NRK > Nyheter

Fredag, 07 Mai, 13:24

NRK - 10 aug. 16 kl. 17:52

Buss kjørte inn i hus

Politiet i Follo opplyser at en buss i ettermiddag kjørte inn i en enebolig på Langhus i Ski kommune i Akershus. Det var ingen passasjerer om bord da ulykken skjedde, og sjåføren kom ikke til skade. Sjåføren blir nå avhørt..
Les mer på NRK


Les mer om:
Follo, Langhus, Ski, Akershus

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Buss, kjørte, inni , hus
P4 - 10 nov. 19 kl. 19:17

Buss kjørte på barn

En buss kjørte på to barn på seks og 12 år på Jessheim stasjon i Akershus i kveld. Det opplyser politiet. Barna er ikke alvorlig skadet.

E24 - 23 juli 19 kl. 16:42

Selvkjørende buss kjørte på fotgjenger i Østerrike: Ruter har samme type buss

En selvkjørende buss kjørte på en kvinne i Wien i Østerrike. Ruter kjører akkurat den samme modellen, men ser ingen grunn til å avslutte driften etter hendelsen..

NRK - 10 nov. 19 kl. 19:17

Buss kjørte på to barn

En buss kjørte søndagkveld på to barn, kloiderte med en annen buss og gjenstander på Jessheim stasjon, melder politiet. Barna er ikke alvorlig skadet. Sjåføren har forklart at han ble skremt på grunn av en konflikt med en passasjer..

P4 - 15 juli 19 kl. 06:22

Buss for tog til 2032

Det ligger an til buss for tog i Oslo-området hver sommer frem til 2032 – minst. I 2009 innførte det som i dag heter Bane Nor og Vy ordningen med buss for tog om sommeren, for å få gjort større vedlikeholds- og fornyelsesarbeider. Og mye jobb gjenstår, skriver Aftenposten.

P4 - 29 jan. 18 kl. 09:47

Skolebuss krasjet i hus

En kvinne ble skadd etter at en skolebuss krasjet inn i et hus i Hestvika på Hitra i dag. Skadeomfanget er uklart. Kvinnen lå på soverommet da bussen kjørte inn i huset.

P4 - 17 feb. 17 kl. 17:14

Tre bussulykker i Tromsø

Det har vært tre forskjellige ulykker med buss i Tromsø som følge av glatt føre i ettermiddag. Seks personer ble sendt til Universitetssykehuset Nord-Norge for sjekk etter at en buss kjørte inn i en husvegg. I tillegg er en person lettere skadd etter et sammenstøt mellom to busser på Håpet.

Hegnar.no - 04 mai 16 kl. 12:40

1500 buss-sjåfører kan være i streik fra torsdag

Den vanskelige meklingen i buss-oppgjøret går inn i sine siste timer. Blir det ikke enighet, kan 1.500 bussjåfører være i streik fra torsdag morgen..

NRK - 12 aug. 18 kl. 11:38

Bil kjørte inn i verneverdig hus

Eieren av en bil som kjørte inn i et 400 år gammelt verneverdig hus i går, meldte selv bilen stjålet lørdag kveld. Basert på etterforskning og vitneobservasjoner mistenker politiet at det er eieren som selv kjørte bilen..

P4 - 28 mai 17 kl. 07:30

Politiet la ut spikermatte i biljakt i Sandnes

Politiet måtte legge ut en spikermatte for å stanse en kassebil som kjørte fra politiet i Sandnes i natt. Mannen, som er en kjenning av politiet, kjørte inn i en politibil i sentrum av Sandnes før han stakk av. Han fortsatte også å kjøre etter at han hadde kjørt over spikermattene.

P4 - 21 des. 16 kl. 12:43

Buss kjørte inn i folkemengde

En rekke mennesker omkom da en buss i dag kjørte inn i en større folkemengde i en landsby nord i Nigeria. Totalt 11 personer har mistet livet og 17 andre er skadd. Politiet i Nigeria kaller hendelsen som en ulykke, og den skyldtes trolig at bremsene på bussen sviktet.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

12 nye smittede i Kristiansand

Det er registrert 12 nye tilfeller av koronasmitte i Kristiansand kommune det siste døgnet. Smitteveiene er kjent for alle de smittede. Kommunen har også satt 64 nye personer i karantene..

NRK - 10 minutter siden

Kan ha vært psykotisk

Mannen som er siktet for forsettlig drap i Lyngdal, kan ha vært psykotisk i gjerningsøyeblikket. Det forteller mannens forsvarer Berit Knudsen. Hun sier at det i går kveld ble gjort en foreløpig rettspsykiatrisk vurdering av mannen..

NRK - 10 minutter siden

Frykter helgens fester

Kommuneoverlegen i Drammen, John David Johannessen, oppfordrer folk til å følge smitteverntiltakene også i helga. De siste ukene har politiet over hele landet meldt om fester og folk som ikke tar hensyn til smitteverntiltakene. Johannessen har ikke tro på at alle klarer å følge råd og regler denne helga heller..

NRK - 15 minutter siden

Vil ikke gi AstraZeneca til unge

Unge folk under 40 bør tilbys et alternativ til AstraZeneca-vaksinen. Den anbefaler den vitenskapelige komiteen som fører tilsyn med Storbritannias vaksinasjonsprogram. JCVI-komiteen sier at føre-var-prinsippet er årsaken til den nye tilnærmingen for folk mellom 30 og 39 år.

NRK - 1 time siden

610 millionar kroner til DNS

Den Nationale Scene får over ein halv milliard kroner i revidert statsbudsjett. Pengane skal gå til å modernisere det freda bygget i Bergen. – DNS er i ein forfatning som gjer at den skulle vore rehabilitert for lenge sidan, seier statsminister Erna Solberg (H)..

NRK - 30 minutter siden

Firefelts vei på E39 i Lyngdal

Nye Veier har valgt å gå videre til konkretiseringsfasen for utbygging av ny firefelts vei på strekningen E39 gjennom Lyngdal. Arbeidsfellesskapet Implenia Norge AS og rogalandsbaserte Stangeland Maskin AS skal bygge veien..

NRK - 15 minutter siden

114 koronapasienter innlagt

Fredag var 114 koronasmittede pasienter innlagt på sykehus i Norge. Det er en nedgang på én pasient fra dagen før. 28 av pasientene får respiratorbehandling.

NRK - 30 minutter siden

Kneproblemer stopper kong Harald

Kongehuset opplyser til Forsvarets forum at kong Harald ikke deltar på markeringen av frigjøringsdagen og veterandagen 8. mai på Akershus festning. Kongen er fortsatt under opptrening etter operasjonen i kneet.

NRK - 45 minutter siden

Åtte nye smittede i Vestnes

Vestnes kommune har fått melding om åtte nye smittetilfeller av covid-19. Tre av de nærkontaktene som nå har testa positivt er relatert til utbruddet ved Vard Brattvaag, fire andre er nærkontakter til de arbeiderne som testet positivt i forrige uke og som er relatert til Vard Langsten. Alle er i isolasjon på Trohaugen.

NRK - 45 minutter siden

Strammer inn våpenloven

Det blir forbud mot kjøp av halvautomatiske rifler med størst ildkraft, opplyser Justisdepartementet. Med dette lukker vi et lovarbeid som har pågått etter 22. juli 2011, melder justisminister Monica Mæland.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt