel og våre arabiske venner.

NRK - 1 time siden

Haier i Brasil tester positivt for kokain

13 haier utenfor kysten av storbyen Rio de Janeiro i Brasil ble testet mellom september 2021 og august 2023. I samtlige ble det funnet kokain i musklene og leveren, viser en ny studie utført av Oswaldo Cruz-stiftelsen. Det er ikke helt sikkert hvordan haiene har fått kokainen i seg, men studien viser til at stoffet kan havne i sjøen og skape forurensning som følge av utilstrekkelige kloakkrenseanlegg og utslipp fra ulovlige raffinerier som fremstiller stoffet.

NRK - 1 time siden

Alvorlig trafikkulykke i Sandnes

Politiet melder om en alvorlig trafikkulykke i Sandes. Det skal ha vært to personer i bilen, en er ikke ved bevissthet. En bil skal ha krasjet hardt, skriver de.

NRK - 1 time siden

Minst 30 palestinarar drepne på Gaza siste døgnet

Ifølge Gazas helsedepartement er over 30 palestinarar drepne på Gazastripa siste døgnet. Til no har 39.175 palesinarar blitt drepne sidan krigen starta 7.

NRK - 1 time siden

Framleis over 150 sakna etter migrantforlis i Mauritania

Minst 150 personar er enno sakna etter at ein migrantbåt gjekk ned utanfor kysten til Mauritania måndag, skriv Reuters. Så langt er kring 15 personar stadfesta døde. – Det var 300 migrantar på båten som forliste.

NRK - 2 timer siden

Bybanen spora av etter trafikkulukke på Slettebakken

Klokka 12.55 blei det meldt om samanstøyt mellom bybanen og ein campingbil ved Slettebakken kirke i Bergen. Ifølgje 110-sentralen har eitt togsett spora av, og brannvesenet jobbar med å få det på sporet av.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com