NRK > Nyheter

Thursday, 30 June, 09:43

NRK - 27 apr 22 kl. 01:06

Bystyret i Oslo vil gi erstatning til voldsskadd lærer

Åtte år etter at en lærer i Oslo ble angrepet og tatt kvelertak på av en elev, snur bystyret i Oslo og vil både gi erstatning til og beklage overfor læreren. Årsaken er at Venstre har snudd i sitt syn på saken, skriver Aftenposten. Det er dermed flertall i bystyret for å gi læreren kompensasjon. Det var i 2014 at den 18 år gamle eleven tok kvelertak på læreren Clemens Saers mens han underviste på Oslo Handelsgym. Andre elever i klassen oppfattet at læreren var i livsfare og grep inn.
Les mer på NRK


Les mer om:
Oslo, Venstre, Aftenposten, Clemens Saers, Oslo Handelsgym, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bystyreti , Oslo, vilgi , erstatning, til, voldsskadd, lærer
Aftenposten - 26 apr 22 kl. 19:54

Han ble angrepet av elev på jobb. Nå vil bystyret gi læreren erstatning og en beklagelse.

Åtte år etter at en elev angrep ham i klasserommet, vil et flertall i bystyret gi lærer Clemens Saers erstatning og en….

Klartale - 20 jun 22 kl. 13:40

Hva skjer med Kristiansand, Søgne og Songdalen?

Kristiansand, Søgne og Songdalen var tre kommuner for tre år siden. Men den gamle regjeringen med Høyre ville at de skulle bli til én. Det skjedde for to år siden.

Klartale - 28 apr 22 kl. 08:58

Lærer får erstatning og beklagelse fra Oslo kommune

Clemens Saers er lærer. Han får 350.000 kroner i erstatning fra Oslo kommune.

Klartale - 09 maj 22 kl. 08:29

Barn kan ha fått alvorlige bivirkninger av vaksinen

80 barn kan ha fått alvorlige bivirkninger av korona-vaksinen. Det melder kanalen NRK. To barn har søkt om erstatning.

NRK - 27 apr 22 kl. 21:48

Vil utrede parlamentarisme i Kristiansand

Bystyret i Kristiansand skal reduseres fra 71 til 57 representanter fra og med lokalvalget neste år. Det har et stort flertall i bystyret bestemt i kveld, skriver Fædrelandsvennen. Samtidig vedtok bystyret at det skal utredes parlamentarisme som politisk styringsmodell i kommunen, ifølge avisa..

Klartale - 23 maj 22 kl. 14:45

USA er tomme for næring til barn

USA er tomme for morsmelk-erstatning. Det skaper store problemer for spedbarn.Allerede for 30 år siden ble det advart om at dette kunne skje.

NRK - 27 apr 22 kl. 19:34

Erstatning til voldsrammet lærer

Clemens Saers får 350.000 kroner i erstatning og en beklagelse fra Oslo kommune. Lektoren ble for åtte år siden livsvarig skadd da en elev overfalt ham i klasserommet.

NRK - 10 jun 22 kl. 21:30

26 personer har fått erstatning etter flåttbitt

Kun 26 personer har i løpet av de siste 20 årene fått erstatning etter flåttbitt. Mange flere søker om erstatning, men uten å få det. Norsk pasientskadeerstatning (NPE) behandler ofte saker der pasienter mener de burde fått bedre eller raskere behandling etter flåttbehandling.

NRK - 10 jun 22 kl. 21:30

26 har fått erstatning for flåttbitt

26 personer har i løpet av de siste 20 årene fått erstatning etter flåttbitt. Mange flere søker om erstatning, uten å få det. Norsk pasientskadeerstatning (NPE) behandler ofte saker der pasienter mener de burde fått bedre eller raskere behandling etter flåttbitt.

NRK - 15 jun 22 kl. 21:14

Oslo-budsjettet i havn

Ved halv ni-tiden onsdag kveld vedtok bystyret i Oslo et revidert budsjett. Det er imidlertid splittelse blant de rødgrønne i Oslo. Partiene greide ikke å bli enige om det reviderte budsjettet.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Dobbel renteheving i Sverige

Riksbanken hever styringsrenta i Sverige med 0,5 prosenteiningar til 0,75 prosent. Det er den høgaste hevinga på 22 år..

NRK - 30 minutter siden

Aleksander Matland (35) omkom i fallulykka i Kvinnherad

Det var den 35 år gamle Aleksander Matland frå Bergen som vart funnen omkomen ved Andersfjellet i Rosendal måndag 27. juni. Politiet frigir namnet på den omkomne i samråd med pårørande.

NRK - 30 minutter siden

Frigir namn på omkomen

Det var den 35 år gamle Aleksander Matland frå Bergen som vart funnen omkomen ved Andersfjellet i Rosendal måndag 27. juni. Politiet frigir namnet på den omkomne i samråd med pårørande.

NRK - 45 minutter siden

Et skip med 7.000 tonn korn har forlatt ukrainsk havn, ifølge prorussere

Prorussiske tjenestemenn sier at et skip lastet med 7.000 tonn korn har forlatt havna Berdjansk. Kornet skal sendes til det som omtales som «vennlige land».

NRK - 1 time siden

Flere ofre for seksuallovbrudd i fjor

I løpet av 2021 er nær 5.800 personer registrert som ofre for seksuallovbrudd. Det er 570 flere enn året før.

NRK - 1 time siden

– Slipp ut torsk du får på kroken

Fiskeridirektoratet oppfordrer hobbyfiskere i Oslofjorden som får torsk på kroken, om å slippe den ut igjen. Det er forbudt å fiske torsk i fjorden, likevel får direktoratet meldinger fra publikum om at folk ikke respekterer forbudet. – Det er veldig viktig at forbudet blir repektert for å kunne bygge opp igjen en torskebestand i Oslofjorden, sier kommunikasjonsrådgivar Olav Lekve i Fiskeridirektoratet.

NRK - 1 time siden

SAS innstiller 16 flyginger – Widerøe fem

SAS må innstille 16 flyginger i dag på grunn av personalmangel. Tolv av dem skulle gått utenlands, ifølge VGs oversikt som er basert på data fra Avinor og Flightstats. Totalt blir 21 flyginger innstilt torsdag – 16 fra SAS og fem Widerøe, viser VGs oversikt.

NRK - 1 time siden

VG: SAS innstiller 16 flyginger – Widerøe fem

SAS må innstille 16 flyginger i dag på grunn av personalmangel. Tolv av dem skulle gått utenlands, ifølge VGs oversikt. Totalt blir 21 flyginger innstilt torsdag – 16 fra SAS og fem Widerøe, viser VGs oversikt.

NRK - 1 time siden

Putin mener alt går etter planen

President Vladimir Putin hevder den «spesielle militæroperasjonen» fortsetter å gå etter planen, mer enn fire måneder inn i Russlands krig i Ukraina. Putin beskrev de russiske soldatene som helter da han møtte journalister under et besøk i Turkmenistan onsdag. Han sa at den «spesielle militæroperasjonen» går som den skal, og at troppene har nådd flere milepæler.

NRK - 2 timer siden

Finland kan sette opp grensegjerde mot Russland

Det er ventet at Finland vil åpne for å bygge kraftige grensegjerder langs deler av den 134 mil lange grensa mot Russland. En ny lov som gjør det mulig å sette opp grensegjerdet er ventet å bli stemt gjennom i Finlands nasjonalforsamling Eduskunta denne uka, melder Radio Ekot. – Ting kan endre seg raskt og vi må være forberedt på alle slags situasjoner, sier Finlands innenriksminister Krista Mikkonen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com