NRK > Nyheter

Monday, 04 March, 23:36

NRK - 29 mar 22 kl. 16:21

Breivik flyttet til nytt fengsel

Terrordømte Anders Behring Breivik er flyttet fra Skien fengsel til Ringerike fengsel hvor han skal fortsette soningen. Flyttingen skjedde tirsdag, skriver Aftenposten. Breivik ble flyttet fra Ila fengsel til Telemark fengsel i Skien høsten 2013. Nå skal han altså fortsette soningen i Ringerike fengsel, som i likhet med Skien har en egen avdeling med særlig høyt sikkerhetsnivå. Ringerike fengsel ligger ved Tyrifjorden, der også Utøya ligger.
Les mer på NRK


Les mer om:
Anders Behring Breivik, Skien, Ringerike, Aftenposten, Ila, Telemark, Tyrifjorden, Utøya, Breivik

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Breivik, flyttet, til, nytt, fengsel
Klartale - 09 jan 24 kl. 13:44

Mener at Breivik fortsatt er farlig

Anders Behring Breivik har gått til sak mot staten. Han mener måten han soner straffen sin på, er et brudd på menneske-rettighetene. Han mener at han ikke kan ha nødvendig kontakt med mennesker.

Klartale - 16 feb 24 kl. 09:00

Breivik tapte i retten

Breivik soner lovens strengeste straff. Han er dømt til 21 år forvaring. Han soner straffen sin i Ringerike fengsel.

Klartale - 26 aug 22 kl. 10:28

Breivik vil saksøke staten igjen

Anders Behring Breivik sier at han går til sak mot staten. Det har han også gjort før. Breivik er dømt for mange drap.

Klartale - 30 mar 22 kl. 08:59

Breivik flyttet over til nytt fengsel

Anders Behring Breivik ble dømt til forvaring etter at han drepte 77 personer i 2011. Tirsdag ble han flyttet fra Skien fengsel til Ringerike fengsel. Det skriver avisa Aftenposten.

Klartale - 11 okt 23 kl. 13:15

– Det er vanskelig å lære seg et nytt språk som voksen

Dette er et debattinnlegg. Meningene er skribentens egne. Din klare mening kan sendes inn her.

NRK - 15 jan 24 kl. 01:04

Få rikinger vil flytte til Norge

I 2022 og 2023 har antall rike nordmenn som flytter til utlandet vokst. Samtidig er det få som flytter tilbake til Norge. Tidligere var det en viss balanse mellom antallet rike som flyttet til og fra Norge.

NRK - 06 sep 22 kl. 09:50

Over 400.000 russere har emigrert i år

Rundt 419.000 russere har forlatt hjemlandet i løpet av første halvår, ifølge nyhetsbyrået RBK. Det er dobbelt så mange som i samme periode i fjor.

NRK - 12 feb 24 kl. 13:45

Nesten 10 prosent har flyttet lånet mellom to banker det siste året

Det har aldri blitt målt så høy aktivitet blant bankkundene, viser ny undersøkelse fra arbeidsgiver- og næringsorganisasjonen Finans Norge. Over halvparten av alle lånekundene i undersøkelsen har flyttet, reforhandlet eller sjekket at de hadde gode lånebetingelser i 2023. 7,2 prosent har flyttet lånet mellom to banker det siste året, og av de som ikke har flyttet, så har 25,5 prosent vært i kontakt med banken om boliglånsrenten.

NRK - 18 aug 23 kl. 18:17

Anders Behring Breivik saksøker staten på nytt

22-juli terroristen mener forholdene i fengselet er blitt verre etter 11 år i isolasjon. Derfor saksøker han igjen staten for brudd på menneskerettighetene. Aftenposten var først ute med saken.

Klartale - 14 jun 22 kl. 06:00

Hva skal til for å bli norsk?

Aldri før har så mange blitt norske statsborgere. 41.100 personer ble norske i fjor.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Fikk 21.000 kroner i bot på E18

En bilfører fikk 21.000 kroner i forenklet forelegg etter å ha ligget bak en ambulanse i utrykning. Bilen kjørte i 138 km/t i 100-sone i Lierbakkene i Buskerud.

NRK - 45 minutter siden

Tidligere toppsjefer i Twitter saksøker Elon Musk

Fire tidligere toppsjefer i Twitter har saksøkt Elon Musk for over 128 millioner dollar. De fire mener blant annet at Musk ikke har betalt dem sluttvederlag, melder Reuters..

NRK - 45 minutter siden

Reuters: Kraftig skyting nær flyplass på Haiti

Det meldes om kraftig skyting nær Port-au-Prince internasjonale flyplass, ifølge flyplassmyndighetene. Myndighetene i Haiti har erklært unntakstilstand og innført portforbud. Landet har vært preget av uro i en årrekke, og natt til søndag rømte mange fra et fengsel i hovedstaden..

NRK - 1 time siden

Kamala Harris er dypt bekymret for den humanitære situasjonen i Gaza

USAs visepresident Kamala Harris ber Israel om å ta flere grep i samarbeid med USA for å få mer humanitær hjelp inn i Gaza. Det sa hun i en samtale med Israels Benny Gantz, som sitter i Netanyahu-regjeringens krigskabinett. I møtet i Det hvite hus diskuterte de også situasjonen i Rafah, melder Reuters..

NRK - 1 time siden

Operasjon Dagsverk til Colombia

Årets Operasjon Dagsverk er tildelt Utviklingsfondet som skal støtte urfolksungdom i Guatemala. Målet er å bekjempe sult gjennom klimatilpasning. Det er elever i hele Norge som har stemt fram hvilket prosjekt de mener bør få støtte, skriver OD og Utviklingsfondet i en pressemelding..

NRK - 1 time siden

Politiet stanset politimann på buss ved Nordkjosbotn

Politiet i Troms stanset mandag en buss ved Nordkjosbotn etter meldinger om en mann med våpen om bord. Mannen viste seg å være en av deres egne, melder NTB. Politimannen fra Nordland hadde et elektrosjokkvåpen i belte.

NRK - 2 timer siden

SVT: Eksplosjon i boligblokk sør i Stockholm

Svensk politi fikk melding om eksplosjonen halv ni mandag kveld. Den skal ha skjedd i oppgangen i blokken. Det meldes ikke om at noen er skadd.

NRK - 3 timer siden

FN: – Grunn til å tro på meldinger om seksuell vold

En gruppe FN-eksperter sier det er skjellig grunn til å feste lit til meldingene om at det ble begått seksuell vold, deriblant voldtekter, under Hamas-angrepet på Israel 7. oktober i fjor. Ekspertgruppen, ledet av FNs spesialutsending for seksuell vold i konfliktområder, Pramila Patten, besøkte Israel i perioden 29.

NRK - 3 timer siden

Hamas vet ikke hvor mange gisler som fortsatt er li live

– Vi vet ikke eksakt hvor mange av fangene som er i live eller døde, drept som følge av angrep eller sult sier Bassen Naim, som sitter i ledelsen i Hamas, til nyhetsbyrået AFP. – Det er fanger som holdes av flere grupper på flere steder i det palestinske territoriet, sier han. Naim som er tidligere helseminister på Gazastripen, sier videre at en våpenhvile er nødvendig «så vi kan få sjekket dette, finne navn, antall og status på hvorvidt de er i live eller døde».

NRK - 4 timer siden

Misbrukte navnet til Røde Kors: Kjøpte varer til verdi på over 268.000 kroner

To brødre i 20-årene fra Lørenskog er tiltalt for å ha misbrukt andres kreditt- eller bankkort for egen vinning. De tiltalte møtte mandag i Romerike og Glåmdal tingrett. Fra mars til mai 2023 bestilte de varer ved flere elektronikkbutikker til en samlet verdi på over 268 000 kroner med andres bank-og kredittkort.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com