VG > Utenriks

Friday, 01 December, 18:04

VG - 31 maj 23 kl. 22:32

CNN: Nye opptak avslører Trump

Tidligere USA-president Donald Trump sier i et opptak at han beholdt et hemmelig dokument om Iran, melder CNN..
Les mer på VG


Les mer om:
USA, Donald Trump, Iran, CNN, Trump

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: CNN, Nye, opptak, avslører, Trump
NRK - 31 maj 23 kl. 22:20

CNN: Trump sier i opptak at han beholdt et hemmelig dokument om Iran

Føderale myndigheter har et opptak der ekspresident Donald Trump sier at han beholdt et hemmelig dokument om Iran da han forlot Det hvite hus, skriver CNN. Dokumentet var angivelig fra forsvarsdepartementet og omhandlet et mulig angrep mot Iran, melder CNN, som viser til flere kilder. Trump etterforskes av justisdepartementet for håndteringen av graderte dokumenter.

Klartale - 15 jun 23 kl. 06:16

Yanina og Olena lærer mer norsk for hver dag som går

Yanina Khaliuk skriver navnet sitt med vakker løkkeskrift. Og navnet på byen hun kommer fra, sentralt i Ukraina.– Skal du ha telefonnummer også, eller?

NRK - 04 maj 23 kl. 13:33

Skal avhøre flere personer etter Lørenskog-drapet

Politiet har allerede gjennomført en rekke avhør etter at en mann i 20-årene ble funnet død i Lørenskog fredag kveld. – Vi har noen personer som vi tenker å avhøre i den videre etterforskningen, sier politiadvokat Grete Bollestad til NRK. Hun sier at politiet allerede har fått inn tips og nå ber de publikum om tips og å sende inn video fra dashbord-kamera om noen har opptak fra området.

NRK - 27 jun 23 kl. 05:01

Trump i opptak: – Dette er dokumentene

CNN har publisert et opptak der tidligere president Donald Trump snakker om dokumenter og refererer til noe som «strengt hemmelig». Ifølge kanalen inneholder opptaket nye detaljer om samtalen som er et sentralt bevis i spesialetterforsker Jack Smiths tiltale. I tiltalen heter det at Trump satte USAs nasjonale sikkerhet i fare ved å beholde gradert forsvarsinformasjon, hindre etterforskningen, skjule dokumenter, avgi falsk forklaring og dele sensitiv informasjon med personer uten sikkerhetsklarering.

NRK - 24 apr 23 kl. 19:15

CNN-anker skal ha fått sparken

CNN-profilen Don Lemon, skriver mandag kveld selv på Twitter at han skal ha fått sparken i det amerikanske nyhetsselskapet CNN. – Jeg ble informert av agenten min i dag tidlig om at jeg hadde blitt sparket, skriver han. Selskapet har gjennom sin Twitter-kanal bekreftet at Lemon ikke jobber hos dem lenger.

NRK - 10 maj 23 kl. 10:10

Trump på CNN for første gang på sju år

USAs tidligere president Donald Trump er ventet å dukke opp på skjermen hos CNN for første gang på sju år onsdag, dagen etter en knusende kjennelse mot ham. Arrangementet finner sted i New Hampshire og er en to timers lang seanse der CNN-ankere og publikum vil kunne stille Trump spørsmål. Arrangementet ble kunngjort i forrige uke og var allerede da ventet å bli bemerkelsesverdig, da CNN og Trump lenge ikke har vært på bølgelengde.

Klartale - 24 aug 23 kl. 06:00

Bykle har penger, men ønsker seg flere å bruke dem på

– Sola skinner jo alltid i Bykle, sier Linda Dypedal med glimt i øyet. Sommeren har kommet til Setesdal. Sola får fram lukta av tre i de tradisjonelle husene.

NRK - 19 jul 23 kl. 09:22

Framleis over 700 ledige studieplassar på universitet, høgskular og fagskular

Onsdag morgon vart oversikta over ledige studieplassar lagt ut via Samordna opptak. Frå torsdag morgon kan ein søkje på dei ledige plassane. Tysdag fekk alle som har søkt studieplassar svar på om dei kom inn på ønskestudiet gjennom Samordna opptak.

NRK - 14 maj 23 kl. 06:40

Zelenskyj sier motoffensiven starter snart

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj sier at den lenge ventede ukrainske motoffensiven starter snart, skriver CNN. Etter å ha møtt Italias president og statsminister i Roma lørdag, sa Zelenskyj til reportere at ukrainske styrker «gjør veldig viktige forberedelser». Videre sa han ifølge CNN at han ikke kan si når motoffensiven starter, men la til at «dere vil definitivt se det, og Russland vil definitivt føle det».

Klartale - 06 aug 23 kl. 06:00

Flyselskaper sliter med passasjerer som oppfører seg dårlig

Flere som reiser fører også til flere problemer. Det viser tall fra flyindustriens organisasjon IATA.Videoer av vulgære, fulle og voldelige folk er det blitt flere av.

Fler nyheter fra VG

VG - 4 timer siden

Norge og EU enige om EØS-midler: 38 milliarder fram til 2028

Etter 18 måneder med forhandlinger er Norge og EU-kommisjonen nå enige om prisen for at norske bedrifter får fri markedstilgang til EUs indre marked..

VG - 14 timer siden

Kvinner protesterer mot Putin: – Det er absurd

En gruppe russiske kvinner anklager i et manifest president Vladimir Putin for å skjule sannheten om krigen i Ukraina - og krever å få sine menn hjem..

VG - 17 timer siden

Fire drept og seks såret i Hamas-angrep i Jerusalem

Fire personer ble drept og seks såret i et skyteangrep som Hamas påtok seg ansvar for, i Jerusalem torsdag. Angriperne ble skutt og drept på stedet..

VG - Igår: 13:15

Russland gjør skeive til «ekstremister»: – Alle skeive blir betraktet som kriminelle

Russisk høyesterett avgjorde torsdag at den internasjonale LHBT-bevegelsen skal erklæres som «ekstremistisk». – En kriminalisering av alle skeive, frykter ekspert..

VG - I førrgår: 13:09

Kuleba: Vil ha russiske penger til å føre krig mot Russland

BRUSSEL (VG) - Vi vil overleve vinteren. Men det blir ikke lett. Det var budskapet fra Dmytro Kuleba, Ukrainas utenriksministere, da han møtte norske medier i Nato onsdag..

VG - I førrgår: 12:24

Stoltenberg om Putins Russland: Kraftig svekket av krigen

Store menneskelige tap og svekket politisk innflytelse: Jens Stoltenberg mener Vladimir Putin taper på flere fronter..

VG - I førrgår: 10:20

Her anmeldes israelske ledere for Gaza-krigen – i Norge

En gruppe norske advokater har anmeldt tre sentrale israelske militære ledere for «forbrytelser mot menneskeheten». Nå kan saken ende hos Kripos..

VG - 28 nov 23 kl. 14:40

Finsk avis: Finland stenger alle grenseoverganger til Russland

Finland stenger den siste åpne grenseovergangen til Russland, ifølge avisen Helsingin Sanomat..

VG - 28 nov 23 kl. 08:59

Undersøkelse: Gaza-innbyggere negativt innstilt til Hamas før angrepet på Israel

Mange av Gazas innbyggere var fiendtlig innstilt til Hamas før gruppa gikk til angrep på Israel 7. oktober, viser en spørreundersøkelse..

VG - 26 nov 23 kl. 11:05

Går mot oljestrid på Dubai-toppmøte: – Vi må slutte å mate beistet

Skal vi fase ut olje, kull og gass? Motstridende interesser går i klinsj på det kommende klimatoppmøtet i Dubai..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com