Hegnar.no > Økonomi

Mandag, 17 Mai, 22:26

Hegnar.no - 27 mars 14 kl. 08:21

Bruker millioner av likestillingskroner på kvinner

Til tross for at bare 35 prosent av de uteksaminerte ved UIO er menn, bruker universitetet mesteparten av likestillingsmidlene på kvinner..
Les mer på Hegnar.no Bilden deled av Hegnar.no via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
UIO

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bruker, millionerav , likestillingskroner, kvinner
P4 - 28 mai 18 kl. 05:34

Ikke alle bruker mobildata

Det kan virke som at hele Norge bruker mye tid på å surfe på mobilen, men det stemmer ikke helt. 1,5 millioner norske mobilkunder bruker ikke mobildata i det hele tatt, viser en rapport fra Nasjonal kommunikasjonsmyndighet. Det tilsvarer 26 prosent av mobilkundene.

VG - 25 nov. 18 kl. 11:23

Vold mot kvinner – et globalt problem som må bekjempes

25. november starter den årlige internasjonale 16-dagerskampanjen mot vold mot kvinner. Når én av tre kvinner i verden utsettes for vold, er det ikke tilfeldig.

P4 - 05 mars 20 kl. 07:17

Kan oppdages senere hos kvinner med silikon

Brystkreft kan oppdages senere hos kvinner med silikon i brystene. Kreftformen er den vanligste bant norske kvinner, og samtidig har antall kvinner som har satt inn brystimplantant økt de siste tiårene. Norske forskere har funnet ut at kvinner med silikon hadde 30 prosent lavere forekomst av brystkreft.

P4 - 10 aug. 15 kl. 09:37

Flere gravide bruker privat hjelp

Minst 50 fødende i året bruker privat hjelp. Leder av jordmorforbundet NFS, Hanne Schjelderup-Eriksen sier det er få store fødesteder som klarer å innfri kvalitetskravet fra Helsetilsynet om at sykehusene skal kunne tilby kvinner én-til-én-omsorg under fødselen, Hun mener dette kan gjøre at kvinner bruker doula eller keisersnitt uten at de egentlig har behov for det, skriver Aftenposten..

P4 - 03 sep. 19 kl. 14:53

2 millioner bruker Digipost

Flere bruker den digitale postkassen Digipost. Over to millioner nordmenn bruker nå denne løsningen, opplyser Posten. Det er sendt nesten 100 millioner meldinger til postkassen siden digipost ble opprettet i 2011..

P4 - 02 des. 15 kl. 05:49

Menn har bedre stedssans enn kvinner

Menn orienterer seg bedre enn kvinner. Det slår en undersøkelse i forbindelse med en doktorgradsavhandling ved NTNU fast. Undersøkelsen viser at menn tar flere snarveier, orienterer seg mer etter himmelretninger og bruker en annen del av hjernen til dette enn kvinner, skriver VG.

P4 - 07 mars 18 kl. 08:16

Kvinner kan avgjøre valg

Langt flere unge kvinner enn unge menn bruker stemmeretten, og det kan bli avgjørende ved kommende valg. I følge Institutt for sammfunsforskning ble det avgitt over 80 000 flere stemmer fra kvinner enn menn i fjor. Fortsetter utviklingen kan det få stor betydning for hvem som havner på Stortinget.

P4 - 26 juni 19 kl. 07:42

Flere kvinner får legemidler på resept

Flere kvinner enn menn får reseptbelagte legemidler. I løpet av ett år får 77 prosent av kvinnene utlevert minst ett legemiddel på resept, mot bare 64 prosent av mennene, viser ny rapport fra Folkehelseinstituttet. Ifølge rapporten bruker kvinner mer antibiotika, spesielt ved urinveisinfeksjoner.

NRK - 17 juli 14 kl. 11:06

Bruker p-piller fordi det er trendy

Nesten halvparten av alle jenter mellom 15 og 19 år bruker p-piller, viser tall fra Folkehelseinstituttet. Men ikke alle bruker p-pillen av nødvendighet. Jenter bruker p-piller fordi det er trendy blant venner, forteller tenåringer til NRK ..

P4 - 05 mai 15 kl. 19:52

300.000 nordmenn bruker «pirat-Netflix»

300 000 nordmenn bruker den pirat-strømmetjenesten Popcorn Time ukentlig. Det viser en fersk undersøkelse. Det gjør den ulovlige strømmetjenesten til en av de største i Norge, melder NRK.

Fler nyheter fra Hegnar.no

Hegnar.no - 01 sep. 19 kl. 09:57

Tusener av demonstranter på Hongkongs flyplass

Ekspresstoget til flyplassen i Hongkong er suspendert som følge av at tusener av demonstranter søndag samlet seg ved terminalen..

Hegnar.no - 01 sep. 19 kl. 09:51

«Nye» verdensvalutaer senker Bitcoin

Bank of England-sjef, Mark Carney, presenterte i forrige uke ideen om å dempe dollarens dominans ved hjelp av en ny verdensomspennende digital valuta. Samtidig står Facebook på trappene for å lansere sin globale valuta Libra. Dette kan bety slutten på Bitcoins kryptodominans..

Hegnar.no - 01 sep. 19 kl. 09:27

Kraftig regn på Østlandet skaper trafikale problemer

Det er sendt ut gult farevarsel for deler av Østlandet grunnet styrtregn. Ved Strømtangen fyr i Fredrikstad er det målt hele 58,2 millimeter på tre timer søndag.

Hegnar.no - 01 sep. 19 kl. 09:22

Skoler og barnehager må installere nettfilter

Myndighetene har nå klar en veileder for hvordan skoler og barnehager skal skjerme barn og første- til fjerdeklassinger mot skadelig innhold på internett..

Hegnar.no - 01 sep. 19 kl. 08:42

Grunnlag for dempet optimisme fremfor bunnløs pessimisme

Sjefstrateg positiv til aksjer, men en dans på roser blir det neppe..

Hegnar.no - 01 sep. 19 kl. 08:45

Prishopp på villa - steg 9 millioner på to år

Hegnar.no - 01 sep. 19 kl. 08:40

Trygve Hegnar: Det store skatteranet

Dette er det ikke fnugg av dekning for..

Hegnar.no - 01 sep. 19 kl. 08:27

Søndagens aksjetips

Hegnar.no - 01 sep. 19 kl. 08:07

USAs eldste høyesterettsdommer på bedringens vei

USAs eldste høyesterettsdommer, 86 år gamle Ruth Bader Ginsburg, sier hun er på bedringens vei etter å ha blitt behandlet for kreft..

Hegnar.no - 01 sep. 19 kl. 08:01

Tåregass, vannkanoner og brannbomber i Hongkong

Demonstranter kastet steiner og brannbomber, og politiet tok i bruk vannkanoner og tåregass da lørdagens demonstrasjon endte i kaos i sentrum av Hongkong..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt