Klartale > Nyheter

Wednesday, 10 August, 01:03

Klartale - 21 jun 22 kl. 15:01

Byen kan bli Russlands neste mål

Folk i byen Slavjansk i Ukraina bygger nødlagre og tilfluktsrom i kjellere. Slavjansk ligger omtrent 80 kilometer øst for Sievjerodonetsk. Der har det rast harde kamper i over en måned. Russland ønsker å ta hele Donetsk fylke. Der er Slavjansk er en av de vestligste byene.
Les mer på Klartale


Les mer om:
Slavjansk, Ukraina, Sievjerodonetsk, Donetsk, Vadym Lyakh, Azot, Lysytsjansk, Donets, Sievjerodonets, Institute, The Study, War, Bakhmut, Lyakh, Jurij, Kramatorsk, Oleksandr Gontsjarenko, Russlands

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Byenkan bli , Russlands, nestemål
Klartale - 25 feb 22 kl. 13:36

Dette har skjedd til nå i krigen i Ukraina

Russland har angrepet Ukraina. Flere ukrainske byer har blitt bombet og russiske soldater går mot hovedstaden Kyiv.Hvordan startet dette?

Klartale - 29 jul 22 kl. 06:30

Unge i Ukraina har ravefest mens de rydder i ruiner

Mer enn 200 unge ukrainere har funnet en ny måte å hjelpe landet sitt. De jobber for å rydde opp og bygge opp igjen det som ble ødelagt av soldater fra Russland.Det samme skjer hver dag.

Klartale - 04 maj 22 kl. 14:00

De fryktet at de aldri ville slippe ut fra Mariupol

– Vi var i ferd med å miste håpet om at vi noensinne ville komme oss ut. Det sier en kvinne til kanalen til BBC.Da de kom fram var folk preget av at de var slitne og lettet.

NRK - 26 mar 22 kl. 17:51

Ordfører: Tsjernihiv er fullstendig ødelagt

Ordføreren i den ukrianske byen Tsjernihiv sier at byen er fullstendig ødelagt av russiske styrker, og at 200 mennesker er drept de siste ukene. Tsjernihiv, som ligger ved grensen til Russland og Hviterussland, har nå under halvparten av sine opprinnelig 285.000 innbyggere.

NRK - 31 maj 22 kl. 07:45

Russland hevder å kontrollere en tredel av Sievjerodonetsk

Russiske styrker og russiskstøttede separatister fortsetter de massive angrepene mot Sievjerodonetsk og hevder å ha tatt kontroll over en tredel av byen. Mandag rullet russiske stridsvogner inn i Sievjerodonetsk, som er den østligste byen som fortsatt har vært under ukrainsk kontroll. – Vi kan opplyse at en tredel av byen alt er under vår kontroll, sier lederen for utbryterrepublikken Luhansk, Leonid Pasetsjnik, til det statlige russiske nyhetsbyrået Tass.

Klartale - 09 jun 22 kl. 06:30

Izabely vokste opp i favelaen

Rio de Janeiro er kjent for vakre strender og livlige fester. Turister fra hele verden kommer til den brasilianske byen. De nyter vakker natur, godt vær og luksus.

NRK - 01 jun 22 kl. 04:48

Amerikansk eksgeneral: 20.000 russiske soldater drept i Ukraina

Over 20.000 russiske soldater kan ha blitt drept så langt i krigen i Ukraina, ifølge den pensjonerte generalen og tidligere CIA-sjefen David Petraeus. – Dette er langt flere enn de mistet på ni år i Afghanistan, sier han til BBC.

NRK - 31 jul 22 kl. 18:30

Putin utpeker USA og Nato som de største truslene

I en ny doktrine til landets marine utpeker president Vladimir Putin USAs «mål om å dominere verdenshavene» og Natos utvidelse som Russlands største trusler. Doktrinen ble undertegnet under en høytidelighet i forbindelse med den russiske marinens dag i St. Petersburg søndag.

Klartale - 04 apr 22 kl. 10:55

Ukrainske medier: 340 døde folk hentet fra Butsja

Avisa Ukrajinska Pravda har snakket med et begravelsesbyrå. Byrået sier at de har fått inn mellom 330 og 340 døde folk fra byen Butsja. Byen ligger rett utenfor hovedstaden Kyiv.

NRK - 04 apr 22 kl. 21:53

Russlands FNs ambassadør: – Iscenesatt provokasjon

– Det har vært klart fra starten at dette ikke har vært noe annet enn en iscenesatt provokasjon, hevdet den russiske FN ambassadøren Vasilij Nebenzia. Over 300 mennesker ble funnet drept i byen, mange av dem sivile, etter at russiske styrker trakk seg ut. NRKs team har selv vært inne i byen og dokumentert de mange døde og voldsomme ødeleggelser.

Fler nyheter fra Klartale

Klartale - 6 timer siden

Nytt farevarsel for Storbritannia

19. juli var det 40,3 grader i Storbritannia. Det var rekord.

Klartale - 8 timer siden

Britney Spears gjør comeback

Britney Spears var en av de mest populære artistene på 2000-tallet. Men de siste årene har det vært alt annet enn musikk som har vært hovedfokus når vi snakker om Spears.Fra 2007 til november 2021 var faren Jamie Spears vergen hennes.

Klartale - 10 timer siden

Hva skjer egentlig etter at politiet har pågrepet noen?

Hver uke kan vi lese saker om folk som har gjort noe ulovlig. De blir pågrepet av politiet og avhørt. Noen blir også tiltalt.

Klartale - 11 timer siden

Ukrainere sliter fortsatt med å få seg jobb

Ljudmyla Tsjudyjovytsj er fra Ukraina. Hun jobbet advokat før krigen startet. Da krigen startet måtte hun tenke på datteren sin sikkerhet.

Klartale - 11 timer siden

Forsikringsselskap advarer mot å spare for mye på strømmen

– Snart kommer høsten og de første nettene med frost. Det sier Therese Hofstad-Nielsen. Hun er skadeforebygger for Fremtind.

Klartale - 13 timer siden

Bensin og diesel har blitt billigere

Dermed har bensin blitt sju kroner billigere enn før sommeren. Det skriver avisa Nettavisen. Men prisen er likevel mye høyere enn for ett år siden.

Klartale - 06 aug 22 kl. 06:30

Bor i bobil året rundt

Yrjan Olsnes fra Bergen bor i bobilen sin. Det har han gjort i tre år. Når Klar Tale møter Olsnes, har han parkert på Grefsenkollen i Oslo.

Klartale - 13 timer siden

Taiwan øver nå også på krig

Kina og Taiwan er uenige. Kina mener at Taiwan er en del av dem. Mens Taiwan mener det motsatte og vil være uavhengige.

Klartale - 14 timer siden

Gjermund Cappelen er løslatt fra fengsel

Kaja de Vibe Malling er advokaten til Gjermund Cappelen. Hun sendte en e-post til nyhetsbyrået NTB. Der skriver hun at Cappelen er løslatt fra fengsel.

Klartale - 14 timer siden

Håper på et fredelig valg

Raila Odinga leder på meningsmålingene. Han var i eksil i Norge noen måneder i 1991. Odinga har vært en av Kenyas ledende politikere i mange år.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com