NRK > Nyheter

Saturday, 15 June, 02:06

NRK - 01 sep 23 kl. 23:25

Brynhildsen klar for Midtjylland

Angrepsspiller Ola Brynhildsen er solgt fra Molde til den danske storklubben Midtjylland. Det bekrefter Midtjylland i sine mediekanaler sent fredag. – Ola blir et godt tilskudd til klubben. Først og fremst har han en nese for mål, men i tillegg bringer han allsidighet og kan innta flere posisjoner i angrepet, sier sportssjef Svend Graversen. 24-åringen har blitt en bærebjelke for Molde siden han ble hentet i 2020.
Les mer på NRK


Les mer om:
Ola Brynhildsen, Molde, Midtjylland, Svend Graversen, Brynhildsen, Eliteserien, Danmark, Europa, Stabæk, Norge, Fredrik Gulbrandsen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Brynhildsen, klar, for, Midtjylland
NRK - 27 feb 24 kl. 09:18

Den svenske landslagsspilleren Kristoffer Olsson lagt i respirator

Midtjylland-spiller Kristoffer Olsson er innlagt på sykehus i respirator etter en akutt sykdom hvor han mistet bevisstheten i sitt hjem sist uke. Det er Midtjylland, hvor også norske Ola Brynhildsen spiller, som opplyser om Olssons tilstand. Klubben skriver at 28 år gamle Olsson er rammet av det som trolig er en «akutt sykdom knyttet til hjernen».

VG - 01 sep 23 kl. 23:15

Brynhildsen går fra Molde til Midtjylland: – Jeg har følt meg ønsket

Angrepsspiller Ola Brynhildsen skifter til den danske storklubben Midtjylland på en overgang fra Molde..

VG - 03 sep 23 kl. 20:45

Brynhildsen med drømmestart for Midtjylland

Tidligere Molde-spiller Ola Brynhildsen fikk en pangåpning etter overgangen til Midtjylland. Nordmannen brukte bare 24 minutter på å score i debuten søndag..

VG - 26 maj 24 kl. 19:12

Ola Brynhildsen scoret og vant seriegull med Midtjylland etter drama

Brøndby snublet mot AGF i den siste serierunden. Det gjorde også Ola Brynhildsens Midtjylland, men reiste seg i tide og tok et avgjørende poeng mot Silkeborg..

Klartale - 11 maj 21 kl. 15:30

Om Klar Tale:

Syns du nyheter kan være vanskelig å forstå? Klar Tale er Norges eneste lettleste nyhetsavis. Stor skrift og enkelt språk gjør avisen lettere å lese enn andre aviser.

VG - 01 sep 23 kl. 11:48

Ola Brynhildsen på vei til dansk fotball

Moldes Ola Brynhildsen (24) skal være på vei til dansk fotball..

Aftenposten - 01 sep 23 kl. 11:48

Ola Brynhildsen på vei til dansk fotball

Moldes Ola Brynhildsen (24) skal være på vei til dansk fotball..

Klartale - 24 aug 23 kl. 06:00

Bykle har penger, men ønsker seg flere å bruke dem på

– Sola skinner jo alltid i Bykle, sier Linda Dypedal med glimt i øyet. Sommeren har kommet til Setesdal. Sola får fram lukta av tre i de tradisjonelle husene.

VG - 11 jul 23 kl. 12:22

Sandstø er ferdig i Jerv – blir førstelagstrener i Midtjylland

Arne Sandstø forlater posisjonen som hovedtrener i Jerv med umiddelbar virkning. Neste stoppested i karrieren blir danske Midtjylland..

VG - 28 feb 24 kl. 09:27

Midtjylland stenger trening – vil ha ro rundt spillerne etter dramatisk sykdomsbeskjed

Den danske fotballklubben Midtjylland gir verken publikum eller medier tilgang til onsdagens trening. Årsaken er situasjonen rundt Kristoffer Olsson, som ligger i respirator..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

To menn reddet opp etter å ha falt i vannet ved Stathelle

Nødetatene har rykket til Stathelle i Bamble i Telemark etter melding om at to personer hadde falt i vannet. To menn ble hjulpet opp på brygga. – Mennene blir undersøkt av ambulansepersonell.

NRK - 1 time siden

16 år gammel gutt knivstukket på Oslo s

Politi og ambulanse rykket ut til sjøsiden ved Oslo Sentralstasjon etter melding om knivstikking rett før midnatt natt til lørdag. En 16 år gammel gutt skal være kritisk skadd. – Vi rykket ut med et stort antall patruljer, og finner en person som var kritisk skadd.

NRK - 1 time siden

En person knivstukket på Oslo s

Politi og ambulanse rykket ut til Oslo Sentralstasjon etter melding om knivstikking rundt midnatt natt til lørdag. – En person er sendt til sykehus og beskrives som kritisk skadd, melder Oslo politidistrikt i en oppdatering klokken 00:12 Politiet har pågrepet en person de mistenker står bak knivstikking. Tre andre personer er anholdt.

NRK - 1 time siden

Politiet: En person knivstukket på Oslo S

Politi og ambulanse rykket ut til Oslo Sentralstasjon etter melding om knivstikking rundt midnatt natt til lørdag. – En person blir behandlet på stedet. Ingen flere fremstår skadet.

NRK - 2 timer siden

Cyril Ramaphosa gjenvalgt som president i Sør-Afrika

Som ventet ble Cyril Ramaphosa gjenvalgt som president i Sør-Afrika etter at ANC fikk på plass en regjeringskoalisjon. For første gang på 30 år har ANC ikke lenger rent flertall i nasjonalforsamlingen. Fredag samlet de folkevalgte seg for første gang siden valget nylig, og en av oppgavene var å velge president.

NRK - 3 timer siden

Ylvis fikk gjev pris: – Veldig stas

Komikerbrødrene Bård og Vegard Ylvisåker er tildelt Leif Justers ærespris, også kjent som Juster-prisen. Prisen deles ut årlig til noen som har gjort eller gjør en stor innsats på en norsk revyscene. Det var programleder og skuespiller Tom Sterri som overrakte prisen til duoen fredag kveld.

NRK - 3 timer siden

Bevæpnet politi tok i bruk pepperspray i Alta

Bevæpnet politi rykket ut etter flere meldinger om en mann som bar på en øks ved Aronnes i Alta fredag kveld. Mannen var da ikke truende mot noen, men fremsto likevel skremmende for noen. Politiet fikk raskt kontroll på vedkommende.

NRK - 3 timer siden

En person kritisk skadd i trafikkulykke

En person blir ansett som kritisk skadd i en trafikkulykke ved Klepp fredag kveld..

NRK - 4 timer siden

Mann i 20-årene knivstukket på Grønland i Oslo

Politiet melder at én person er knivstukket på Grønland i Oslo. Personen er våken og undersøkes av ambulanse. Operasjonsleder Øyvind Schalla-Aasen sier til NRK at dette er en mann i 20-årene.

NRK - 4 timer siden

Person knivstukket på Grønland i Oslo

Politiet melder at én person er knivstukket på Grønland i Oslo. Personen er våken og undersøkes av ambulanse. – Det drives aktivt søk etter to personer som var involvert i hendelsen, skriver politiet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com