NRK > Nyheter

Mandag, 26 Juli, 14:46

NRK - 19 feb. 21 kl. 06:40

Busser går tross koronasmitte

Koronasmitten ved et bussanlegg på Grorud fører ikke til innstillinger eller forsinkelser i busstrafikken i Oslo fredag. Ruter sier de i natt har jobbet med å skaffe nok bussjåfører til å fylle vaktene etter at 54 ansatte er satt i karantene..
Les mer på NRK


Les mer om:
Grorud, Oslo

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Busser, går, tross, koronasmitte
NRK - 19 feb. 21 kl. 01:05

Koronasmitte rammer busser i Oslo

En ansatt ved et bussanlegg på Grorud i Oslo har fått påvist koronasmitte. 54 ansatte er i karantene, noe som gir redusert kapasitet for en rekke linjer. Hurtigtesting av bussjåfører ved anlegget startet fredag morgen, opplyser Ruter i en pressemelding.

NRK - 19 feb. 21 kl. 07:20

Busser går tross koronasmitte

Koronasmitten ved et bussanlegg på Grorud i Oslo fører ikke til innstillinger eller forsinkelser i busstrafikken i byen. Ruter sier de i natt har jobbet med å skaffe nok bussjåfører til å fylle vaktene etter at 54 ansatte er satt i karantene..

NRK - 21 mai 21 kl. 21:58

Koronasmitte ved utested i Hamar

Personer som var innom utestedet Ballroom i Hamar sist helg og 17. mai har vært utsatt for koronasmitte, melder kommunen i en pressemelding. Det er påvist koronasmitte hos fire personer i tilknytning til utestedet.

NRK - 31 jan. 21 kl. 08:13

Melbyr krever bedre skoletilbud

Kunnskapsminister Gur Melby (V) mener kommunene bør leie lokaler, sett inn busser og bruke vikarer for å tilby en mest mulig normal skolehverdag - også på rødt nivå. – Det er ingenting som trenger å tilsi at rødt nivå betyr én dag på skolen i uka, sier kunnskapsministeren til NTB. Melby har fått meldinger om elever som ikke får gå på skolen hver dag fordi det ikke er plass på bussen.

NRK - 31 jan. 21 kl. 08:13

Melby krever bedre skoletilbud

Kunnskapsminister Gur Melby (V) mener kommunene bør leie lokaler, sett inn busser og bruke vikarer for å tilby en mest mulig normal skolehverdag - også på rødt nivå. – Det er ingenting som trenger å tilsi at rødt nivå betyr én dag på skolen i uka, sier kunnskapsministeren til NTB. Melby har fått meldinger om elever som ikke får gå på skolen hver dag fordi det ikke er plass på bussen.

NRK - 24 mars 21 kl. 06:55

Vil ha påbud om munnbind på busser

Overfylte busser og mangel på munnbind blir tema når fylkestinget samles i dag. Gruppeleder for Viken Frp, Lavrans Kierulf, tar opp saken etter flere henvendelser fra hele fylket. Det er spesielt i rushtrafikken, da skoleelever og andre reisende sitter om hverandre på bussen, at det slurves mest med både avstand og munnbind, sier Kierulf, som håper fylkesrådet tar tak i saken..

NRK - 19 feb. 21 kl. 11:36

Ber folk unngå kollektivreiser

Kollektivselskapet Ruter ber folk i Oslo-området unngå unødvendige reiser også i vinterferien. Grunnen er risikoen for spredning av koronasmitte i fulle busser og tog..

NRK - 14 jan. 21 kl. 05:59

Frykter mer koronasmitte framover

FHI-direktør Camilla Stoltenberg frykter mer koronasmitte framover. Virusmutasjoner og importsmitte er det som bekymrer henne mest. Snart to uker med strenge nasjonale tiltak som sosial nedstenging og skjenkeforbud har foreløpig ikke påvirket smittetallene i særlig grad..

NRK - 27 jan. 21 kl. 05:43

89 nye med koronasmitte i Oslo

Det er registrert 89 nye tilfeller av koronasmitte i Oslo det siste døgnet. Det er 3 færre enn dagen før og 32 færre enn samme dag for en uke siden. Smitten er fortsatt størst i aldersgruppa 20-29 år..

NRK - 15 feb. 21 kl. 13:01

87 innlagt med koronasykdom

87 pasienter er innlagt på sykehus i Norge med koronasmitte, to flere enn i går. 18 av pasientene får pustehjelp med respirator, ifølge Helsedirektoratet. I alt 66.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

SAS-passasjerer rammes av flystreik

SAS-flygninger fra Oslo, København og Stockholm er kansellert som følge av streik blant flygeledere i Italia. Forbrukerrådet minner folk om rettighetene de har. – Vi jobber med å booke om passasjerene til andre flyselskaper, men det jobber alle flyselskapene med, så det er kamp om plassene, sier pressesjef John Eckhoff i SAS til NTB.

NRK - 5 minutter siden

Taxiløyver i Oslo har økt

Siden taxireformen i november har det blitt registrert 2890 nye løyver i Norge. I hovedstaden har antallet løyver økt med 51 prosent. Reformen har gjort det mulig for flere internasjonale aktører å slå seg opp i det norske markedet..

NRK - 15 minutter siden

Brann i Femundsmarka

Det brenner på to steder i Femundsmarka ved Revsjøen på grensen mellom Trøndelag og Innlandet. Brannen er på Trøndelag-siden av grensen, men det er mye røyk som kan synes fra Innlandssiden.

NRK - 15 minutter siden

Palestinsk 17-åring død

En 17 år gammel palestisnk gutt har dødd på sykehuset etter at han for to måneder siden ble skutt i halsen av israelske soldater nær Ramallah på den okkuperte Vestbredden. Skytingen skjedde etter flere voldelige sammenstøt mellom palestinske demonstranter og israelske soldater under den elleve dager lange krigen mellom Israel og Hamas i mai. Det var den fjerde krigen siden den militante gruppen tok kontroll over Gazastripen i 2007.

NRK - 15 minutter siden

12-åring påkjørt av båt

Søndag ettermiddag ble en gutt (12) fløyet til Haukeland sykehus etter at han fikk foten i en båtpropell. Ulykken skjedde i Skotøysundet i Bjørnafjorden. Politiet oppretter sak.

NRK - 45 minutter siden

Bergensbanen stengt grunna brann

Bergensbanen er stengt mellom Haugastøl og Geilo grunna brann ved sporet, melder Bane Nor..

NRK - 30 minutter siden

Smitten øker i Ålesund

Siden fredag har det blitt registrert 16 nye smittetilfeller av koronaviruset i Ålesund. Mandag formiddag sitter 142 personer i karantene, og 44 i isolasjon i Ålesund kommune, opplyser kommuneoverlege Olav Mestad til Sunnmørsposten..

NRK - 30 minutter siden

Russland stenger 49 nettsteder

Medietilsynet i Russland stengte mandag 49 nettsteder som er tilknyttet virksomheten til regimekritiker Aleksej Navalnyj, opplyser en nær medarbeider. Leonid Volkov opplyste på tjenesten Telegram at det var riksadvokatens kontor som hadde bestemt at alle de 49 nettstedene skulle stenges samtidig..

NRK - 1 time siden

Fikk kutt i hodet av båtpropell

En mann som lå og snorklet ved Kirkøy på Hvaler har blitt overkjørt av en båt. Mannen fikk ett kutt i hodet, men var i god form da han ble hentet av redningsskøyta og kjørt til ambulanse som ventet på land, forteller skipper Johan Leandersson på redningsskøyte 172..

NRK - 45 minutter siden

32,2 prosent er fullvaksinerte

3.403.937 personer er vaksinert med første dose av koronavaksine i Norge, viser FHIs statistikk mandag.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt