NRK > Nyheter

Saturday, 18 September, 12:46

NRK - 29 jul 21 kl. 11:13

Bygger opp att kulturminne-bru

5-6 millionar kroner skal brukast på å bygge opp att ein gamal jernbarnebru ved Grimen på Hardangervegen som blei knust då eit vogntog krasja i det i mars. Bane Nor vil kreve erstating frå transportselskapet Royal Transport for dette, skriv BT..
Les mer på NRK


Les mer om:
Grimen, Hardangervegen, Nor, Royal Transport, BT

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bygger, oppatt , kulturminne-bru
NRK - 03 jun 21 kl. 13:51

Tana Bru varmest i landet

Tana Bru er det varmeste stedet i landet i dag, det sier meteorolog Ola Bakke Aashamar. Akkurat nå er det 28 grader i Tana Bru, men Yr melder opp mot 31 grader rundt kl 15. Resten av Finnmark nyter også av det gode været, sier Bakke Aashamar..

NRK - 23 aug 21 kl. 13:48

Tina Bru møtte demonstrantene

Olje- og energiminister Tina Bru møtte demonstrantene som tok seg inn i departementet mandag. Hun sier dette i en pressemelding: – Det er synd at demonstrantene tyr til sivil ulydighet, og at denne gruppen tar til orde for at demokratiet er problemet og vil flytte makt fra folkevalgte organ til det de selv mener er riktig. Bru sier hun snakket med dem om dette.

NRK - 12 maj 21 kl. 11:02

Helse vest bygger beredskapslager

Det skal bygges to nivåer av beredskapslagre for legemidler i Norge. Helse vest bygger nå et lager med seks måneders forbruk av utvalgte legemidler. Lageret skal etter planen fylles opp i løpet av høsten.

VG - 10 maj 21 kl. 16:45

Fabian Stang peker på Tina Bru som Høyre-leder etter Solberg

Tidligere Høyre-ordfører i Oslo, Fabian Stang, sier partiet bør hoppe over en generasjon og gå for Tina Bru som Høyre-leder – når Erna Solberg en gang i fremtiden gir seg..

VG - 15 maj 21 kl. 16:13

Tina Bru til Jonas Gahr Støre: – Du må stå for ting

THON HOTEL OPERA (VG) Høyre-nestleder Tina Bru (35) synes det er hyggelig at folk tenker på henne som en mulig ny Høyre-leder. Hun sier at hun hater merkelapper, men kaller seg gjerne lyseblå..

NRK - 16 maj 21 kl. 15:29

Trafikkulykke ved Brufoss bru

En person sjekkes av ambulansepersonell etter en trafikkulykke litt sør for Brufoss bru i Larvik. En bil kom over i motsatt kjørefelt og kolliderte med en møtende bil. Skadeomfanget er ikke kjent..

E24 - 28 maj 21 kl. 07:03

Utfordret Bru om nye olje og gassfelt: – Ansvarspulverisering

MDG utfordrer oljeminister Tina Bru til å stanse norsk oljeleting, etter at en IEA-rapport sår tvil om behovet for nye olje- og gassfelt. Det vil hun ikke..

E24 - 29 maj 21 kl. 09:09

Tina Bru med gladmelding til havvind-senter

Metcentre ønsker å åttedobla kapasiteten for å halda Norge i tet innan flytande havvind. Statsråd Tina Bru tar dei eitt steg nærare målet..

NRK - 12 jun 21 kl. 18:41

Bru ødelagt av flom

En bru er ødelagt av flom i Badderelva i Kvænangen kommune i Troms og Finnmark. Samtidig er fylkesvei 367 stengt etter å ha blitt oversvømt. Gammelbrua over Badderelva litt over klokken 17 lørdag ettermiddag ble tatt tak i av vannmengdene..

VG - 06 aug 21 kl. 17:17

Går ut mot milliardkjøp av private barnehager: – Barna taper på det

Tina Bru (H) mener Oslo og Bergen har brukt unødvendig mye penger på å kjøpe private barnehager. – Bru må passe seg, mener Inga Marte Thorkildsen (SV)..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Demonstrasjoner i Melbourne

Seks politifolk ble brakt til sykehus med skader, etter sammenstøt med demonstranter i Melbourne i Australia lørdag. 235 demonstranter ble arrestert. Rundt 700 personer deltok i demonstrasjonen mot nedstengingen av i byen.

NRK - 1 time siden

Misfornøyd med utsettelse

Bondelaget er misfornøyd med at tilleggsforhandlingene er utsatt. I jordbruksoppgjøret ble partene enig om å ha ekstraforhandlinger ved økte kostnader til bl.a.

NRK - 45 minutter siden

Blir ikke løslatt fra varetekt.

Mannen som er siktet for drapsforsøk etter knivstikking ved t-banestasjonen på Grønland natt til 3.september blir ikke løslatt fra varetekt. Det har lagmannsretten bestemt, skriver Avisa Oslo.

NRK - 45 minutter siden

18 nye smittetilfeller i Bodø

Det er registrert 18 nye tilfeller av covid-19 i Bodø siste døgn, det opplyser kommunen i en pressemelding. Ti av de smittede har foreløpig ukjent smittevei, og smittesporing pågår. Ifølge kommunen er det av de ti først og fremst snakk om barn og unge.

NRK - 45 minutter siden

25 nye smitta i Bergen

25 personar har fått påvist korona i Bergen sidan i går. 14 er nærkontaktar, åtte har ukjent og tre har uavklart smitteveg. 1028 personar testa seg i går.

NRK - 1 time siden

Eksplosjoner i Afghanistan

Minst to mennesker er drept og 19 skadd i flere separate eksplosjoner i to provinser i Afghanistan lørdag, melder kilder til flere nyhetsbyråer. To kilder sier til nyhetsbyrået DPA at det er snakk om tre separate eksplosjoner i Jalalabad i Afghanistans østlige provins Nangarhar. Ifølge en av kildene skal minst en av eksplosjonene ha vært rettet mot et politikjøretøy hvor noen fra Taliban befant seg.

NRK - 1 time siden

USA vil møte Frankrike neste uke

USA håper de får diskutert striden med Frankrike om en ny sikkerhetsavtale med Australia ved FNs hovedforsamling neste uke. Det sier det amerikanske utenriksdepartementet i en uttalelse lørdag. Talsmann Ned Price sier i uttalelsen at Frankrike er «en viktig partner og vår eldste allierte».

NRK - 2 timer siden

India vaksinerte 22 millioner

India nådde ny rekord og vaksinerte 22 millioner mennesker mot covid-19 fredag. Myndighetene satte opp ekstra vaksinasjonssentre i stadioner, på kjøpesentre, klinikker og andre steder for å komme nærmere landets mål om å vaksinere 1,1, milliarder mennesker innen utgangen av året. Omtrent 788 millioner vaksinedoser er nå gitt, men andelen fullvaksinerte i landet ligger fortsatt på under 20 prosent.

NRK - 2 timer siden

Munchmuseet sliter med klimaet

Munchmuseet sliter med klimaanlegget i det nye museet, og ønsker seg en reserveløsning. Men Plan- og bygningsetaten sier nei til forslaget. Det skriver Avisa Oslo.

NRK - 2 timer siden

Mener Ropstad bør trekke seg

Adresseavisen har spurt alle KrFs lokallagsledere i Trøndelag om de mener Kjell Ingolf Ropstad kan fortsette som partileder. Meningene er delte blant de ti lokallagslederne som har svart avisa. – Jeg mener Ropstad skal trekke seg som partileder før landsstyremøtet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt