NRK > Nyheter

Monday, 27 March, 21:13

NRK - 18 mar 23 kl. 19:31

Bustad overtent i Uvdal i Numedal

Ein bustad i Uvdal i Numedal brenn. Huset er overtent, og bebuarane er evakuert, opplyser politiet. – Ambulansen kom no, melder om overtenning, og at folk er evakuert. Det vil ta tid før politiet er der, opplyser Søraust politidistrikt på Twitter..
Les mer på NRK


Les mer om:
Uvdal, Numedal, Søraust, Twitter

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bustad, overtenti , Uvdali , Numedal
NRK - 29 jan 23 kl. 16:24

Henter en turgåer fra Hardangervidda

Et Seaking-helikopter og et helikopter fra Norsk Luftambulanse hjelper til med å få hentet ut en turgåer fra området ved Krossvassbu i Uvdal. Også Røde Kors-mannskaper fra Nore og Uvdal bistår i hjelpeaksjonen. Ifølge politiet, vet de hvor turgåeren er..

NRK - 29 jan 23 kl. 16:24

Henter en turgåer ut fra Hardangervidda

Et Seaking-helikopter og et helikopter fra Norsk Luftambulanse hjelper til med å hente ut en turgåer fra området ved Krossvassbu i Uvdal. Også Røde Kors-mannskaper fra Nore og Uvdal bistår i hjelpeaksjonen. Ifølge politiet, vet de hvor turgåeren er..

NRK - 22 dec 22 kl. 11:44

Brann i bustad på Ski

Nødetatane har rykka ut til ei adresse i Ski, etter melding om brann i ein bustad. Det brenn framleis på staden, opplyser politiet..

NRK - 03 dec 22 kl. 09:34

Ein person sakna etter bustadbrann

– Vi har ikkje klart å gjere rede for personen. Vi fryktar at vedkomande befann i huset då brannen starta. Det er ein bebuar på adressa og vi har ikkje lukkast i å kome kontakt med vedkomande.

NRK - 28 nov 22 kl. 09:50

Overtent hus i Mosvik – beboer funnet

Det brenner i et hus i Mosvik i Trøndelag. Huset er overtent, og det er fare for spredning til et uthus. Personen som bor i huset er funnet, og får tilsyn av helsepersonell, opplyser politiet..

NRK - 03 dec 22 kl. 09:12

Bolig overtent i Nordland – en person er ikke gjort rede for

Det brenner i en bolig på Bøstad i Nordland. Politiet har ikke lykkes i å komme i kontakt med personen som er registrert bosatt der. – Det er en person som ikke er gjort rede for, opplyser operasjonsleder Mari Lillestø hos politiet i Nordland til NTB.

NRK - 04 dec 22 kl. 20:18

Overtent hus i Holmestrand

Nødetatene er på vei etter melding om brann i et bygg i Holmestrand. Bygget skal være overtent, skriver politiet på Twitter. Det skal ikke være personer som bor i bygget nå..

NRK - 04 dec 22 kl. 20:18

Overtent hus i Hof

Nødetatene er på vei etter melding om brann i et bygg i Hof i Holmestrand kommune. Bygget skal være overtent, skriver politiet på Twitter. Det skal ikke være personer som bor i bygget nå..

NRK - 15 dec 22 kl. 03:09

Boligbrann i Salten – naboer evakuert

En vertikaldelt bolig på Rognan i Nordland er overtent natt til torsdag. En person er kjørt til sykehus, og nærliggende boliger er evakuert. 110-sentralen i Nordland meldte om brannen litt over klokka 2.

NRK - 16 dec 22 kl. 14:00

Garasjeanlegg overtent i Vindafjord

Politiet og brannvesenet har rykket ut etter meldinger om brann i en bygning i Bergvegen i Ølensvåg klokken 1335. Det er ingen personer inne i bygningen. Bygningen er et garasjeanlegg som er overtent.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Oslo-psykiater tiltalt for besittelse av overgrepsbilder av barn

En psykiater i Oslo er tiltalt for å ha vært i besittelse av 69 bilder som viser seksualiserte barn eller seksuelle overgrep mot barn. De aller fleste bildene, 66 i alt, er tatt av én enkelt tenåring, som var under 18 år da bildene ble tatt, skriver avisa Vårt Oslo. Psykiateren, som er i 60-årene, er tiltalt etter straffelovens paragraf 311, som omhandler besittelse av bilder som seksualiserer barn og/eller viser overgrep mot barn.

NRK - 45 minutter siden

USA og Storbritannia positive til Netanyahus reformpause

Både USA og Storbritannia er fornøyd med at Israels statsminister Benjamin Netanyahu har satt den omstridte rettsreformen på pause. Det hvite hus sa seg fornøyd med Netanyahus beslutning, og oppfordret også israelske ledere til å finne fram til et kompromiss i saken så raskt som råd. – Demokratiske samfunn styrkes av maktfordelingsprinsippet, heter det i uttalelsen fra Washington.

NRK - 1 time siden

Det hvite hus: – Hjerteskjærende

Det hvite hus uttaler seg etter skoleskytingen i Nashville, der seks personer ble drept. – Hjerteskjærende, sier talskvinne for president Joe Biden, Karine Jean-Pierre. Biden oppfordrer nå kongressen i USA til å innføre strengere våpenlover og -reguleringer.

NRK - 3 timer siden

Seks drept i skoleskyting i Nashville – gjerningskvinne drept av politiet

Det har vært skyting på en barneskole i Nashville i delstaten Tennessee i USA. Syv personer ble drept i angrepet, sier politiet i Nashville. Blant dem er det tre barn og to voksne, sier en talsperson for sykehuset, ifølge Reuters.

NRK - 1 time siden

Netanyahu: – En ekstremistisk minoritet vil splitte nasjonen

– Det er en ekstremistisk minoritet som vil splitte nasjonen. Det sier Israels statsminister Benjamin Netanyahu i en tale mandag kveld. Det var varslet at han ville tale til nasjonen etter de voldsomme opptøyene mot en omstridt planlagt rettsreform.

NRK - 2 timer siden

Storjuryen i Trump-saken skal ha nytt møte

Storjuryen som vurderer anklagene mot ekspresident Donald Trump i forbindelse med utbetalingene til Stormy Daniels, skal ha nytt møte mandag. Storjuryen har hatt møter siden januar. Trump risikerer tiltale i forbindelse med utbetaling av såkalte hysjpenger til pornostjernen Stormy Daniels.

NRK - 3 timer siden

Ein person satt fastklemt – E6 stengt etter trafikkulykke

Tre personar i to personbilar var involvert i ei trafikkulykke på E6 ved Røsvoll i Rana. Ein av dei involverte satt fastklemt i ei av bilane. – Der har brannvesenet hjelpt med å få han laus, seier operasjonsleiar May-Wenche Hansen i Nordland politidistrikt til NRK.

NRK - 3 timer siden

Flere drept etter skoleskyting i Nashville – gjerningsperson drept

Det har vært skyting på en skole i Nashville i delstaten Tennessee i USA. Det melder nyhetsbyrået Reuters. Ifølge BNO News skal det være minst fire døde etter angrepet.

NRK - 3 timer siden

Flere skadd etter skoleskyting i Nashville – gjerningsperson drept

Det har vært skyting på en skole i Nashville i delstaten Tennessee i USA. Det melder nyhetsbyrået Reuters. Ifølge BNO News skal det være minst fire døde etter angrepet.

NRK - 2 timer siden

Finlands Nato-søknad har fått grønt lys i Ungarn

Ungarn har godkjent Finlands søknad om NATO-medlemskap. Det skriver nyhetsbyråene Reuters og AFP..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.





Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com