NRK > Nyheter

Sunday, 10 December, 23:53

NRK - 18 aug 23 kl. 14:14

Britisk sykepleier funnet skyldig i drap på sju babyer i England, melder BBC

En britisk sykepleier er funnet skyldig i drap på sju spedbarn og drapsforsøk på seks andre, melder BBC. Kvinnen jobbet på en barselavdeling nordvest i England. Hun har nektet straffskyld. Saken har gått i Manchester. Alle barna var under ett år gamle.
Les mer på NRK


Les mer om:
BBC, England, Manchester, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Britisk, sykepleier, funnet, skyldigi , drap, sju, babyer, i England melder BBC
Klartale - 14 aug 23 kl. 11:15

Så mange er drept i Norge i 2023

Det har vært 19 ofre i drapssakene norsk politi har satt i gang å etterforske i år. Her er en oversikt over sakene. Januar:* 12.

NRK - 15 aug 23 kl. 11:33

En sykepleier har råd til 1 av 100 boliger i Oslo

Sykepleierindeksen for første halvår i 2023 viser at boligmarkedet, særlig i Oslo, er blitt enda mindre tilgjengelig for folk med vanlige inntekter. – Det er blitt enda vanskeligere for vanlige lønnsmottakere i Norge å bli boligeiere i 2023. I alle byer i Norge synker andelen boliger en sykepleier kan kjøpe, sier analyse- og modellsjef Anders Francke Lund i Eiendomsverdi AS i en pressemelding fra Eiendom Norge.

VG - 18 aug 23 kl. 14:17

BBC: Britisk sykepleier funnet skyldig i drap på syv spedbarn

Sykepleier Lucy Letby er i Storbritannia blitt dømt for drap på syv spedbarn. I tillegg er hun dømt for drapsforsøk på ytterligere seks..

Dagbladet - 18 aug 23 kl. 14:22

Sykepleier funnet skyldig i barnedrap

Lucy Letby er funnet skyldig i å ha drept sju spedbarn, og for å ha forsøkt å drepe ytterligere seks..

NRK - 18 aug 23 kl. 14:14

BBC: Sykepleier funnet skyldig i drap på sju babyer

Den britiske sykepleieren Lucy Letby er funnet skyldig i drap på sju spedbarn og drapsforsøk på seks andre, melder BBC. Kvinnen jobbet på en barselavdeling nordvest i England. Hun nekter straffskyld.

NRK - 25 jul 23 kl. 19:16

Brussel: Åtte funnet skyldig etter terrorangrepet i 2016

Åtte personer er funnet skyldig etter terrorangrepet i Brussel i 2016. De åtte er funnet skyldig i drap..

NRK - 25 jul 23 kl. 19:16

Brussel: Seks funnet skyldig etter terrorangrepet i 2016

Seks av de ti tiltalte etter terrorangrepet i Belgias hovedstad i 2016 er funnet skyldig i drap, opplyser dommeren i saken. Dommeren begynte tirsdag kveld å lese opp dommen mot de ti tiltalte mennene. .

NRK - 19 maj 23 kl. 08:33

Tidligere president i Brasil funnet skyldig i korrupsjon

Tidligere president i Brasil Fernando Collor de Mello er funnet skyldig i hvitvasking av penger og korrupsjon. Seks av de ti dommerne i Brasils høyesterett stemte for å finne Collor skyldig i anklagene. Senere i uka skal også de resterende fire dommerne avgi sin stemme, og det blir da bestemt hva dommen blir.

NRK - 21 jun 23 kl. 11:50

Fengselsdom i Sverige for italiensk skandalekirurg

Kirurgen Paolo Macchiarini er i Sverige kjent skyldig i tre tilfeller av grov mishandling for å ha implantert syntetiske luftrør. Han får to og et halvt års fengsel. Saken dreier seg om tre pasienter som i 2011 og 2012 fikk operert inn syntetiske luftrør etter at det ble funnet svulster eller skader på organene deres.

VG - 18 aug 23 kl. 14:17

BBC: Britisk sykepleier funnet skyldig i drap på syv spedbarn

33 år gamle Lucy Letby er blitt dømt for drap på syv spedbarn i tillegg til drapsforsøk på ytterligere seks..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

FNs hovedforsamling stemmer trolig for nytt krav om våpenhvile i Gaza

FNs 193 medlemsland skal samles tirsdag, der et flertall trolig kommer til å stemme for et nytt krav om øyeblikkelig våpenhvile i Gaza, ifølge diplomater. Nyheten om at hovedforsamlingen skal tre sammen for en ny spesialsesjon, ble kjent etter at USA la ned veto i FNs sikkerhetsråd om et krav om umiddelbar humanitær våpenhvile mellom Israel og Hamas. Det er diplomater som søndag kveld opplyser til nyhetsbyrået Reuters om det forestående møtet.

NRK - 1 time siden

Generalene som kriger i Sudan, skal være enige om å møtes

Generalene som leder hver sin militære styrke i krigen i Sudan, er enige om å møtes ansikt til ansikt, hevder den østafrikanske samarbeidsorganisasjonen IGAD. Møtet er ikke bekreftet av generalene Abdel-Fattah Burhan eller Mohammed Hamdan Dagalo. Burhan leder regjeringsstyrkene, og Dagalo leder den paramilitære gruppen Rapid Support Forces (RSF).

NRK - 2 timer siden

Nye klimaforpliktelser langt unna Paris-avtalens mål

På Cop 28 har en rekke land forpliktet seg til å kutte klimagassutslipp. Men lovnadene er kun en tredel av det som trengs for å holde tritt med Parisavtalen. Over hundre land har forpliktet seg til å tredoble produksjon av fornybar energi og doble energieffektivitet.

NRK - 1 time siden

Minst 17 skadd i togkollisjon i Italia

Minst 17 mennesker er skadd i en togkollisjon i Italia, ifølge brannvesenet. Omstendighetene rundt søndagens ulykke er foreløpig ikke kjent..

NRK - 2 timer siden

Væpnet politi søker etter beboer etter husbrann

Bevæpnet politi og en hundepatrulje søker etter en beboer etter en husbrann i Bamble i Telemark søndag kveld. Politiet meldte først om hendelsen klokken 17.35 søndag ettermiddag.

NRK - 2 timer siden

Biden inviterer Zelenskyj til Det hvite hus

USAs president Joe Biden har invitert Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj til et møte i Det hvite hus på tirsdag, ifølge en uttalelse. Det melder Reuters. Zelenskyj var søndag i Buenos Aires, der han deltok under innsettelsen av Argentinas nyvalgte president Javier Milei..

NRK - 2 timer siden

Væpnet aksjon i Bamble etter husbrann – søker etter beboer

Bevæpnet politi og en hundepatrulje søker etter en beboer etter en husbrann i Bamble i Telemark søndag kveld. Politiet meldte først om hendelsen klokken 17.35 søndag ettermiddag.

NRK - 5 timer siden

To drept i angrep mot Røde Kors-kolonne i Sudan

En kolonne fra Den internasjonale Røde Kors-komiteen (ICRC) ble angrepet i Sudans hovedstad Khartoum mens de evakuerte sivile søndag. To ble drept, melder ICRC. – ICRC er sjokkert og forferdet over et overlagt angrep på en humanitær kolonne i Khartoum søndag, skriver ICRC på X/Twitter.

NRK - 3 timer siden

Minst tolv døde i gruvekollaps i Venezuela

En gullgruve har rast sammen sørøst i Venezuela, noe som har tatt livet av minst tolv mennesker, ifølge landets myndigheter. Hendelsen skjedde onsdag i delstaten Bolivar, som grenser til Brasil. Gruvearbeiderne ble begravet da et ras gikk i gruva, opplyser myndighetene søndag.

NRK - 3 timer siden

Hus overtent i Valldal på Sunnmøre

Et hus skal være overtent i Valldal i Fjord kommune på Sunnmøre. Det skriver politiet i Møre og Romsdal på X. Det skal være en mann som bor i huset.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com