NRK > Nyheter

Tuesday, 16 July, 12:06

NRK - 06 aug 23 kl. 19:12

Bygninger kollapset i Teheran - Tre politimenn omkom

Tre iranske politimenn omkom søndag og 11 andre ble skadet da flere bygninger kollapset i hovedstaden Teheran søndag, opplyser lokale medier, ifølge AFP. Politimennene var i ferd med å sikre den planlagte rivingen av «uautoriserte bygninger» sørvest i Teheran, rapporterte nyhetsbyrået ISNA. Mens de forsøkte å rive den første bygningen, hadde fem andre bygninger kollapset. I en rapport skal det ha kommet frem at bygningene som kollapset ikke overholdt de nødvedige sikkerhetstiltakene. En tjenestemann i Teheran sa lørdag at myndighetene hadde revet mer enn 46.
Les mer på NRK


Les mer om:
Teheran, AFP, ISNA, Hamshahri

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bygninger, kollapseti , Teheran, Tre, politimenn, omkom
NRK - 18 jan 24 kl. 09:34

Fire fjellklatrere omkom i kraftig snøfall i Iran

Fem fjellklatrere ble fredag tatt av et snøskred på Randola-fjellet nær den nordvestlige byen Oshnavieh, og Røde Halvmåne sier at to av dem senere ble reddet. Tre ble funnet døde etter en seks dagers leteaksjon. Redningsarbeidere leter også etter tre fjellklatrere i den nordvestlige provinsen Ardabil og en annen i Teheran-provinsen, ifølge Røde Halvmåne.

NRK - 08 sep 23 kl. 15:46

Tyskland: Vil gjøre oppvarming av bygninger mer klimavennlig

En omstridt bygningsenergilov er vedtatt i den tyske forbundsdagen. Loven tar sikte på å bytte ut olje- og gassfyring og gjøre oppvarming av bygninger mer klimavennlig. Den nye loven, som kalles «fyringsloven», skal tre i kraft neste år, og skal sikre at minst 65 prosent av all oppvarming i bygninger skal driftes av fornybare energikilder.

NRK - 09 okt 23 kl. 13:22

Flyplassen i Hamburg innstilte fly: Trusler om angrep på fly fra Teheran

Tidligere mandag innstilte flyplassen i Hamburg fly på grunn av trusler om angrep på fly fra Teheran, melder Reuters. Flytrafikken skal nå gå som normalt igjen. Det tyske pressebyrået DPA siterer en talsperson ved flyplassen som sa at flyene var innstilt på grunn av en trussel om angrep på et fly fra den iranske hovedstaden Teheran..

NRK - 10 apr 24 kl. 23:36

Iran: All flytrafikk over Teheran innstilles

All flytrafikk over Irans hovedstad Teheran innstilles fra midnatt. Det skal være på grunn av en militærøvelse, melder det iranske nyhetsbyrået Mehr som siterer forsvarsministeren i landet. Tidligere tirsdag sa det tyske flyselskapet Lufthansa at de stanser sine flyginger til Teheran, foreløpig bare fram til onsdag.

NRK - 12 dec 23 kl. 19:20

FN: 18 prosent av bygningsmassen i Gaza er ødelagt

Satellittbilder viser at 18 prosent av alle bygninger og andre strukturer på Gazastripen har blitt ødelagt siden de israelske angrepene startet 7. oktober. Det skriver FN satellittsenter, Unosat, på X/Twitter tirsdag.

NRK - 23 jul 23 kl. 15:03

To omkom da bru kollapset i Hellas

To mennesker omkom og det undersøkes om flere ble rammet da en eldre motorveibru kollapset nær byen Patras vest i Hellas søndag. – Vi leter etter flere mennesker som kan være under massene, sier en av redningsmannskapene til gresk TV. Brua som kollapset skulle ifølge statlige medier rives fordi den var ustabil.

Klartale - 30 jun 23 kl. 08:45

Derfor brenner Frankrike

Frankrike raser. Natt til fredag var det mer uro. Årsaken er at politiet drepte en 17-åring.

NRK - 10 apr 23 kl. 12:07

Tre funnet omkommet i kollapset bygning i Marseille

Tre personer er funnet omkommet i ruinene av en bygning som kollapset i Marseille natt til søndag. Flere andre er fortsatt savnet. To bygninger raste sammen etter en eksplosjon like før klokken 1 natt til søndag.

NRK - 30 jul 23 kl. 03:46

Droner skal ha truffet bygninger i Moskva

Droner har truffet flere bygninger i Moskva natt til søndag. En sikkerhetsvakt skal ha blitt såret. Mens angrepene pågikk, ble luftrommet over den russiske hovedstaden stengt, ifølge nyhetsbyrået Tass.

NRK - 30 jul 23 kl. 03:46

Tass: Luftrommet over Moskva stengt – droner skal ha truffet to kontorbygninger

To bygninger i Moskva har fått skader i angrep fra ukrainske droner, men ingen personer er såret, opplyser byens ordfører. Luftrommet over Moskva er nå stengt. Det er nødetatene som melder om stengningen tidlig søndag, ifølge nyhetsbyrået Tass.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Stavanger Aftenblad: Politiet hentet ut bombeliknende gjenstand på SUS

Tirsdag formiddag landet politihelikopteret med to representanter fra bombegruppen på Stavanger Universitetssykehus. Der har de hentet ut en mulig bombelignende gjenstand (IOD), Stavanger Aftenblad. – Det er ingen dramatikk, sier operasjonsleder til avisen.

NRK - 30 minutter siden

Minst 13 drept i angrep på Gaza

Tirsdag er minst 13 personer drept i israelske angrep på Gazastripen, ifølge palestinske helsemyndigheter. IDF skriver selv på Telegram at de fortsetter kampene i Rafah og sentrum av Gaza. Luftforsvaret har angrepet over 40 mål det siste døgnet, sier de..

NRK - 1 time siden

Russland krev svar om Zelenskyjs fredstoppmøte

Russland må forstå kva president Zelenskyj meiner med omgrepet «fredstoppmøte» før det blir aktuelt å seie ja til ein invitasjon, seier Kremls pressetalsmann Dmitrij Peskov tysdag. President Volodymyr Zelenskyj sa måndag at Russland burde vere til stades under eit neste toppmøte om krigen i Ukraina. Det første vart halde i Sveits i juni, og der deltok ikkje representantar frå Russland eller Kina.

NRK - 1 time siden

Fire ministre går av i Wales

Fire ministre har trukket seg fra den walisiske regjeringen, melder Sky News. Det gjelder Mick Antoniw, Julie James, Lesley Griffiths og Jeremy Miles. På X begrunner de dette med mistillit til sin leder.

NRK - 1 time siden

Tybring-Gjedde har krav på nær en halv million

Den eksluderte Frp-politikeren Christian Tybring-Gjedde har krav på et årlig tilskudd på 472.000 kroner som uavhengig representant, i tillegg til stortingslønna på 1.171.

NRK - 1 time siden

Fare for tordenvær og lyn på Helgeland

Det er fare for tordenvær og mye lyn for store deler av Helgeland i dag. Tordenværet er ventet å starte sent på formiddagen, og øker utover ettermiddagen. Det vil også komme noe kraftige regnbyger.

NRK - 1 time siden

Tre personer pågrepet i grov narkotikasak i Trondheim

Søndag kveld ble tre personer pågrepet og siktet i en grov narkotikasak, melder Adresseavisen. De tre er alle siktet for grov narkotikaovertredelse for oppbevaring av stoffer. Politiet har gjort beslag i saken.

NRK - 3 timer siden

WSJ. Elon Musk vil donere 45 millioner dollar månedlig til Trump-valgkampen

Lørdag meldte Bloomberg at Elon Musk har donert «en betydelig sum» penger til en America PAC, en aksjonsgruppe som driver valgkamp for tidligere president Donald Trump. Ifølge Wall Street Journal vil Musk forplikte seg seg til å gi rundt 45 millioner dollar til aksjonsgruppen hver måned. Det tilsvarer nesten en halv milliard norske kroner.

NRK - 1 time siden

Ny kartlegging av havet rundt Svalbard

Nå skal store områder av havet rundt Svalbard som ikke er kartlagt, bli dokumentert. De allerede dokumenterte områdene er fra 80-tallet, og nå skal Kartverket bruke sommersesongen til å ta nye målinger. Avdelingsdirektør i Kartverket, Gudmund Jønsson sier i en pressemelding at bedre data og sjøkart vil ivareta navigasjonssikkerheten i disse områdene.

NRK - 3 timer siden

Flere drept av militante grupper i Pakistan og India

Det pakistanske militæret melder tirsdag om et angrep mot en militærbase nordvest i landet, skriver Reuters. Åtte av basens sikkerhetspersonell skal ha blitt drept under angrepet, i tillegg til ti militante opprørere. Samtidig er fire indiske soldater drept i et angrep i delstaten Jammu og Kashmir, ifølge den indiske hæren.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com