NRK > Nyheter

Tirsdag, 27 Juli, 23:49

NRK - 10 april 21 kl. 07:40

Britene hedrer prins Philip i dag

Kanoner over hele Storbritannia vil bli avfyrt i dag i en hyllest til avdøde prins Philip. Det er også planlagt ett minutts stillhet for å hedre ham før flere sportsarrangementer. Dronning Elisabeths ektemann døde i går, 99 år gammel..
Les mer på NRK


Les mer om:
Storbritannia, Philip, Elisabeths

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Britene, hedrer, prins, Philipi , dag
NRK - 09 april 21 kl. 17:25

Britene hedrer prins Philip

Mange briter strømmer til Buckingham Palace for å vise medfølelse med dronning Elizabeth, som fredag mistet ektemannen prins Philip. De to har vært gift i over 73 år. Men fredag morgen døde den 99 år gamle prinsen.

NRK - 20 feb. 21 kl. 19:05

Prins Charles besøkte far sin

Prins Charles besøkte laurdag sin 99 år gamle far, prins Philip, på sjukehus i London. Prins Philip blei innlagd tidlegare denne veka for «observasjon og kvile» etter at han kjende seg dårleg. Han skal vera på sjukehuset i helga og ut neste veke..

NRK - 22 feb. 21 kl. 16:05

– Prins Philip har det ok

Storbritannias prins William sier at bestefaren, prins Philip, har det «ok» og blir nøye fulgt opp. Den 99 år gamle prinsen, som er gift med dronning Elizabeth, ble innlagt på sykehus sist tirsdag da han følte seg dårlig..

NRK - 10 april 21 kl. 18:05

Prins Philip bisettes 17. april

Prins Philip bisettes fra St. George Chapel i Windsor Castle 17. april, opplyser Buckingham Palace.

Aftenposten - 09 april 21 kl. 17:40

Britene hedrer prins Philip og sørger med dronningen

Mange briter strømmer til Buckingham Palace for å vise medfølelse med dronning Elizabeth, som fredag mistet ektemannen….

NRK - 10 april 21 kl. 13:17

Britene hedrer prins Philip

VG - 17 feb. 21 kl. 15:14

Prins Philip (99) er innlagt på sykehus

Prins Philip (99) ble innlagt på sykehus tirsdag..

NRK - 19 feb. 21 kl. 17:34

Prins Philip framleis på sjukehus

Kjelder opplyser til Sky News at prins Philip (99) truleg blir på sjukehuset til over helga. Han blei lagt inn på sjukehuset onsdag etter at han hadde følt seg uvel ein periode. Han skal vera med godt humør og er innlagt som førebyyggjande tiltak..

NRK - 19 feb. 21 kl. 23:01

Prins Philip blir på sykehuset

Ektemannen til den britiske dronningen, prins Philip (99), blir liggende på sykehus til neste uke, melder Sky News. Prinsen ble innlagt tirsdag, men det skal ikke dreie seg om korona. Han blir på sykehuset for sikkerhets skyld, opplyser hoffet..

NRK - 01 mars 21 kl. 13:43

Prins Philip blir på sykehuset

Ektemannen til den britiske dronningen, Prins Philip, ble mandag overført til et annet sykehus for tester og behandling av en infeksjon. Den 99 år gamle prinsen ble først lagt inn 17. februar etter å ha følt seg uvel i en periode..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Fire arrestert for gresk skogbrann

Fire personer er arrestert i Hellas, mistenkt for ha tent på branner i samarbeid med eiendomsutviklere. Brannmannskaper kjemper mot flere skogbranner som truer hovedstaden Aten..

NRK - 30 minutter siden

Gulltyv rømte på sparkesykkel

En bevæpnet mann som ranet en gullsmedbutikk i Paris, rømte med ransutbyttet på en elsparkesykkel. Han fikk med seg gullsmedvarer for 20 millioner kroner, og er fortsatt på frifot, melder fransk politi..

NRK - 45 minutter siden

Varsler ny runde om sperregrensa

Rødt-leder Bjørnar Moxnes vil senke sperregrensa fra 4 til 2 prosent. Arbeiderpartiets Stein Erik Lauvås sier til Vårt Land at han vil foreslå å heve sperregrensa til 5 prosent. Partier under sperregrensa får ikke andel i de 19 utjevningsmandatene som valgloven fastsetter..

NRK - 3 timer siden

Folk er fortsatt strømløse i Agder

Uværet over Sørlandet det siste døgnet har satt sine spor. På det meste har over 3000 husstander vært uten strøm, og en del er det fortsatt. Natt til tuirsdag var det over 20.

NRK - 1 time siden

Google og Apple i pluss

Flere av USAs store teknologiselskaper melder om gode resultater i andre kvartal. Googles eierselskap Alphabet melder om nær en tredobling av overskuddet fra samme periode i fjor. Økte reklameinntekter fra søkemotoren og på Youtube trekkes fram som noe av forklaring, melder nyhetsbyrået AFP.

NRK - 2 timer siden

Anbefaler munnbind inne i USA

Amerikanske helsemyndigheter anbefaler at fullvaksinerte bruker munnbind innendørs på offentlig sted. Grunnen er smittebølgen knyttet til delta-varianten. Anbefalingen gjelder i områder med mye smitte.

NRK - 1 time siden

Smittet mann hadde 200 nærkontakter

En voksen mann i Steinkjer i Trøndelag fikk tirsdag påvist koronasmitte. På listen over nærkontakter satte mannen opp 200 personer, skriver Trønder-avisa. Mannen skal ha vært på utestedet Vårt Hjem i Steinkjer sentrum – det innebærer at 130 andre gjester nå må teste seg.

NRK - 1 time siden

Tre til sykehus etter ulykke

Tre personer er sendt til sykehus etter en trafikkulykke på E18 mellom Sandvika og Slependen tirsdag kveld. To biler var involvert i ulykken. Veien ble stengt en stund, men er tirsdag kveld åpen igjen.

NRK - 1 time siden

Smittet satt opp 200 nærkontakter

En voksen mann i Steinkjer i Trøndelag fikk tirsdag påvist koronasmitte. På listen over nærkontakter satte mannen opp 200 personer, skriver Trønder-avisa. Mannen skal ha vært på utestedet Vårt Hjem i Steinkjer sentrum – det innebærer at 130 andre gjester nå må teste seg.

NRK - 2 timer siden

Anmeldt for rasisme mot ung ansatt

En dame i 40-årene ble tirsdag kveld anmeldt for å ha ytret seg rasistisk mot en ansatt ved et bingolokale i Fredrikstad sentrum. Politiet rykket ut til bingolokalet etter tips fra en annen gjest. Da de ankom stedet skal den nå anmeldte kvinnen fortsatt ha oppført seg ufint, forteller operasjonsleder Terje Marstad.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt