NRK > Nyheter

Thursday, 25 July, 14:36

NRK - 08 dec 23 kl. 01:46

CNN: Nye tiltalepunkter i siktelse mot Hunter Biden

USAs justisdepartement har tatt ut nye tiltalepunkter i siktelsen mot Hunter Biden, sønnen til president Joe Biden, melder CNN og viser til kilder med kjennskap til saken. Det er ikke kjent hva tiltalen gjelder, ettersom rettsdokumentet ikke er offentliggjort ennå, melder kanalen I oktober erklærte Biden seg ikke skyldig i å ha løyet om narkotikabruk da han kjøpte et våpen. Det var den første straffesaken mot et barn av en sittende amerikansk president. Den tiltalen ble tatt ut etter at en dommer ikke ville akseptere et forslag til en avtale mellom påtalemyndigheten og Biden. Spesialetterforsker David Weiss gransker fortsatt presidentsønnen for mulige skattelovbrudd.
Les mer på NRK


Les mer om:
USAs, Hunter Biden, Joe Biden, CNN, Biden, David Weiss, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: CNN, Nye, tiltalepunkteri , siktelsemot , Hunter, Biden
NRK - 19 feb 24 kl. 19:34

Politiet bekrefter Ingebrigtsen-siktelse

I en pressemelding mandag kveld bekrefter Sør-Vest politidistrikt at de har tatt ut siktelse mot friidrettstrener Gjert Ingebrigtsen. – Det er tatt ut siktelse for kroppskrenkelse i saken vi etterforsker mot Gjert Ingebrigtsen. Jeg ønsker ikke å gå inn på hvorfor vi har tatt ut siktelse mot ham.

NRK - 06 sep 23 kl. 23:32

Solberg om Huitfeldt-saken: Vanskelig om hun blir siktet

Høyre-leder Erna Solberg kommenterer nyheten om at Økokrim vil avgjøre om de skal etterforske utenriksminister Anniken Huitfeldt før helgen. Solberg ønsker først og fremst at habilitetssakene skal undersøkes i Kontroll- og konstitusjonskomiteen på Stortinget. – Kan hun bli sittende hvis hun er under etterforskning?

VG - 03 nov 23 kl. 01:06

Den svindeltiltalte kryptogründeren Sam Bankman-Fried kjent skyldig på alle tiltalepunkter

Den svindeltiltalte grunnleggeren av kryptobørsen FTX, 31 år gamle Sam Bankman-Fried, er kjent skyldig på alle sju tiltalepunkter i en domstol i New York..

NRK - 19 okt 23 kl. 16:03

CNN: Trump-advokat erkjenner straffskyld i Georgia-sak

Donald Trumps tidligere advokat Sidney Powell erkjenner straffskyld i saken om valgpåvirkning i delstaten Georgia, melder CNN. Kanalen skriver at påtalemyndigheten ber om seks års prøvetid. Reuters skriver at hun erkjente straffskyld for seks tiltalepunkter, Powell var advokat for Trumps valgkampapparat.

NRK - 12 feb 24 kl. 15:31

CNN: Russland har rekruttert 15.000 nepalere til krigen i Ukraina

Flere nepalere fungerer som fremmedkrigere som kjemper for Russland i Ukraina, skriver nyhetskanalen CNN. Russland kan ha rekruttert så mange som 15.000 nepalere, viser en større kartlegging gjennomført av nyhetskanalen CNN.

NRK - 06 dec 23 kl. 15:57

CNN: USA tar ut siktelse mot fire russiske soldater for krigsforbrytelser

CNN melder at amerikanske myndigheter har siktet fire russiske soldater for krigsforbrytelser mot en amerikaner. Krigsforbrytelsene skal ifølge USA ha skjedd mot en amerikaner som bodde i Ukraina under den russiske invasjonen..

NRK - 06 dec 23 kl. 15:57

CNN: USA tar ut tiltale mot fire russiske soldater for krigsforbrytelser

CNN melder at amerikanske myndigheter har tiltalt fire russiske soldater for krigsforbrytelser mot en amerikaner. Krigsforbrytelsene skal ifølge USA ha skjedd mot en amerikaner som bodde i Ukraina under den russiske invasjonen. Ifølge tiltalen ble amerikaneren bortført fra hjemmet sitt og skal deretter ha blitt slått og torturert i en russisk militærleir.

NRK - 30 apr 24 kl. 08:35

Lokalpolitiker kastes ut av Sverigedemokraterna etter voldtektsmistanke

En lokalpolitiker fra det innvandringskritiske høyrepartiet Sverigedemokraterna er blitt ekskludert fra partiet fordi hen er mistenkt i en voldtektssak. Personen skal ha voldtatt en kvinne natt til lørdag, men det er foreløpig ikke reist noen siktelse i saken. Politikeren er fra Blekinge, som er et av Sverigedemokraternas sterkeste områder.

NRK - 30 sep 23 kl. 05:53

CNN: Mann tiltalt for å ha lekket Trumps selvangivelse

En mann som jobbet på oppdrag i det amerikanske skattevesenet IRS, er tiltalt for å ha stjålet og lekket selvangivelsen til Donald Trump, melder CNN. Den 38 år gamle mannen gjorde konsulentarbeid i IRS fra 2018 til 2020, og ifølge tiltalen stjal han «selvangivelsen og informasjon tilknyttet offentlig tjenesteperson A», skriver CNN. Kanalen får opplyst av en kilde med kjennskap til etterforskningen at den ikke navngitte tjenestepersonen er ekspresident Donald Trump.

NRK - 14 dec 23 kl. 08:46

Amerikansk etterretning: Israel bruker bomber uten fjernstyring

Nær halvparten av all luft-til-bakke-ammunisjon som Israel har brukt i Gaza siden 7. oktober, skal ha vært såkalte «dumme bomber». Det vil si bomber som ikke kan fjernstyres, men bare slippes ned fra flyene.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Haier i Brasil tester positivt for kokain

13 haier utenfor kysten av storbyen Rio de Janeiro i Brasil ble testet mellom september 2021 og august 2023. I samtlige ble det funnet kokain i musklene og leveren, viser en ny studie utført av Oswaldo Cruz-stiftelsen. Det er ikke helt sikkert hvordan haiene har fått kokainen i seg, men studien viser til at stoffet kan havne i sjøen og skape forurensning som følge av utilstrekkelige kloakkrenseanlegg og utslipp fra ulovlige raffinerier som fremstiller stoffet.

NRK - 15 minutter siden

Alvorlig trafikkulykke i Sandnes

Politiet melder om en alvorlig trafikkulykke i Sandes. Det skal ha vært to personer i bilen, en er ikke ved bevissthet. En bil skal ha krasjet hardt, skriver de.

NRK - 1 time siden

Minst 30 palestinarar drepne på Gaza siste døgnet

Ifølge Gazas helsedepartement er over 30 palestinarar drepne på Gazastripa siste døgnet. Til no har 39.175 palesinarar blitt drepne sidan krigen starta 7.

NRK - 45 minutter siden

Framleis over 150 sakna etter migrantforlis i Mauritania

Minst 150 personar er enno sakna etter at ein migrantbåt gjekk ned utanfor kysten til Mauritania måndag, skriv Reuters. Så langt er kring 15 personar stadfesta døde. – Det var 300 migrantar på båten som forliste.

NRK - 1 time siden

Bybanen spora av etter trafikkulukke på Slettebakken

Klokka 12.55 blei det meldt om samanstøyt mellom bybanen og ein campingbil ved Slettebakken kirke i Bergen. Ifølgje 110-sentralen har eitt togsett spora av, og brannvesenet jobbar med å få det på sporet av.

NRK - 1 time siden

Stans på bybanen etter trafikkulukke på Slettebakken

Bybanen og ein campingbil har hatt ein samanstøyt ved Slettebakken kirke i Bergen. Bybanen stansar all trafikk på linjene sine i området. Politiet meldte først at bybanen hadde spora av, men det er noko uavklart melder Vest politidistrikt.

NRK - 1 time siden

Røykutvikling var vanndamp

Brannvesenet rykket ut til et næringsbygg på Tjuvholmen i Hamar etter en melding om røykutvikling. Brannvesenet melder at det er vanndamp i ett fyrrom. Både politiet og brannvesenet er på stedet..

NRK - 1 time siden

Sju arresterte i Belgia mistenkt for å ha planlagt terror

Sju personar blei arresterte under ein landsomfattande politiaksjon. Dei er mistenkte for å ha planlagt eit terrorangrep, ifølge belgisk påtalemyndigheit. Foreløpig har ikkje politiet gått ut med informasjon om kor angrepet skulle skje eller kva som var målet.

NRK - 2 timer siden

Fant stjålne biler i skogen – politihelikopter på stedet

De to BMW-ene som ble stjålet i Tønsberg i natt, ble funnet hensatt i skogen i Stokke i Sandefjord kommune. Klokka 10.18 meldte politipatruljen at de hadde pågrepet en person som løp fra stedet.

NRK - 2 timer siden

Skal ha funne delar frå russisk drone i Romania

Det rumenske forsvarsdepartementet melder at det er funne fragment frå ein russisk drone nær grensa til Ukraina, ifølgje Reuters..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com