NRK > Nyheter

Søndag, 25 Juli, 18:03

NRK - 24 mars 21 kl. 17:31

Britene vil lete etter mer olje

Den britiske regjeringen vil gi ytterligere lisenser for olje- og gassleting i Nordsjøen. Avtalen åpner for nye lisenser etter mer olje- og gassleting, men bare hvis letingen er i henhold til landets klimamål, skriver NTB..
Les mer på NRK


Les mer om:
Nordsjøen, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Britene, vil, lete, etter, mer, olje
NRK - 12 juli 21 kl. 02:19

Flertall for fortsatt oljeleting

Kun 23 prosent av de spurte vil at Norge skal slutte å lete etter olje og gass, viser en ny meningsmåling utført for Klassekampen. Hele 59 prosent svarer «nei» på spørsmålet om Norge bør slutte å lete etter olje og gass. SV, MDG og Rødt alle programfestet en stans i utdeling av nye letelisenser, mens Ap og Sp vil fortsette..

Aftenposten - 15 juni 21 kl. 15:37

Må stenge hovedvannledning i Oslo for å lete etter lekkasje

Vann- og avløpsetaten i Oslo vil 23. juni stenge en av byens tre hovedvannledninger for å lete etter en lekkasje..

NRK - 20 feb. 21 kl. 18:39

Savnet mann antatt omkommet

Onsdag startet en redningsaksjon etter en savnet mann i 50-årene i Norefjell. Lørdag sier innsatsleder Geir Bodahl at politiet har endret status fra å lete etter en person i live, til å lete etter en antatt omkommet person, melder Drammens Tidende..

NRK - 20 feb. 21 kl. 18:39

Avslutter leteaksjon i Norefjell

Onsdag startet en redningsaksjon etter en savnet mann i 50-årene i Norefjell. Lørdag sier innsatsleder Geir Bodahl at politiet har endret status fra å lete etter en person i live, til å lete etter en antatt omkommet person, melder Drammens Tidende..

Aftenposten - 16 feb. 21 kl. 05:56

Norsk radar skal lete etter vann og liv på Mars

En norsk georadar skal lete etter vann og liv, og en nordmann skal styre verdens første romhelikopter når Nasas nye….

E24 - 20 mai 21 kl. 14:36

– Norge skal ikke være det første landet som slutter å lete

Anniken Hauglie, direktør for Norsk olje og gass, går ut mot sjokkbeskjeden fra IEA om at verden må slutte å lete etter olje og gass..

Aftenposten - 20 mai 21 kl. 21:54

– Norge skal ikke være det første landet som slutter å lete etter olje

Anniken Hauglie, direktør for Norsk olje og gass, går ut mot sjokkbeskjeden fra IEA om at verden må slutte å lete etter….

E24 - 24 feb. 21 kl. 13:14

Å lete eller ikke lete

I snart 60 år har Norge akseptert risikoen for tørre letebrønner. Det har vært en god investering..

E24 - 18 mars 21 kl. 11:57

Får støtte til hydrogen og CO₂-rensing: – Jeg syns britene er tøffe

Etter å ha satset tungt på havvind pumper britene penger inn i hydrogen og CO₂-rensing, med Equinor på laget. – Nå går de i bresjen igjen, sier Equinor-topp Irene Rummelhoff..

NRK - 24 juni 21 kl. 14:22

– Blir område for konfrontasjon

I en uttalelse fra Det russiske utenriksdepartementet heter det at Svartehavet blir et område for militær konfrontasjon, melder Reuters. Uttalelsen kommer etter uenighet mellom Storbritannia og Russland om hva som i går skjedde med et britsk militært fartøy i nærheten av Krim-halvøya. Russerne hevder at det ble skutt varselskudd mot skipet, noe britene avviser.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Livlaus mann henta opp av vatn

Ein livlaus mann er funne i eit vatn i Øyangen i Ringerike. Vedkommande blei funne ved ein kano. Det blir gjort livreddande tiltak på staden, skriv Sør-aust politidistrikt på Twitter.

NRK - 15 minutter siden

Ni døde i skred nord i India

Ni personer omkom da en steinblokk raste ned over kjøretøyene deres i Nord-India, melder nyhetsbyrået ANI. Ytterligere fire personer ble skadd i ulykken i den fjellkledde delstaten Himachal Pradesh. Ifølge lokale medier var det turister fra hovedstaden New Delhi som omkom.

NRK - 15 minutter siden

Livlaus mann funne i vatn

Ein livlaus mann er funne i eit vatn i Øyangen i Rikeringe. Vedkommande blei funne ved ein kano. Naudetatane er på veg, og det blir gjort livreddande tiltak på staden, skriv Sør-aust politidistrikt på Twitter..

NRK - 30 minutter siden

Synkehull i Tønsberg

Politiet har fått melding om et synkehull i Nedre Langgate. Det er et dypt hull midt i veibanen. Kommune og veitrafikksentralen er varslet.

NRK - 30 minutter siden

Ein person frakta med luftambulanse

Ein person er frakta med luftambulanse til Ullevål universitetssjukehus etter ei utforkøyring på E16 ved Langsjøodden i Ringerike. Vedkommande betraktast som alvorleg skada. Tre personar var i bilen, opplyser Sør-Aust politidistrikt på Twitter.

NRK - 1 time siden

Torevêret bevegar seg nordaustover

– Det er fjellområda sør i Trøndelag og nord i Innlandet som får det verste torevêret no, seier Martin Granerød. Han er vakthavande meteorolog ved Meteorologisk institutt. Vêret beveger nordaustover og det ser ut som om det vil halde seg søraust for Trondheim.

NRK - 2 timer siden

Amper stemning mellom fotballfans

Det har vore eit samanstøyt mellom Vålerenga- og Lyn-supporterar utanfor Bislett stadion søndag, i forkant av første runde av cupen. Ifølge eit vitne NRK har snakka med sat Lyn-fans i alle aldrar på uteserveringa til Bislett Bad då dei plutseleg blei angripne av ei gruppe Vålerenga-fans. Det skal ha blitt kasta nødbluss og flasker mot Lyn-fansen.

NRK - 1 time siden

VIF-supporter arrestert

– Ein risikosupporter frå VIF har slått ein supporter frå Lyn. Mannen er pågripen og blir køyrt i arrest, melder Oslo-politiet på Twitter. Den fornærma er køyrt til legevakt for sårbehandling i hovudet..

NRK - 2 timer siden

Masseslagsmål mellom fotballfans

Det har vore eit samanstøyt mellom Vålerenga- og Lyn-supportarar utanfor Bislet stadion laurdag, i forkant av første runde av cupen. Ifølge eit vitne NRK har snakket med kasta Vålerenga-fans bluss og flasker mot Lyn-fansen. Minst ein Lyn-supporter er skada.

NRK - 2 timer siden

Tatt med narkotika i bilen

Politiet har stoppa ein bil på E6 i Fauske i Nordland laurdag. Føraren, ein mann i 50-åra, hadde ikkje gyldig førarkort, og mistenkast også for ruskøyring. Politiet fann også narkotika i bilen, og det opprettast sak på hendinga..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt