NRK > Nyheter

Monday, 27 June, 07:24

NRK - 29 apr 22 kl. 15:08

Bryter lønnsforhandlingene

Fredag brøt Akademikerne og Unio lønnsforhandlingene med staten, og oppgjøret blir nå gjenstand for mekling hos Riksmekleren, melder NTB. – Avstanden mellom partene var så stor at vi nå er nødt til å få hjelp fra Riksmekler for å komme i mål med en ny hovedtariffavtale, sier leder Kari Tønnessen Nordli i Akademikerne stat. Det økonomiske tilbudet og innretningen på dette, var ikke mulig å akseptere, sier hun videre. Akademikerne stat forhandler lønn for over 37.000 medlemmer.
Les mer på NRK


Les mer om:
Akademikerne, Unio, Riksmekleren, NTB, Riksmekler, Kari Tønnessen Nordli, Guro Lind, Lind

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bryter, lønnsforhandlingene
NRK - 29 apr 22 kl. 12:59

Brudd i lønnsforhandlingene

Det er brudd i lønnsforhandlingene mellom arbeidstakersammenslutningene og KS. LO, Unio, YS og Akademikerne bryter lønnsforhandlingene med arbeidsgiverorganisasjonen KS. Dermed møtes partene hos Riksmekleren..

NRK - 28 apr 22 kl. 15:22

Brudd i lønnsforhandlingene om elektrofagene

EL og IT Forbundet har brutt lønnsforhandlingene med landsforeningen Nelfo. Om lag 14.000 elektrikere er organisert i forbundet.

Aftenposten - 24 maj 22 kl. 13:26

Streik avverget - løsning i lønnsforhandlingene i kommunal sektor

Etter mange timers overtid kom partene i lønnsforhandlingene for kommunal sektor til enighet, og avverget dermed….

NRK - 26 maj 22 kl. 03:39

Enighet i lønnsforhandlingene for sykehusene

Spekter og Legeforeningen er blitt enige i de sentrale lønnsforhandlingene for sykehusene. – Spekter er fornøyd med å ha kommet til enighet med Legeforeningen i de sentrale forhandlingene i lønnsoppgjøret for sykehuslegene, sier Spekters administrerende direktør Anne-Kari Bratten i en pressemelding. Det skal nå forhandles lokalt i det enkelte sykehus.

Aftenposten - 10 mar 22 kl. 14:09

Prisveksten justeres opp til 3,3 prosent for lønnsforhandlingene

Oppjusteringen forklares blant annet med Russlands invasjon av Ukraina og de påfølgende sanksjonene..

E24 - 10 mar 22 kl. 14:09

TBU oppjusterer prisveksten til 3,3 prosent for lønnsforhandlingene

Oppjusteringen forklares blant annet med Russlands invasjon av Ukraina og de påfølgende sanksjonene..

NRK - 15 mar 22 kl. 13:11

Brudd i lønnsoppgjøret i industrien

Fellesforbundet har brutt forhandlingene om årets lønnsoppgjør med Norsk Industri. Dermed må partene møte hos Riksmekleren, melder NTB. Lønnsforhandlingene gikk i gang onsdag forrige uke da Fellesforbundet og Norsk Industri overrakte hverandre sine krav.

E24 - 15 mar 22 kl. 15:29

Partene i lønnsforhandlingene møter Riksmekleren etter brudd

Saken oppdateres.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Får sette en femte vaksinedose

Sykehuset Ahus får lov til å sette en femte dose av koronavaksinen, skriver Romerikes Blad. Tilbudet gjelder kun levertransplanterte pasienter. Folkehelseinstituttet har ikke anbefalt en dose nummer fem, men legene der har nå fått lov.

NRK - 45 minutter siden

Overskrider utslippskvoten

Norge ligger an til å overskride utslippskvoten for 2021. Ifølge foreløpige beregninger fra Statistisk sentralbyrå (SSB) lå utslippene av klimagasser i såkalt ikke-kvotepliktig sektor i Norge på om lag 25.370.

NRK - 45 minutter siden

Brann i Eidsvoll

Nødetatene har rykket ut til brann i en bolig i nærheten av Vilberg helsetun i Eidsvoll. Ifølge politiet er det en del røyk i området. Beboere i nærheten bes lukke vinduer og dører, og holde seg unna røyken..

NRK - 1 time siden

Syklist til sykehus etter trafikkulykke

En syklist kjøres til sykehus etter en trafikkulykke på Bækkelaget i Oslo, opplyser politiet på Twitter. Ulykken var mellom sykkel og bil, og fant sted i 6-tiden mandag morgen..

NRK - 1 time siden

Ecuador kutter prisen på drivstoff

Ecuadors president Guillermo Lasso kunngjorde søndag at prisen på drivstoff skal reduseres, men ikke så mye som urfolkene bak omfattende protester krever. Lasso sier i en radio- og TV-overført tale at den galopperende prisen på drivstoff skal reduseres med 10 cent per gallon, det vi si cirka 25 øre per liter. (NTB).

NRK - 1 time siden

Zelenskyj ber belarusere ikke involvere seg i krigen

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj ber belaruserne ikke la seg bli dratt inn i russernes krig mot Ukraina. I en tale søndag henvendte han seg til folket i nabolandet Belarus og sa de ikke trenger å bli slaver og kanonføde, selv om Russland har lagt opp til det. – Dere trenger ikke å dø, sa han og la til at belaruserne ikke må la andre ta beslutninger for Belarus..

NRK - 1 time siden

Seks politifolk drept i Mexico

Seks politifolk ble drept av antatte narkokarteller da patruljen deres falt i et bakhold i Nord-Mexico søndag morgen. Gjengen som overfalt patruljen, var utstyrt med ti hjemmelagde pansrede kjøretøy og tunge våpen. Politiet sier at patruljen ble overfalt på en vei som går til en grenseovergang ved Nuevo Laredo i delstaten Nuevo León.

NRK - 2 timer siden

Minst 123 avlyste flygninger mandag

Allerede før flytrafikken startet mandag, var det meldt inn 123 kanselleringer, skriver VG. Natt til søndag ble konflikten mellom NHO og Luftfart og Norsk Flyteknikerorganisasjon trappet opp med lockout, og 450 flyteknikere får ikke gå på jobb. (NTB).

NRK - 2 timer siden

Putin på første utenlandstur siden invasjonen

Russlands president Vladimir Putin reiser denne uka på sitt før statsbesøk utenlands siden invasjonen av Ukraina i februar. Det er den statlige TV-kanalen Rossija 1 som søndag meldte at Putin reiser til Aserbajdsjan og Tadsjikistan. Putin planlegger også en reise til Belarus i månedsskiftet juni/juli.

NRK - 2 timer siden

Skeptisk til terrorkategorisering

Ekstremismeforsker Lars Gule reagerer på at Politiets sikkerhetstjeneste (PST) gikk tidlig ut og sa de vurderte masseskytingen som en terrorhandling. Uttalelsen Gule reagerer på, kom fra konstituert PST-sjef Roger Berg lørdag, som la til: – Dette er bakteppet for vår del, og så etterforsker politiet om det kan være sykdom, helse eller andre forhold som setter saken i et dårlig lys. Gule mener dette kan påvirke hvordan politiet etterforsker saken, skriver Dagbladet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com