NRK > Nyheter

Søndag, 25 Juli, 17:32

NRK - 01 april 21 kl. 07:02

Britisk koronavirus i Tyskland

Den engelske koronavarianten utgjør nesten 90 prosent av smittetilfellene i Tyskland den siste uken. Den engelske varianten, som går under navnet B117, utgjorde 88 prosent av smittetilfellene fra tester i perioden fra 22. mars til 28. mars, opplyste det tyske folkehelseinstituttet Robert Koch-Institut (RKI) sent onsdag kveld..
Les mer på NRK


Les mer om:
Tyskland, B117, Robert Koch-Institut, RKI

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Britisk, koronavirusi , Tyskland
NRK - 29 jan. 21 kl. 20:39

Mutert koronavirus påvist i Tromsø

En analyse av en positiv covid-19-test tatt i Tromsø kommune forrige uke viser at den inneholdt koronavirus med den engelske mutasjonen. Prøven stammer fra en person bosatt i Tromsø som kom til Tromsø i midten av januar med fly fra et "rødt" land..

NRK - 06 feb. 21 kl. 16:13

Utbrudd ved Sykehuset Østfold øker

Ytterligere en ansatt og to pasienter på Sykehuset Østfold har fått påvist koronavirus, opplyser sykehuset til Moss Avis. Til sammen er nå 14 medarbeidere og fem pasienter, som kan knyttes til utbruddet, bekreftet smittet av koronavirus..

NRK - 08 feb. 21 kl. 08:08

Nye tilfeller av mutert koronavirus

Åtte nye tilfeller av mutert koronavirus ble påvist i Sarpsborg søndag, melder kommunen på sine nettsider. Seks av dem er gamle prøver som er blitt analysert, og var ventet av kommuen. De to siste tilfellene ble avdekket av stikkprøver fra FHI.

NRK - 23 mars 21 kl. 15:34

Mutert virus i Kristiansund

Kristiansund har i dag fått stadfesta deira første tilfelle av murtert koronavirus, melder kommunen. Dei er usikker på om det er den engelske eller sørafrikanske varianten førebels. – Dette er som forventa.

Aftenposten - 09 april 21 kl. 08:44

Nekter å samarbeide etter at mann døde med koronavirus: - Dette er smittevernmyndighetenes mareritt

En mann i 60-årene fra Gran er død etter å ha vært syk med koronavirus..

NRK - 24 mai 21 kl. 10:40

Koronadødsfall i Bergen

Ein person er død med koronavirus på Haukeland universitetssjukehus i Bergen, skriv Helse Bergen. Det er den 17. personen som dør med covid-19 ved sjukehuset, skriv Bergensavisen.

NRK - 19 juni 21 kl. 22:48

Vil sjekke kloakken for koronavirus

I Danmark skal helsemyndighetene begynne å teste avløpsvannet for koronavirus i stedet for å satse på massetesting av mennesker. På Bornholm er dette forsøkt, og det har vist seg å være mer treffsikkert. Det gjør det mulig å slå ned mindre utbrudd, og overvåkningen er mindre inngripende..

NRK - 27 jan. 21 kl. 03:44

Tyskland vurderer flyreise stans

Som et tiltak for å forhindre mer import-smitte av mutert koronavirus, vurderer Tyskland å stanse de fleste flyreiser til landet, opplyser innenriksminister Horst Seehofer til avisen Bild. Det inkluderer også strengere grensekontroller..

NRK - 06 mars 21 kl. 17:50

Koronatester utsolgt i Tyskland

I Tyskland ble hurtigtester for koronavirus lørdag utsolgt på noen timer etter å ha blit lagt ut for vanlig salg i butikker. Kjeden Aldi opplevde enorm pågang, mens nettbutikken til konkurrenten Lidl kollapset på grunn av den høye etterspørselen..

NRK - 07 juli 21 kl. 16:52

Får anke avslag om utlevering

Britisk høyesterett skal behandle USAs anke over avslaget om å utlevere WikiLeaks-grunnlegger Julian Assange til USA. I januar slo en britisk dommer fast at Assange ikke skal utleveres til USA, noe som ble begrunnet med selvmordsfare. Nå skal altså britisk høyesterett vurdere saken, men det er ennå ikke bestemt en dato..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Ein person frakta med luftambulanse

Ein person er frakta med luftambulanse til Ullevål universitetssjukehus etter ei utforkøyring på E16 ved Langsjøodden i Ringerike. Vedkommande betraktast som alvorleg skada. Tre personar var i bilen, opplyser Sør-Aust politidistrikt på Twitter.

NRK - 45 minutter siden

Torevêret bevegar seg nordaustover

– Det er fjellområda sør i Trøndelag og nord i Innlandet som får det verste torevêret no, seier Martin Granerød. Han er vakthavande meteorolog ved Meteorologisk institutt. Vêret beveger nordaustover og det ser ut som om det vil halde seg søraust for Trondheim.

NRK - 2 timer siden

Amper stemning mellom fotballfans

Det har vore eit samanstøyt mellom Vålerenga- og Lyn-supporterar utanfor Bislett stadion søndag, i forkant av første runde av cupen. Ifølge eit vitne NRK har snakka med sat Lyn-fans i alle aldrar på uteserveringa til Bislett Bad då dei plutseleg blei angripne av ei gruppe Vålerenga-fans. Det skal ha blitt kasta nødbluss og flasker mot Lyn-fansen.

NRK - 1 time siden

VIF-supporter arrestert

– Ein risikosupporter frå VIF har slått ein supporter frå Lyn. Mannen er pågripen og blir køyrt i arrest, melder Oslo-politiet på Twitter. Den fornærma er køyrt til legevakt for sårbehandling i hovudet..

NRK - 2 timer siden

Masseslagsmål mellom fotballfans

Det har vore eit samanstøyt mellom Vålerenga- og Lyn-supportarar utanfor Bislet stadion laurdag, i forkant av første runde av cupen. Ifølge eit vitne NRK har snakket med kasta Vålerenga-fans bluss og flasker mot Lyn-fansen. Minst ein Lyn-supporter er skada.

NRK - 2 timer siden

Tatt med narkotika i bilen

Politiet har stoppa ein bil på E6 i Fauske i Nordland laurdag. Føraren, ein mann i 50-åra, hadde ikkje gyldig førarkort, og mistenkast også for ruskøyring. Politiet fann også narkotika i bilen, og det opprettast sak på hendinga..

NRK - 2 timer siden

Skogbrann herjer på Sardinia

Minst 400 har måttet evakuere som følge av skogbranner som herjer på middelhavsøya Sardinia i Italia. Slukningsarbeidet vanskeliggjøres av vind, og skogbrannfaren beskrives som «ekstrem». Ingen mennesker er imidlertid meldt skadd eller omkommet..

NRK - 2 timer siden

28 bortførte studentar frigitt

28 studentar som blei bortført i Nigeria i juli, er frigitt av kidnapparane sine. Desse var blant dei 121 studentane som blei tatt frå ein internatskule 8. juli.

NRK - 3 timer siden

Treåring påkjørt på gårdsplass

Et barn på tre år er blitt påkjørt inne på en gårdsplass i Koddvåg. Barnet er bevisst men har en del smerter, og fraktes til Nordlandssykehuset i Bodø for videre undersøkelser. De involverte er nært beslektet.

NRK - 3 timer siden

Påkjørt på gårdsplass

Barn på tre år er blitt påkjørt inne på en gårdsplass i Koddvåg. Vedkommende er bevisst men har en del smerter. Fraktes til Nordlandssykehuset Bodø, for videre undersøkelser.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt