VG > Sport

Wednesday, 28 September, 13:59

VG - 14 aug 22 kl. 23:27

Brannmann reddet «brud i nød»: – Fortvilelsen var stor

Horten-bruden hadde ikke vært gift i mange minutter før hun ble «tatt av vinden». Heldigvis kom brannvesenet til unnsetning..
Les mer på VG


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Brannmann, reddet, brudi , nød, Fortvilelsenvar , stor
Klartale - 04 maj 22 kl. 14:00

De fryktet at de aldri ville slippe ut fra Mariupol

– Vi var i ferd med å miste håpet om at vi noensinne ville komme oss ut. Det sier en kvinne til kanalen til BBC.Da de kom fram var folk preget av at de var slitne og lettet.

NRK - 24 jun 22 kl. 01:46

Studie: Vaksinen reddet 20 millioner liv

Nærmere 20 millioner liv ble reddet av koronavaksinen det første året, men enda flere kunne vært reddet om flere var blitt vaksinert, viser en ny studie. Studien som er offentliggjort i tidsskriftet The Lancet, baserer seg på data fra 185 land og territorier mellom desember 2020 og desember 202. Kina er ikke tatt med på grunn av det høye folketallet og de strenge tiltakene som hindrer smitte.

VG - 12 maj 22 kl. 16:29

Slik forklares Haaland-overgangen i Spania: – Man skal pynte sin egen brud

Mens Manchester City har offentliggjort en enighet med Dortmund om en overgang for Erling Braut Haaland (21), kommer det i spanske medier stadige rapporter om hvorfor Real Madrid ikke ville ha ham. – De blir litt avkledd, sier La Liga-ekspert..

Aftenposten - 12 maj 22 kl. 16:29

Slik forklares Haaland-overgangen i Spania: – Man skal pynte sin egen brud

Mens Manchester City har offentliggjort en enighet med Dortmund om en overgang for Erling Braut Haaland (21), kommer det….

VG - 22 maj 22 kl. 21:10

Her er Kourtney Kardashian hvit brud i Italia

Kourtney Kardashian (43) gir sitt ja til Travis Barker (46) for andre gang søndag kveld..

Klartale - 04 jul 22 kl. 11:04

Beredskapen i København hylles

Tre personer ble skutt og drept på et kjøpesenter. To av dem skal være 17 år gamle. Det skjedde i København i Danmark søndag kveld.

NRK - 07 aug 22 kl. 13:38

122 migranter reddet i Middelhavet utenfor Hellas

122 migranter ble i helgen reddet opp fra Middelhavet like ved Rhodos, opplyser den greske kystvakten. Migrantene, som hadde reist fra Tyrkia, ble reddet lørdag etter at de hadde fått problemer med fartøyet, sier kystvakten. Deretter ble migrantene brakt over i kystvaktens patruljebåt og ført til øya Kos.

NRK - 05 sep 22 kl. 13:19

Person reddet ut av brennende hus

Nødetatene har rykket ut etter melding om brann i en bolig i Fredrikstad. Én person er reddet ut av huset, opplyser politiet. – En eldre kvinne er reddet ut av boligen.

NRK - 22 sep 22 kl. 22:53

38 migranter reddet i Svartehavet

Bulgarias kystvakt har reddet 38 migranter fra en båt i havsnød i Svartehavet. Åtte av dem er barn. Migrantene var på vei til Romania da det blåste opp til uvær i bulgarsk farvann, ifølge lederen for det grensepolitiet i regionen, Anton Mirkov.

NRK - 04 maj 22 kl. 10:32

Svelvik-brannen ferdig etterforsket

Politiet er ferdige med å etterforske brannen i Svelvik. De går fortsatt ut fra at en mann i 40-åra skjøt kona og barna, tente på huset, og skjøt seg selv. – Jeg sendte saken over til Statsadvokaten ganske nylig, med forslag om henleggelse, sier politiinspektør Odd Skei Kostveit i Sørøst politidistrikt til Dagbladet.

Fler nyheter fra VG

VG - 45 minutter siden

Politiet øker beredskapen rundt gass-installasjoner: – Vi er ikke naive

ØYGARDEN (VG) Her er politiet på plass utenfor Kollsnes-anlegget i Øygarden utenfor Bergen. Politiet bekrefter at det er gjort flere grep for å øke beredskapen for norske olje- og gassinstallasjoner..

VG - 1 time siden

Kreml om beskyldninger om gassen: – Absurd

Vladimir Putins talsmann avviser beskyldninger om at Moskva kan stå bak gasslekkasjene i Østersjøen og kaller dem «absurde»..

VG - 1 time siden

Krim for alle: Bokanmeldelse: Jørn Lier Horst: «Forræderen»

William Wisting er tilbake. Jørn Lier Horst skriver sympatisk krim for alle, men særlig ambisiøst er det ikke..

VG - 2 timer siden

Ber klubbene bestemme seg om cupen: – Bør komme med et tydelig svar

Molde FK og Bodø/Glimt vil foreløpig ikke svare på klubbens ønske for neste års cup. Lagenes supportere ønsker å bevare den slik den har vært..

VG - 2 timer siden

Ekspert ut mot Norges beredskap: – Fullstendig naivt

Et angrep mot norske gassledninger vil være en katastrofe for Europa. Det har ikke myndighetene tatt innover seg, mener forsker..

VG - 6 timer siden

PFU: Se og Hør har ikke brutt god presseskikk for å omtale Durek Verretts helsetilstand

Prinsesse Märtha Louises forlovede hadde klaget inn ukebladet for å ha publisert sensitive og detaljerte helseopplysninger om ham, mot hans ønske..

VG - 3 timer siden

Støre og Vedum: Skal hente inn 33 milliarder kroner fra vind, laks og vannkraft

BLAAFARVEVÆRKET, MODUM/OSLO (VG) På en pressekonferanse med uvanlig mye hemmelighetskremmeri, avslører statsministeren og finansministeren at regjeringen vil ta inn flere titalls milliarder fra kraftprodusentene og havbruksnæringen..

VG - 3 timer siden

Sp-ordfører ut mot Vedum: – Vanskelig å ta innover seg

Sp-ordfører Sigrun Wiggen Prestbakmo i Salangen kommune er svært kritisk til partileder Trygve Slagsvold Vedums nye grunnrenteskatt for oppdrettsnæringen..

VG - 6 timer siden

NÅ: PFU behandler Durek Verretts klage mot Se og Hør: – Straffbart

Prinsesse Märtha Louises forlovede har klaget inn ukebladet for å ha publisert sensitive og detaljerte helseopplysninger om ham, mot hans ønske..

VG - 5 timer siden

Næringslivet rasende på regjeringens skattegrep – SV fornøyde

BLAAFARVEVÆRKET, MODUM/OSLO (VG) Reaksjonene på regjeringens skattebombe onsdag morgen lot ikke vente på seg: Regjeringen slakter Norges viktigste fremtidsnæring, mener Sjømat Norge. Rødt, MDG og SV skryter imidlertid av regjeringen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com