NRK > Nyheter

Friday, 12 August, 05:51

NRK - 27 maj 22 kl. 13:23

Buss med skolebarn har kjørt i grøfta i Lom

En buss med skolebarn er kjørt i grøfta i Lom i Ottadalen, melder politiet i Innlandet på Twitter. Det er ikke meldt om personskader, men det skal være en viss fare for at bussen kan velte. Bussen står delvis på bikken inn mot grøfta. Ambulansepersonell ser til passasjerer inne i bussen. Nødetatene rykker til stedet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Lom, Ottadalen, Innlandet, Twitter

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bussmed , skolebarnhar , kjørti , grøftai , Lom
NRK - 27 maj 22 kl. 13:23

Buss med skolebarn kjørt i grøfta – barna fortsatt i bussen

En buss med skolebarn er kjørt i grøfta i Lom i Ottadalen, melder politiet i Innlandet på Twitter. Det er ikke meldt om personskader, men det skal være en viss fare for at bussen kan velte. Oppdragssleder Ove Stian Overum bekrefter overfor NRK at barna fortsatt er inne i bussen, og at det jobbes med å sikre denne.

NRK - 27 maj 22 kl. 13:23

Buss med skolebarn kjørt i grøfta - Barna fortsatt i bussen

En buss med skolebarn er kjørt i grøfta i Lom i Ottadalen, melder politiet i Innlandet på Twitter. Det er ikke meldt om personskader, men det skal være en viss fare for at bussen kan velte. Oppdragssleder Ove Stian Overum bekrefter overfor NRK at barna fortsatt er inne i bussen, og at det jobbes med å sikre denne.

NRK - 27 maj 22 kl. 13:23

Buss med barn kjørt i grøfta – alle reddet ut

En buss med barn fra et idrettslag kjørte fredag ettermiddag i grøfta i Lom i Ottadalen, melder politiet i Innlandet på Twitter. Det ble føtst meldt om en viss fare for at bussen kunne velte, og brannvesenet sikret bussen med stropper i påvente av at barna skulle evakueres ut. Oppdragssleder Ove Stian Overum bekrefter overfor NRK at det ikke er noen personskader i forbindelse med hendelsen.

Klartale - 20 apr 22 kl. 06:00

Nesten alt fra hagen til Dennis kan du spise

– Alle kan dyrke sin egen mat. Enten det er i en liten hage, en balkong eller et lite kjøkkenvindu. Det sier Dennis Asbjørnsen til Klar Tale.

NRK - 15 feb 22 kl. 10:34

Glatte skaper store problemer i trafikken

Det har vært mange trafikkulykker på Østlandet tirsdag formiddag. Politiet må prioritere hardt hvilke hendelser de kan rykke ut til. Det er svært vanskelig kjøreforhold fordi vannet som kom som regn tidligere tirsdag, har fryst til is.

NRK - 15 feb 22 kl. 10:34

Biler kryss og tvers

Det har vært mange trafikkulykker på Østlandet tirsdag formiddag. – Vi har fått inn 13–14 meldinger de siste timene, sier operasjonsleder Atle Vesttorp hos politiet Øst E6 på Romerike sør for Jessheim er stengt etter trafikkulykke, det samme er Hvittenbergtunnelen på riksvei 159 retning Karihaugen. På Romerike ellers: * Kjedekollisjon i Blåkolltunnelen på rv 159 retning Lillestrøm.

Klartale - 12 maj 22 kl. 12:00

Slik kan du spare penger

54 kroner. Det som kostet 1.000 kroner i april i fjor, koster nå 54 kroner mer.

Aftenposten - 20 mar 22 kl. 06:58

Hvordan hjernevaske skolebarn? Den siste uken har russiske elever fått noen spesielle timer.

De siste dagene har russiske skolebarn fått en helt ny timeplan, i «patriotisk og moralsk-spirituell» utdannelse..

Klartale - 15 jun 22 kl. 06:00

Disse reglene for el-sparkesykkel gjelder fra nå

Sommeren for tre år siden dukket det opp masse el-sparkesykler. Flere av dem fra ulike utleiere. Med en app på mobilen kunne du når og hvor som helst plukke opp en og suse av gårde dit du skulle.

NRK - 03 jun 22 kl. 21:34

Røykutvikling i tog mellom Lillestrøm og Kløfta

– Det er forsinkelser og innstillinger mellom Lillestrøm og Kløfta pga. røykutvikling i et tog. Vi jobber med å fjerne toget, men det kan ta tid, melder Bane Nor..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Samsung-arving benådet

Samsung-arving og selskapets de facto leder, Lee Jae-yong, er blitt benådet etter at han i fjor ble dømt for korrupsjon. Lee ble i januar i fjor dømt til tre års fengsel for bestikkelser og underslag. Han ble løslatt i august.

NRK - 30 minutter siden

Vedum lover lavere oljepengebruk

Finansminister Trygve Slagsvold Vedum (Sp) gjør det klart at han må trekke i bremsene for å kjøle ned økonomien. Neste år skal oljepengebruken ned. – Vi må bruke mindre oljepenger i sum enn i år, sier Vedum til Aftenposten om neste års budsjett.

NRK - 1 time siden

Demonstrasjoner i Brasil

Flere tusen brasilianere demonstrerte i São Paulo og Brasilia torsdag med krav om at demokratiet skal beskyttes. Det skjer etter at president Jair Bolsonaro den siste tiden har tatt flere grep som ses på som angrep på de demokratiske institusjonene. Demonstrantene frykter at Bolsonaro ikke vil godta valgresultatet i oktober..

NRK - 1 time siden

Bensinprisen i USA faller

Bensinprisen i USA fortsetter å falle før mellomvalget i høst og er igjen under fire dollar for en amerikansk gallon. Det tilsvarer en bensinpris på like over ti kroner literen. Men bensinprisen per gallon (3,8 liter) er fortsatt 80 cent høyere enn den var for ett år siden.

NRK - 2 timer siden

Elektrifisering av sokkelen kan frigjøre ny gass til EU

Elektrifisering av den norske sokkelen kan øke gasseksporten til EU med 2,5 prosent årlig, viser tall fra bransjeorganisasjonen Offshore Norge – Det har stor betydning for Europa som skriker etter gass, sier Benedicte Solaas i Offshore Norge til Klassekmapen. Hun er direktør for klima og miljø i organisasjonen og mener Norge har et ansvar for å hjelpe Europa med å sikre stabil energiforsyning. (NTB).

NRK - 2 timer siden

Minst 21 demonstranter drept i Sierra Leone

Minst 21 sivile er drept i demonstrasjonene mot myndighetene i Sierra Leone de siste dagene, opplyser sykehuskilder til Reuters. I tillegg er åtte politibetjenter drept, skriver CNN. Det har vært omfattende demonstrasjoner både i hovedstaden Freetown og i en rekke byer rundt om i landet de siste dagene.

NRK - 3 timer siden

Avis: FBI lette etter dokumenter om atomvåpen

FBI-agentene som ransaket hjemmet til Donald Trump, så etter dokumenter om atomvåpen, skriver The Washington Post. Ifølge avisas kilder er det dyp bekymring blant amerikanske tjenestemenn for hvilke dokumenter som kunne være i Trumps besittelse på eiendommen i Mar-a-Lago. Avisa skriver at det ikke er klart om dokumentene FBI så etter dreide seg om amerikanske atomvåpen, eller om andre staters våpenarsenal.

NRK - 4 timer siden

Mann i 60-årene funnet død etter leteaksjon

Det ble torsdag kveld satt i gang en leteaksjon langs Femundselva i Engerdal kommune etter en mann i 60-årene som ikke hadde kommet tilbake etter en fisketur. Mannen ble meldt savnet av pårørende. Både redningshelikopter og frivillige mannskaper bisto politiet i søket.

NRK - 4 timer siden

Mann i 60-årene druknet i Femundselva

Det ble torsdag kveld satt i gang en leteaksjon ved Femundselva i Engerdal kommune etter en mann i 60-årene som ikke hadde kommet tilbake fra en fisketur. Mannen ble funnet i elva av politiet like før midnatt. – Det ble forsøkt HRL, men savnede er bekreftet omkommet.

NRK - 4 timer siden

Estland stenger grensen for russiske turister

Estland vil ikke lenger la russiske turister slippe inn i landet. Det er en konsekvens av krigen i Ukraina. Dermed blir en populær rute inn i Europa og resten av schengenområdet stengt for russiske turister.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com