NRK > Nyheter

Tuesday, 16 July, 15:23

NRK - 16 dec 22 kl. 00:33

Brannmann lettere skadd i Oslo - togtrafikk stanset etter boligbrann

– En brannmann er lettere skadd i forbindelse med slukkingsarbeidet av boligbrann på Høybråten i Oslo natt til fredag. Brannmannen har blitt sett til av ambulansen på stedet, forteller operasjonsleder Gjermund Stokkli ved Oslo politidistrikt til NRK. Det brenner kraftig i eneboligen. – Det vil nok brenne en god stund fremover, sier Stokkli Det er to personer som er registrert ved boligen, og begge er gjort rede for. Ingen av dem er skadd.
Les mer på NRK


Les mer om:
Høybråten, Oslo, Gjermund Stokkli, NRK, Stokkli Det, Stokkli, Stokkli Bane Nor, Grorud, Lillestrøm

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Brannmann, lettere, skaddi , Oslo, togtrafikk, stanset, etter, boligbrann
NRK - 16 dec 22 kl. 00:33

Brannmann lettere skadd i Oslo

En brannmann er lettere skadd i forbindelse med slukkingsarbeidet av boligbrann på Høybråten i Oslo natt til fredag. Eneboligen ligger helt inn til en toglinje, så togtrafikken er midlertidig stanset under slukkingen, melder politiet i Oslo. Politiet oppfordrer folk til å holde vinder og dører lukket på grunn av mye røyk i området.

NRK - 24 jul 23 kl. 14:44

Mor og baby skadd i påkjørselen i Drøbak

En mor og en baby ble skadd i påkjørselen i Drøbak søndag. Babyen var kritisk skadd, men betegnes nå som lettere skadd. – Det er snakk om en baby som ble ansett som kritisk skadd.

NRK - 01 jun 23 kl. 23:43

To personer lettere skadd i knivstikking i Oslo

Politiet har kontroll på tre personer etter melding om knivstikking på Dalsløkka i Søndre Nordstrand bydel i Oslo. To personer er lettere skadd. Oslopolitiet meldte om saken ved 23.

Klartale - 25 sep 23 kl. 08:57

Regjeringen vil gjøre det lettere for leger

Ingvild Kjerkol er minister for helse og omsorg. Hun vil gjøre det lettere for leger å få tilgang til opplysninger om din helse. Forslaget vil gjøre at svar fra blant annet laboratorier og røntgenlaben blir lettere tilgjengelig.

Dagbladet - 15 maj 23 kl. 20:12

Lynnedslag i huset til brannmann

Brannmann Henning Rønningsland sto og så ut vinduet, da lynet slo ned 10-20 centimeter fra husveggen..

NRK - 03 jul 23 kl. 08:52

En brannmann omkommet etter slukningsarbeid under opptøyer

En brannmann har omkommet utenfor Paris da han forsøkte å slukke brennende biler under opptøyene, opplyser innenriksminister Gérald Darmanin til AFP. Mandag morgen opplyser AFP at fransk politi har arrestert 157 personer fra nattens opptøyer. Det er lavere enn dagene før.

NRK - 25 maj 24 kl. 01:39

Brannmann mistenkt for å ha startet brannene i Chile der 137 mennesker døde

Fredag ble en brannmann arrester i Chile, mistenkt for å ha startet brannen i byen Vina del Mar i februar. 137 mennesker omkom som følge av brannen, opplyser myndighetene. – Det ble i dag utstedt arrestordre mot personen som startet brannene i februar i Valparaíso-regionen, der feriebyen Vina del Mar ligger, sa politidirektør Eduardo Cerna på en pressekonferanse.

NRK - 02 jun 24 kl. 11:14

Redningsarbeider død i uvær i Tyskland

En frivillig brannmann mistet livet i et redningsoppdrag under det kraftige uværet sør i Tyskland søndag. Det skriver AFP. Den 42 år gamle mannen omkom da redningsskøyten han var om bord på, kantret.

NRK - 30 jan 23 kl. 17:42

Kvinne i 20-årene alvorlig skadd etter frontkollisjon i Meråker

En av de fem som søndag var involvert i en alvorlig frontkollisjon på E14 i Meråker i Trøndelag, betegnes som alvorlig skadd. Det var et par i 20-årene og et par i 50-60-årene og ett barn som var involvert i kollisjonen søndag ettermiddag, skriver Trønder-Avisa. I den ene bilen satt et par i 20-årene.

NRK - 18 feb 23 kl. 22:37

To personer lettere skadd med kniv i Mosjøen

To personer er lettere skadd etter å ha blitt kuttet med kniv på en adresse i Mosjøen. En person er pågrepet, opplyser politiet. Politiet i Nordland opplyser at de rykket ut til et slagsmål på en privat adresse i Mosjøen lørdag kveld.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Til sykehus etter mc-ulykke i Vinje

En mann i 50-årene fra Litauen blir fraktet til sykehus etter å ha kjørt i en fjellvegg med motorsykkel på Dalsvegen i Vinje. Nødetatene er på stedet. Føreren skal være ved bevissthet, opplyser politiet..

NRK - 30 minutter siden

Reuters: Mulig skyting på hotell i Bangkok

Ifølge lokalt politi skal flere personer være drept i en skyting på et hotell i Bangkok, melder Reuters. Flere thailandske medier melder det samme..

NRK - 10 minutter siden

Minst 50 drept i nye angrep i Gaza, ifølge palestinske helsemyndigheter

Nye israelske bombeangrep i Gaza har tatt livet av minst 50 palestinere i ulike deler av enklaven, ifølge helsemyndighetene der. Klokka 14.41 skriver nyhetsbyrået Reuters at 21 er blitt drept bare i Khan Younis, der også 26 er såret i et luftangrep mot en teltleir.

NRK - 30 minutter siden

Trolig seks døde etter mulig skyting på hotell i Bangkok

Ifølge lokalt politi skal seks personer være drept i en skyting på et hotell i Bangkok, melder Reuters. Reuters skriver videre at de jobber med å verifisere meldingene..

NRK - 45 minutter siden

Person sitt fast i Trollstigen

Ein turist har gått på utsida av utsiktspunktet på Trollstigen i Rauma. Turisten er skårfast, og kjem seg verken opp eller ned. Politiet skriv at vedkommande vil bli henta av klatrarar som er på veg til staden..

NRK - 45 minutter siden

Seks drept i angrep mot moske i Oman

Ifølge omanske myndigheter skal seks personer være drept i et angrep mot en moske i hovedstaden Muskat. Det skriver Reuters tirsdag ettermiddag. Tre mistenkte gjerningspersoner er også døde etter angrepet, skriver nyhetsbyrået..

NRK - 1 time siden

Obduksjon bekrefter funn av savnet 19-åring

Etter to uker med leteaksjoner fant politiet på Tenerife, det de antok var levningene etter savnede Jay Slater, en 19 år gammel gutt fra Storbritannia. Tirsdag bekrefter politiet at det er nevnte Slater som er funnet. Reuters skriver at politiet mener et fall skal ha vært årsaken til dødsfallet..

NRK - 1 time siden

Motorsykkelulykke i Vinje

Nødetatene rykker ut til en trafikkulykke i Vinje. En motorsykkel har kjørt i en fjellvegg, men føreren er våken og bevisst, opplyser Sør-Øst politidistrikt..

NRK - 1 time siden

Nedgang i salget hos Vinmonopolet i sommer

Omsetningen til Vinmonopolet har gått ned det siste halve året sammenlignet med samme periode i fjor, og fortsetter å synke i juli. Vinmonopolet solgte drøyt 43,5 millioner liter i første halvår av 2024. Dette er en nedgang på rundt 4 prosent, som tilsvarer to millioner liter.

NRK - 1 time siden

En verdifull skulptur stjålet fra Stavanger Domkirke – verdt 300.000 kroner

Klokken 12.10 rykket politiet ut på en melding om et innbrudd i Stavanger Domkirke. En skulptur av stein er borte, opplyser politiet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com