VG > Sport

Mandag, 10 Mai, 06:30

VG - 17 april 21 kl. 16:48

Brunbjørner nær sentrum i Karasjok: – Ikke løp!

Nå begynner bjørnene å våkne til live fra vinterdvalen. Bjørneforsker Paul Eric Aspholm forteller at noen av dem er veldig nær sentrum i Karasjok..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Paul Eric Aspholm, Karasjok

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Brunbjørner, nær, sentrumi , Karasjok, Ikke, løp
NRK - 21 feb. 21 kl. 18:22

Krever at brunbjørnen totalfredes

Bygdefolk for rovdyr (BFR) er sterkt bekymret for bjørnens framtid i Norge. BFR har derfor sendt brev til klima- og miljøminister Rotevatn der de ber om at brunbjørn blir totalfredet i Norge, skriver de i en pressemelding..

NRK - 08 april 21 kl. 16:27

Økt bjørnebestand i Norge

Ikke siden 2011 har det vært påvist flere brunbjørner her i landet enn i fjor. ifølge en rapport som NIBIO har laget på oppdrag fra Rovdata var det 150 bjørner i Norge. Dette er en økning på to individer sammenlignet med året før..

NRK - 19 feb. 21 kl. 09:31

Bolighus brenner i Karasjok

Det brenner i en bolig i sentrum av Karasjok. Boligen ligger i nærheten av brannstasjonen. Ifølge politiet i Finnmark befinner det seg ikke personer i bygningen.

NRK - 19 feb. 21 kl. 09:31

Bygning brenner i Karasjok

Brannvesenet i Karasjok melder om brann i en bygning. Dette er i nærheten av brannstasjonen. Ifølge politiet i Finnmark befinner det seg ikke personer i bygningen..

NRK - 26 feb. 21 kl. 22:03

Leteaksjon etter savnede i Karasjok

To personer er savnet etter at de ikke har kommet ned fra fjellet etter en hyttetur i Karasjok. HRS, politiet og frivillige er satt inn i leteaksjonen..

NRK - 26 feb. 21 kl. 23:22

To personer funnet etter leteaksjon

En mann i 40-årene og et barn på seks år er funnet i god behold etter en leteaksjon i Karasjok, bekrefter kilder til NRK. Personene ble meldt savnet fredag kveld, etter at de ikke hadde kommet ned fra fjellet etter en hyttetur i Karasjok..

Dagbladet - 22 april 21 kl. 16:46

- Jeg er ikke maten din!

En brunbjørn ble med Evan Matthews på joggetur. Nå går videoen viralt..

Dagbladet - 22 mars 21 kl. 18:19

Mia angrepet av havørner: - Mye blod

Ørjan Olsvik måtte reagere raskt da han så to havørner angripe hunden hans, Mia..

NRK - 09 april 21 kl. 07:27

Isbjørner spiser søppel og egg

Flere og flere isbjørner har begynt å endre kostholdet i møtet en ny og varmere verden, viser nye studier utført av canadiske forskere, melder TT. Dronebilder viser at søppel og sjøfugl-egg har blitt en vanligere del av bjørnenes diett..

Aftenposten - 11 april 21 kl. 09:18

Isbjørner må spise fugleegg for å overleve

Isbjørnens tradisjonelle jaktmarker smelter bort, og sultne bjørner må stagge sulten på fugleegg..

Fler nyheter fra VG

VG - 6 timer siden

Hovland endte på tredjeplass etter ny superavslutning

Viktor Hovland (23) leverte nok en strålende avslutningsrunde på PGA-touren. Med en bogeyfri runde, fire slag under par, var han med i seierskampen mot slutten og endte på tredjeplass for andre uke på rad..

VG - 8 timer siden

Vålerenga sløste med sjansene – Hareide hyllet ryggskadet Hansen etter keepershow

VALLE (VG) (Vålerenga – Rosenborg 1–1) Om Rosenborg-keeper André Hansen (31) var tvilsom før kampen, var han uslåelig underveis. Da greide trønderne ett poeng borte mot Vålerenga..

VG - 7 timer siden

Layouni forklarer tilten: – Jeg kom ikke hit for å leke

VALLE (VG) (Vålerenga – Rosenborg 1–1) Innbytterbenken og en klappstol fikk unngjelde da Amor Layouni (28) ble byttet ut i VIF-debuten. Nå forklarer han hvorfor..

VG - 10 timer siden

Gullfavoritt Molde innfridde i premieren: – Vi er best

AKER STADION (VG) (Molde-KBK 2–0) Heiet frem av Di Derre-låten «Her kommer Molde» før avspark, satte Eirik Ulland Andersen (28) og Ola Brynhildsen (22) tonen i lokaloppgjøret mot Kristiansund..

VG - 10 timer siden

Botheim åpnet målkontoen og sendte Bodø/Glimt rett til topps

BODØ (VG) (Bodø/Glimt - Tromsø 3–0) Med 27 mål på 25 kamper forrige sesong er Kasper Junkers sko store å fylle, men Erik Botheim trengte bare i underkant av åtte minutter på å sette sesongens første mål..

VG - 11 timer siden

Hareide: «Det viktigste er defensiv trygghet»

TRONDHEIM (VG) CV’en hans gjør at han automatisk unngår kritikk der andre Rosenborg-trenere raskt blir konfrontert med historien - en stund. Og Åge Hareide (67) ønsker å forme laget på sin egen måte, ikke etter noen mal fra andre - ikke en gang Nils Arne Eggen..

VG - 13 timer siden

Fergekaos i Bangladesh: Flere tusen på vei til id-feiring med familien

Flere tusen mennesker sprenger fergekapasiteten under id-feiringen utenfor Dhaka i Bangladesh – på tross av landets sosiale nedstenging..

VG - 13 timer siden

Hamilton vant og økte ledelsen i VM: – Topp strategi

Max Verstappen (23) ledet store deler av løpet, men Lewis Hamilton (36) og Mercedes lyktes med sin strategi og vant Formel 1-løpet i Barcelona..

VG - 13 timer siden

United snudde mot Villa – Solskjær og co. nærmer seg utrolig rekord

(Aston Villa – Manchester United 1–3) Manchester United og Ole Gunnar Solskjær er bare én bortekamp unna og klare det «umulige»; en hel sesong ubeseiret på bortebane..

VG - 14 timer siden

Får ikke ta kamppraten eller pausepraten inne: – Vi har satt opp telt

Når Vålerenga og Rosenborg møtes til seriestart i Eliteserien søndag kveld, blir det noe mer tid ute på banen enn oppvarming og to omganger med fotball..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt