NRK > Nyheter

Thursday, 25 July, 14:00

NRK - 10 jul 24 kl. 15:38

Buss på tvers skaper kaos i Trondheim

En buss står på tvers av veien i Elgeseter gate ved Samfundet i Trondheim. Det meldes om mye kø og kaos i byen. Trafikk inn til sentrum passerer, men det er trangt. Trafikken som skal ut av sentrum kommer ikke forbi, men kan ta til venstre opp Klostergata..
Les mer på NRK


Les mer om:
Elgeseter, Samfundet, Trondheim, Klostergata

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Buss, tvers, skaper, kaosi , Trondheim
NRK - 10 jul 24 kl. 15:38

Buss på tvers skapte kaos i Trondheim

En buss står på tvers av veien i Elgeseter gate ved Samfundet i Trondheim. Det ble meldt om mye kø og kaos i byen. Trafikk inn til sentrum passerer, men det er trangt.

NRK - 01 apr 24 kl. 10:36

Fremdeles uvisshet om Bergensbanen

Pressevakt i Bane Nor, Gunnar Børseth, melder om at det fremdeles er usikkert når Bergensbanen kan ha vanlig drift. – En del av arbeidet begynner å ferdigstilles, men alt er ikke ferdig. Vi jobber videre på stedet.

Klartale - 05 jul 24 kl. 12:53

I dette fylket kan du reise med buss for 10 kroner

I Innlandet fylke kan du reise med buss - for 10 kroner. Buss for en tier er et populært tilbud. Både turister og folk som bor i fylket benytter seg av det.

NRK - 01 mar 24 kl. 07:49

Ekstremismerapport: – En del svakheter i forebyggingsfeltet

Leder for ekstremismekommisjonen Cathrine Torleifsson sier til Nyhestmorgen at Norge har flere handlingsplaner, men ikke jobber godt nok på tvers av fagfeltene. – Det er en del svakheter i forebyggingsfeltet i Norge. Kommisjonen har gått gjennom tjue enkeltsaker knyttet til alvorlig voldelig ekstremisme.

NRK - 06 mar 24 kl. 19:34

Vogntog på tvers

Riksvei 7 er stengt mellom Ustaoset, vest for Geilo, og Geilo, etter at et vogntog havnet på tvers, Det melder Statens vegvesen..

VG - 16 jun 24 kl. 12:46

Enighet på tvers om å få til nytt barnehageforlik

I innspurten før Stortingets sommerferie forsøker flere partier på tvers av blokkene å samles om et nytt barnehageforlik..

NRK - 16 jun 24 kl. 12:59

VG: Samtalar på tvers om å få til nytt barnehageforlik

Fleire parti forsøker å samlast om eit nytt barnehageforlik før Stortingets sommarferie, opplyser VG. Både Arbeidarpartiet og Høgre stadfestar til VG at det går føre seg samtalar på tvers av blokkene om eit mogleg nytt barnehageforlik. Behov for meir føreseieleg økonomisk drift, styrka bemanning og rettferdig opptak til barnehage er nokre av ønska som er fremja av dei ulike partia..

VG - 03 jul 24 kl. 20:53

Youtuber skaper kaos i Oslo: – Norge har vært det verste landet

Superstjernen fikk Kvikklunsj. Så ble det kaos..

NRK - I førrgår: 14:38

«Fulle» måker skaper kaos på britiske veier

Den siste tiden har urolige måker skapt kaos i trafikken i Storbritannia. Årsaken kan være giftstoff fra flygende maur, mener ekspert. Måkene fremstår groggy, slåss med hverandre og vakler ut på veien, hvor flere av dem har blitt påkjørt.

NRK - 07 maj 24 kl. 09:43

Batteri eksploderte i buss i Bergen - en person til sykehus

En person er skadet og sendt til Haukeland sykehus etter en eksplosjon i et batteri i en buss. Operasjonsleder Terje Magnussen i Vest politidistrikt bekrefter til NRK Vestland at eksplosjonen fant sted på bussanlegget til Tide, ved Mannsverk på Landås i Bergen. Skadeomfanget er uvisst.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Minst 30 palestinarar drepne på Gaza siste døgnet

Ifølge Gazas helsedepartement er over 30 palestinarar drepne på Gazastripa siste døgnet. Til no har 39.175 palesinarar blitt drepne sidan krigen starta 7.

NRK - 15 minutter siden

Framleis over 150 sakna etter migrantforlis i Mauritania

Minst 150 personar er enno sakna etter at ein migrantbåt gjekk ned utanfor kysten til Mauritania måndag, skriv Reuters. Så langt er kring 15 personar stadfesta døde. – Det var 300 migrantar på båten som forliste.

NRK - 1 time siden

Bybanen spora av etter trafikkulukke på Slettebakken

Klokka 12.55 blei det meldt om samanstøyt mellom bybanen og ein campingbil ved Slettebakken kirke i Bergen. Ifølgje 110-sentralen har eitt togsett spora av, og brannvesenet jobbar med å få det på sporet av.

NRK - 1 time siden

Stans på bybanen etter trafikkulukke på Slettebakken

Bybanen og ein campingbil har hatt ein samanstøyt ved Slettebakken kirke i Bergen. Bybanen stansar all trafikk på linjene sine i området. Politiet meldte først at bybanen hadde spora av, men det er noko uavklart melder Vest politidistrikt.

NRK - 1 time siden

Røykutvikling var vanndamp

Brannvesenet rykket ut til et næringsbygg på Tjuvholmen i Hamar etter en melding om røykutvikling. Brannvesenet melder at det er vanndamp i ett fyrrom. Både politiet og brannvesenet er på stedet..

NRK - 1 time siden

Sju arresterte i Belgia mistenkt for å ha planlagt terror

Sju personar blei arresterte under ein landsomfattande politiaksjon. Dei er mistenkte for å ha planlagt eit terrorangrep, ifølge belgisk påtalemyndigheit. Foreløpig har ikkje politiet gått ut med informasjon om kor angrepet skulle skje eller kva som var målet.

NRK - 1 time siden

Fant stjålne biler i skogen – politihelikopter på stedet

De to BMW-ene som ble stjålet i Tønsberg i natt, ble funnet hensatt i skogen i Stokke i Sandefjord kommune. Klokka 10.18 meldte politipatruljen at de hadde pågrepet en person som løp fra stedet.

NRK - 2 timer siden

Skal ha funne delar frå russisk drone i Romania

Det rumenske forsvarsdepartementet melder at det er funne fragment frå ein russisk drone nær grensa til Ukraina, ifølgje Reuters..

NRK - 1 time siden

Sverige: To mindreårige mistenkte for drap på 14-åring

To mindreårige er mistenkt for drapet på ei 14 år gamal jente i Landskrona, sør i Sverige. Jenta vart funnen hardt skadd ved togstasjonen i Landskrona, og døydde av skadane, skriv Aftonbladet. Den eine mistenkte er ei jente under 15 år, den andre ein ung person mellom 15 og 18 år, skriv Aftonbladet.

NRK - 2 timer siden

Skal ha funne deler frå russisk drone i Romania

Den rumenske forsvarsdepartementet melder at det er funne fragment frå ei russisk drone nær grensa til Ukraina, ifølgje Reuters..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com