NRK > Nyheter

Sunday, 24 October, 10:28

NRK - 25 jun 21 kl. 04:37

Britney Spears: – Jeg var flau

Den amerikanske artisten Britney Spears skrev til sine fans på Instagram torsdag at hun var lei seg for at hun gitt inntrykk av at hun har hatt det ok de to siste årene. –Jeg var flau over å dele det som skjedde med meg, skriver hun. Britney Spears vitnet i et rettsmøte dagen før der hun ba dommeren om å oppheve vergemålet hennes far over henne..
Les mer på NRK


Les mer om:
Britney Spears, Instagram, Spears

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Britney, Spears, Jegvar , flau
NRK - 01 sep 21 kl. 09:17

Faren til Britney ber om penger

Faren til Britney Spears vil ha 17 millioner kroner før han gir fra seg vergemålet, ifølge Britney Spears og hennes nye advokat. Det skriver NTB. Spears og advokaten mener faren James Spears driver med utpressing.

NRK - 08 sep 21 kl. 02:54

Britneys far vil avslutte vergemål

James Spears, faren til popstjerna Britney Spears, har levert rettspapirene som trengs for at han skal trekke seg fra vergemålet over datteren. – Som herr Spears gjentatte ganger har sagt, vil han kun det beste for sin datter, heter det i dokumentet som er levert til en domstol i Los Angeles. Faren mener at Britney Spears skal få avslutte vergemålet om hun ønsker det, heter det videre.

NRK - 29 sep 21 kl. 21:26

Britney Spears kan bli fri

Onsdag kan striden om Britney Spears sitt vergemål få en avslutning. Spears sin advokat, Mathew Rosengart, leverte i forrige uke inn anmodningen om å fjerne hennes far Jamie Spears som verge innen 29 september. På et rettsmøte i Los Angeles sent onsdag kveld norsk tid skal en domstol behandle anmodningen.

NRK - 23 jun 21 kl. 23:40

Britney Spears i retten

Den amerikanske artisten Britney Spears uttaler seg om vergemålet, som hennes far har hatt for henne siden 2008, i et rettsmøte i Los Angeles onsdag kveld. Britney Spears ba retten om at hennes uttalelser må bli offentlig kjent. Hun skal ha gitt uttrykk sinne, frustrasjon og tristhet over at hun er under et vergemål..

NRK - 15 sep 21 kl. 01:58

Spears: – Jeg kommer tilbake

Britney Spears' Instagram-konto var slettet tirsdag kveld norsk tid. Natt til mandag kunngjorde den kjente popartisten på Instagram at hun hadde forlovet seg med kjæresten Sam Asghari. Spears advokat, Mathew Rosengart, bekrefter at hun har valgt å ta en pause, skriver Page Six.

VG - 31 mar 21 kl. 06:10

Britney Spears om dokumentar: – Jeg gråt i to uker

Britney Spears har så langt ikke kommentert «Framing Britney Spears». Nå skal superstjernen ha brutt stillheten om den kontroversielle dokumentaren..

NRK - 23 jun 21 kl. 04:26

Britney Spears skal snakke i retten

Onsdag skal den amerikanske artisten Britney Spears innta vitneboksen for å fortelle sin versjon av vergemålet som hennes far har hatt for henne i 13 år. Dokumenter fra domsforhandlingene viser blant annet at vergen bestemmer når hun kan møte sønnene, som nå er 14 og 16 år gamle. I dag er det guttenes far som har foreldreretten.

NRK - 01 jul 21 kl. 05:43

Retten avviste Britney Spears krav

En dommer har avvist kravet fra artisten Britney Spears om å fjerne faren James Spears som verge for hennes liv og anselige formue. Det kommer frem i rettsdokumentene fra Los Angeles Superior Court, som ble offentlige onsdag, skriver Variety..

Aftenposten - 13 aug 21 kl. 07:44

Britney Spears' far trekker seg fra formynderskapet

Jamie Spears, faren til popstjerna Britney Spears, har gått med på å trekke seg som verge for datteren..

Aftenposten - 30 sep 21 kl. 00:25

Britney Spears' far fjernes som hennes verge

Jamie Spears, faren til popstjerna Britney Spears, blir fjernet fra posten som hennes verge, melder flere medier..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

18-åring siktet for knivstikking

En 18 år gammel mann er siktet for å ha knivstukket en 17-åring i Trondheim i natt..

NRK - 45 minutter siden

Nedgang i antall sykkeltyverier

Tall fra Tryg forsikring viser en nedgang i antall sykkeltyverier på over 16 prosent hittil i år, skriver selskapet i en pressemelding. I fjor ble nesten 15.000 sykler meldt stjålet til forsikringsselskapene, ifølge Finans Norge.

NRK - 1 time siden

Mener eksplosjon var terror

Ugandas president Yoweri Museveni sier eksplosjonen på en restaurant i hovedstaden Kampala lørdag var et terrorangrep. – Det ser ut til å være en terrorhandling, men vi skal ta forbryterne, skriver presidenten på Twitter. Ifølge presidenten skal tre personer ha lagt fra seg en pakke på restauranten som kort tid etter eksploderte.

NRK - 1 time siden

Pågrepet for seksuelt overgrep

En person er pågrepet og siktet i forbindelse med etterforskningen av et seksuelt overgrep som skal ha skjedd på Frøya natt til lørdag. Politiet har holdt kortene tett til brystet i forbindelse med etterforskning av det de beskrev som en alvorlig straffesak, skriver lokalavisa Hitra-Frøya. Overfor avisen bekrefter de at en person er pågrepet i saken og at politiet mener å ha kontroll på de involverte partene..

NRK - 1 time siden

300.000 svensker uten luktesans

Om lag 300.000 svensker anslås å ha mistet luktesansen etter å ha hatt covid-19. Hundrevis av pasienter står i kø for å få hjelp, skriver NTB.

NRK - 2 timer siden

Colombiansk narkobaron tatt

Colombias mest ettersøkte narkotikaforbryter «Otoniel» er pågrepet, opplyser landets myndigheter. Dairo Antonio Usuga, som han egentlig heter, ble pågrepet nær grensen til Panama. Usuga var sjef for landets største narkotikanettverk, kjent som Golfklanen.

NRK - 3 timer siden

Kraftig jordskjelv på Taiwan

En jordskjelv med en styrke på 6 rammet Taiwan tidlig søndag. Skjelvet hadde en dybde på 60 kilometer, melder det europeiske jordskjelvsenteret ESMC..

NRK - 3 timer siden

Kommuner kan få pengetrøbbel i 2022

Dyrere strøm, diesel og byggevarer kan føre til kostnadssmell for norske kommuner neste år, frykter KS. Det kan få følger for veivedlikehold, oppvarming av skoler og aldershjem og tjenester som brøyting og søppeltømming, skriver Nationen..

NRK - 3 timer siden

Hundrevis av syke på PSTs lister

Flere hundre psykisk syke er registrert i Politiets sikkerhetstjenestes etterretningsregister. I flere saker der psykisk sykdom kan være en sårbarhetsfaktor, mener PST at det er vanskelig å få informasjon fra helsevesenet, skriver VG. En av disse var Espen Andersen Bråthen (38), som er siktet for drap på fem mennesker på Kongsberg..

NRK - 3 timer siden

Ny smittetopp i Tyskland

De siste sju dagene er det registrert 100 koronatilfeller per 100.000 innbyggere i Tyskland. Det er den høyeste smitteraten siden mai.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt