NRK > Nyheter

Friday, 01 December, 18:19

NRK - 30 dec 22 kl. 13:56

Bussjåfør siktet etter dødsulykke

Bussjåføren som overlevde frontkollisjonen mellom to busser i Fredrikstad er siktet for uaktsom forvoldelse av en annen persons død. Det opplyser påtaleansvarlig politiadvokat Yvonne Schilling til NRK. – Det er standard prosedyre at man får siktet-status når politiet benytter seg av tvangsmidler. Det handler om å ivareta rettighetene til den personen som er siktet, sier Schilling. Hendelsesforløpet for ulykken er foreløpig uklart, ifølge politiadvokaten.
Les mer på NRK


Les mer om:
Fredrikstad, Yvonne Schilling, NRK, Schilling

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bussjåfør, siktet, etter, dødsulykke
NRK - 17 nov 23 kl. 10:05

Tilbyr gratis bussjåførutdanning

Skyss, Vy og Tide samarbeider om å tilby nye bussjåfører gratis bussjåførutdanning. Det skriver de i en pressemelding. Mangel på bussjåfører har over tid vært en utfordring, og har også hatt konsekvenser for kollektivtrafikken.

NRK - 20 sep 23 kl. 07:46

Bussjåfør siktet etter dødsulykke

En bussjåfør er siktet for å ha forvoldt en annens død og for kjøring i ruspåvirket tilstand etter en dødsulykke i Sande i slutten av juni. Det skriver Sande Avis. En kvinne i 80-årene omkom da en buss og en personbil kolliderte på Gamle Sørlandske.

Klartale - 14 aug 23 kl. 11:15

Så mange er drept i Norge i 2023

Det har vært 19 ofre i drapssakene norsk politi har satt i gang å etterforske i år. Her er en oversikt over sakene. Januar:* 12.

NRK - 28 jun 23 kl. 17:02

Bussjåfør tiltalt etter dødsulykke i Halden

To personer døde da en buss frontkolliderte med en personbil i Halden i fjor sommer. Nå er det tatt ut tiltale mot bussjåføren. Bussjåføren, en mann i slutten av 20-årene, er tiltalt for uaktsomt å ha forvoldt en annens død, og for å ha uaktsomt voldt betydelig skade på en annens kropp eller helse, skriver VG.

NRK - 04 jan 23 kl. 11:36

Ferdig med etterforskning av dødsulykke i Halden

I august i fjor omkom to personer etter en frontkollisjon mellom en buss og en personbil i Halden. Bussjåføren ble tidlig siktet for uaktsomt drap. Nå er politiet ferdig med etterforskningen, skriver Halden Arbeiderblad.

NRK - 11 sep 23 kl. 15:47

Bussjåfør avhøres tirsdag etter dødsulykke i Lillestrøm

Bussjåføren som var involvert i dødsulykken i Lillestrøm lørdag, vil bli avhørt i løpet av tirsdag. En tolv år gammel gutt omkom da han ble påkjørt av en buss på Skedsmokorset i Lillestrøm. Bussjåføren, en mann i 30-årene, er siktet i saken..

NRK - 06 nov 23 kl. 09:55

Bussjåfør tiltalt etter dødsulykke i Alta

En bussjåfør er tiltalt etter at en mann omkom i en ulykke i Alta sentrum i november i fjor. Bussjåføren er tiltalt for brudd på veitrafikklovens paragraf 31 for å ikke ha ferdes hensynsfullt nok, skriver Altaposten. En mann i 50-årene ble i ulykken klemt mellom bussen sjåføren kjørte og en parkert buss.

NRK - 26 apr 23 kl. 13:23

Bussjåfører får 13 kroner mer i timen

Årets lønnsoppgjør for bussjåfører er klart, og de får 13 kroner mer i timen. Det gir en årslønnsvekst på over 25.000 kroner.

NRK - 27 jun 23 kl. 12:22

Bussjåfør siktet etter dødsulykke

Sjåføren av bussen som kolliderte med en bil i Sande i går er siktet for brudd på veitrafikkloven. Det melder Drammens Tidende. Ei kvinne i 80-årene, som var passasjer i bilen, døde i ulykken.

VG - 14 sep 23 kl. 14:21

Bussjåfør siktet etter dødsulykke i Folldal

Bussjåføren er siktet etter frontkollisjonen med et vogntog i Folldal onsdag kveld. Lastebilsjåføren omkom..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

NVE undersøker Nord Pools håndtering av strømtabbe

NVE har startet undersøkelser etter at en feilhandel fra det Norge-baserte strømselskapet Kinect Energy førte til minuspriser i Finland. – Vi ser svært alvorlig på at slike hendelser oppstår. I tillegg til store økonomiske konsekvenser kan de gi utfordringer i driften av kraftsystemet, sier Tore Langset, direktør for Reguleringsmyndigheten for energi (RME) som ligger under Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE).

NRK - 2 timer siden

Domstol i USA: Trump ikkje immun mot sivile søksmål etter kongresstorminga

Ein amerikansk ankedomstol avgjorde fredag at den tidlegare amerikanske presidenten Donald Trump må møta opp i sivile søksmål om hans rolle i storminga av Kongressen i Washington D.C. den 6.

NRK - 1 time siden

Politikar kasta ut av kongressen

Republikanaren George Santos vert utvist av kongressen i dag, melder Reuters. 311 stemte for at han skulle ut, kor 115 av desse var republikanarar, ifølgje TV-kanalen CNN. Santos skal ha loge seg til kongressen og er tiltalt for å ha brukt stolne valkampmiddel til personleg bruk..

NRK - 1 time siden

Noregs Bank leiar søksmål mot Silicon Valley Bank

Norges Bank og det svenske pensjonsfondet Sjunde Ap-fonden er utnemnde av ein amerikansk domstol til å vera hovudsaksøkar (Lead Plaintiff) i det pågåande gruppesøksmålet mot Silicon Valley Bank (SVB). Det skriv Noregs Bank i ei pressemelding Oljefondet og andre investorar leid store tap på sine investeringar i SVB på grunn av feilaktig informasjon og rapportering av finansielle forhold og risikostyring frå den amerikanske banken..

NRK - 1 time siden

FN-domstol: Venezuela ikke kan annektere deler av naboland

Den internasjonale domstolen i Haag har gitt Venezuela ordre om å unngå handlinger som endrer statusen for et område landet gjør krav på i nabolandet Guyana. Kjennelsen fra ICJ kommer to dager før en planlagt folkeavstemning i Venezuela om det omstridte territoriet. Domstolen nevner ikke folkeavstemningen konkret, men sier Venezuela «må avstå fra enhver handling som vil endre statusen som for tiden gjelder for det omstridte området».

NRK - 1 time siden

Minst 182 pasienter berørt av ny feil i Helseplattformen

Det skriv Adresseavisen. St. Olavs Hospital skal ha oppdaga feil i legemiddellistene, stadfestar sjukehusdirektør Gretje Aasved overfor avisa fredag.

NRK - 1 time siden

Hizbollah: To drept i israelsk angrep mot grenseby i Libanon

To personer ble drept da Israel skjøt mot byen Houla sør i Libanon, ifølge den Hizbollah-kontrollerte TV-stasjonen Al-Manar. Den iranskstøttet militsgruppen og israelske styrker skjøt mot hverandre over grensen tidligere på dagen, slik de har gjort en rekke ganger de siste ukene. Hizbollah sier de angrep en gruppe israelske soldater fredag.

NRK - 2 timer siden

Ankedomstol i USA: Trump må møta i sivile søksmål om 6. januar-angrepa

Ein amerikansk ankedomstol avgjorde fredag at den tidlegare amerikanske presidenten Donald Trump må møta opp i sivile søksmål om hans rolle i storminga av Kongressen i Washington D.C. den 6.

NRK - 1 time siden

Det kvite hus: USA fortsett arbeid for humanitær pause mellom Israel og Hamas

USA held fram med å samarbeida med Israel, Egypt og Qatar for å utvida ein humanitær pause i Gaza, seier ein talsperson for Det kvite hus fredag. Den amerikanske presidenten Joe Biden vil også fortsetta å engasjera seg i arbeidet med den humanitære pausen og lausletinga av gisler, la talspersonen til. Våpenkvila mellom Israel og Hamas varte i omtrent ei veke, og blei broten i dag.

NRK - 1 time siden

E6 stengt fra Mjøsbrua på ubestemt tid – må kontrollere bru

E6 ved Biri er fremdeles stengt etter at en kranbil tok oppi ei bru, melder politiet i Innlandet. Årsaken er at det trengs en ekstra kontroll av bruelementet. Det er ukjent hvor lenge den blir stengt.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com