NRK > Nyheter

Friday, 01 December, 16:35

NRK - 01 sep 23 kl. 23:25

Brynhildsen klar for Midtjylland

Angrepsspiller Ola Brynhildsen er solgt fra Molde til den danske storklubben Midtjylland. Det bekrefter Midtjylland i sine mediekanaler sent fredag. – Ola blir et godt tilskudd til klubben. Først og fremst har han en nese for mål, men i tillegg bringer han allsidighet og kan innta flere posisjoner i angrepet, sier sportssjef Svend Graversen. 24-åringen har blitt en bærebjelke for Molde siden han ble hentet i 2020.
Les mer på NRK


Les mer om:
Ola Brynhildsen, Molde, Midtjylland, Svend Graversen, Brynhildsen, Eliteserien, Danmark, Europa, Stabæk, Norge, Fredrik Gulbrandsen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Brynhildsen, klar, for, Midtjylland
VG - 01 sep 23 kl. 23:15

Brynhildsen går fra Molde til Midtjylland: – Jeg har følt meg ønsket

Angrepsspiller Ola Brynhildsen skifter til den danske storklubben Midtjylland på en overgang fra Molde..

VG - 03 sep 23 kl. 20:45

Brynhildsen med drømmestart for Midtjylland

Tidligere Molde-spiller Ola Brynhildsen fikk en pangåpning etter overgangen til Midtjylland. Nordmannen brukte bare 24 minutter på å score i debuten søndag..

VG - 01 sep 23 kl. 11:48

Ola Brynhildsen på vei til dansk fotball

Moldes Ola Brynhildsen (24) skal være på vei til dansk fotball..

Aftenposten - 01 sep 23 kl. 11:48

Ola Brynhildsen på vei til dansk fotball

Moldes Ola Brynhildsen (24) skal være på vei til dansk fotball..

Klartale - 24 aug 23 kl. 06:00

Bykle har penger, men ønsker seg flere å bruke dem på

– Sola skinner jo alltid i Bykle, sier Linda Dypedal med glimt i øyet. Sommeren har kommet til Setesdal. Sola får fram lukta av tre i de tradisjonelle husene.

VG - 11 jul 23 kl. 12:22

Sandstø er ferdig i Jerv – blir førstelagstrener i Midtjylland

Arne Sandstø forlater posisjonen som hovedtrener i Jerv med umiddelbar virkning. Neste stoppested i karrieren blir danske Midtjylland..

VG - 12 maj 23 kl. 12:00

Berisha klar mot Strømsgodset – Brynhildsen usikker

Molde-spiss Veton Berisha er friskmeldt og klar til kamp mot Strømsgodset lørdag, opplyser Molde-trener Erling Moe til TV 2..

Aftenposten - 29 maj 23 kl. 18:52

Molde herjet med Sandefjord: Løsnet for Brynhildsen

(Molde – Sandefjord 5–0) Molde har skuffet så langt i sesongen, men mot Sandefjord fikk de vist hva som bor i dem..

VG - 29 maj 23 kl. 18:52

Molde herjet med Sandefjord: Løsnet for Brynhildsen

(Molde – Sandefjord 5–0) Molde har skuffet så langt i sesongen, men mot Sandefjord fikk de vist hva som bor i dem..

Aftenposten - 25 jun 23 kl. 13:11

Denne situasjonen får VAR-teamet til å snu: – Det var veldig diskutert

HOLBERGS PLASS (VG) Her fortviler Ola Brynhildsen etter det han trodde var scoring..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Første kvinne som satt i USAs høgsterett er død

Den tidlegare høgsterettdommaren Sandra Day O'Connor er død, opplyste USAs høgsterett fredag. O'Connor blei 93 år, var den første kvinna som sat i USA sin høgsterett, skriv CNN. I 2018 blei det kjend at ho hadde blitt diagnostiert med eit tidleg stadium av demens, som truleg var av typen Alzheimer.

NRK - 15 minutter siden

Ankedomstol i USA: Trump må møta i sivilt søksmål om 6. januar-angrepa

Ein amerikansk ankedomstol avgjorde fredag at den tidlegare amerikanske presidenten Donald Trump må møta i eit sivilt søksmål om hans rolle i angrepet mot Kongressen i Washington D.C. den 6.

NRK - 15 minutter siden

137 gisler fortsatt fanget på Gazastripen ifølge Israel

115 menn, 20 kvinner og to barn holdes fortsatt som gisler på Gazastripen, opplyser en israelsk regjeringstalsmann fredag. Blant gislene er det 126 israelske statsborgere og elleve utlendinger, opplyser talsmann Eylon Levy. Uttalelsen kom fredag etter at våpenhvilen ble brutt og Israel gjenopptok kamphandlingene mot enklaven.

NRK - 15 minutter siden

Utenriksministeren om første dag av COP28: – Svært glad

Klima- og miljøminister Espen Barth Eide er på plass som en del av den norske delegasjonen under klimatoppmøtet i Dubai. Han er svært glad for utfallet av første dag, da det ble opprett et skade og tap fond. – Det har aldri skjedd før at man har tatt en så viktig beslutning på aller første dag, så det var en usedvanlig god start på dette møtet, sier han.

NRK - 45 minutter siden

E6 Hamar-Lillehammer stengt i begge retningar

E6 Hamar-Lillehammer er stengt i begge retninger ved Biri travbane nord for Mjøsbrua etter et uhell med kranbil. Det er skader på broen over E6, og en stor kran og store steiner må fjernes før veien kan åpne. Derfor blir det omkjøring mellom Mjøsbrua og Biri, men trafikken mellom Oslo og Trondheim blir nå anbefalt å kjøre Rv 3 Østerdalen i stedet for Gudbrandsdalen.

NRK - 45 minutter siden

Påtroppende Norges Bank-direktør får beholde millioninvesteringer i risikoaksjer

Ekspedisjonssjef Therese Steen ved Statsministerens kontor får beholde millioninvesteringer i risikoaksjer når hun neste år blir direktør for administrasjon i Norges Bank. – I forkant av ansettelsen har Norges Bank innhentet relevante opplysninger fra Steen og gjort en grundig gjennomgang av hennes aksjeportefølje. Hennes eierskap er vurdert å være innenfor Norges Banks etiske regelverk og habilitetskrav, skriver bankens pressesjef Bård Ove Molberg i en e-post til NRK.

NRK - 45 minutter siden

Helseministeren besøker Gravdal sykehus 12. desember

Først kom finansminister Trygve Slagsvold Vedum. Så kom Frp-leder Sylvi Listhaug. 12.

NRK - 45 minutter siden

Fortsatt ingen budsjettenighet

Regjeringspartiene Ap og Sp klarte heller ikke i dag å bli enige med SV om en budsjettavtale for 2024. Samtalene ble løftet til partiledernivå for et par dager siden. De tre partienes toppolitikere satt sammen i hele går, uten å komme i havn med en avtale.

NRK - 45 minutter siden

18.000 Nordea-kundar råka av BankID-feil

Ein teknisk feil gjer at rundt 18.000 Nordea-kundar har problem med Bank-ID fredag, fortel pressesjef Cathrine Graff til VG. Det skal berre vera kundar som tidlegare var i Nordea Direct som er påverka..

NRK - 45 minutter siden

Mindreårige i Stavanger forsøkt rekruttert av svenske kriminelle-nettverk

Organiserte kriminelle nettverk frå Sverige har fleire gongar prøvd å rekruttere mindreårige gutar i Stavanger-regionen, ifylge politiet. Så langt er det avdekka at forsøka skjer fysisk ved at svenskane tek kontakt i utemiljø der unge oppheld seg. NRK kjenner til at ein svensk statsborgar på 24 år for tida sit i varetekt i Sør-Rogaland.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com