NRK > Nyheter

Saturday, 15 June, 02:31

NRK - 16 dec 22 kl. 00:33

Brannmann lettere skadd i Oslo - togtrafikk stanset etter boligbrann

– En brannmann er lettere skadd i forbindelse med slukkingsarbeidet av boligbrann på Høybråten i Oslo natt til fredag. Brannmannen har blitt sett til av ambulansen på stedet, forteller operasjonsleder Gjermund Stokkli ved Oslo politidistrikt til NRK. Det brenner kraftig i eneboligen. – Det vil nok brenne en god stund fremover, sier Stokkli Det er to personer som er registrert ved boligen, og begge er gjort rede for. Ingen av dem er skadd.
Les mer på NRK


Les mer om:
Høybråten, Oslo, Gjermund Stokkli, NRK, Stokkli Det, Stokkli, Stokkli Bane Nor, Grorud, Lillestrøm

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Brannmann, lettere, skaddi , Oslo, togtrafikk, stanset, etter, boligbrann
NRK - 16 dec 22 kl. 00:33

Brannmann lettere skadd i Oslo

En brannmann er lettere skadd i forbindelse med slukkingsarbeidet av boligbrann på Høybråten i Oslo natt til fredag. Eneboligen ligger helt inn til en toglinje, så togtrafikken er midlertidig stanset under slukkingen, melder politiet i Oslo. Politiet oppfordrer folk til å holde vinder og dører lukket på grunn av mye røyk i området.

NRK - 24 jul 23 kl. 14:44

Mor og baby skadd i påkjørselen i Drøbak

En mor og en baby ble skadd i påkjørselen i Drøbak søndag. Babyen var kritisk skadd, men betegnes nå som lettere skadd. – Det er snakk om en baby som ble ansett som kritisk skadd.

NRK - 01 jun 23 kl. 23:43

To personer lettere skadd i knivstikking i Oslo

Politiet har kontroll på tre personer etter melding om knivstikking på Dalsløkka i Søndre Nordstrand bydel i Oslo. To personer er lettere skadd. Oslopolitiet meldte om saken ved 23.

Klartale - 25 sep 23 kl. 08:57

Regjeringen vil gjøre det lettere for leger

Ingvild Kjerkol er minister for helse og omsorg. Hun vil gjøre det lettere for leger å få tilgang til opplysninger om din helse. Forslaget vil gjøre at svar fra blant annet laboratorier og røntgenlaben blir lettere tilgjengelig.

Dagbladet - 15 maj 23 kl. 20:12

Lynnedslag i huset til brannmann

Brannmann Henning Rønningsland sto og så ut vinduet, da lynet slo ned 10-20 centimeter fra husveggen..

NRK - 03 jul 23 kl. 08:52

En brannmann omkommet etter slukningsarbeid under opptøyer

En brannmann har omkommet utenfor Paris da han forsøkte å slukke brennende biler under opptøyene, opplyser innenriksminister Gérald Darmanin til AFP. Mandag morgen opplyser AFP at fransk politi har arrestert 157 personer fra nattens opptøyer. Det er lavere enn dagene før.

NRK - 25 maj 24 kl. 01:39

Brannmann mistenkt for å ha startet brannene i Chile der 137 mennesker døde

Fredag ble en brannmann arrester i Chile, mistenkt for å ha startet brannen i byen Vina del Mar i februar. 137 mennesker omkom som følge av brannen, opplyser myndighetene. – Det ble i dag utstedt arrestordre mot personen som startet brannene i februar i Valparaíso-regionen, der feriebyen Vina del Mar ligger, sa politidirektør Eduardo Cerna på en pressekonferanse.

NRK - 02 jun 24 kl. 11:14

Redningsarbeider død i uvær i Tyskland

En frivillig brannmann mistet livet i et redningsoppdrag under det kraftige uværet sør i Tyskland søndag. Det skriver AFP. Den 42 år gamle mannen omkom da redningsskøyten han var om bord på, kantret.

NRK - 30 jan 23 kl. 17:42

Kvinne i 20-årene alvorlig skadd etter frontkollisjon i Meråker

En av de fem som søndag var involvert i en alvorlig frontkollisjon på E14 i Meråker i Trøndelag, betegnes som alvorlig skadd. Det var et par i 20-årene og et par i 50-60-årene og ett barn som var involvert i kollisjonen søndag ettermiddag, skriver Trønder-Avisa. I den ene bilen satt et par i 20-årene.

NRK - 18 feb 23 kl. 22:37

To personer lettere skadd med kniv i Mosjøen

To personer er lettere skadd etter å ha blitt kuttet med kniv på en adresse i Mosjøen. En person er pågrepet, opplyser politiet. Politiet i Nordland opplyser at de rykket ut til et slagsmål på en privat adresse i Mosjøen lørdag kveld.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Trafikkulykke ved Kristiansand

Nødetatene har rykket ut etter melding om en trafikkulykke ved Kristiansand natt til lørdag. En bil har kjørt utfor, melder politiet i Agder på X. Meldingen oppdateres..

NRK - 45 minutter siden

To menn reddet opp etter å ha falt i vannet ved Stathelle

Nødetatene har rykket til Stathelle i Bamble i Telemark etter melding om at to personer hadde falt i vannet. To menn ble hjulpet opp på brygga. – Mennene blir undersøkt av ambulansepersonell.

NRK - 2 timer siden

16 år gammel gutt knivstukket på Oslo s

Politi og ambulanse rykket ut til sjøsiden ved Oslo Sentralstasjon etter melding om knivstikking rett før midnatt natt til lørdag. En 16 år gammel gutt skal være kritisk skadd. – Vi rykket ut med et stort antall patruljer, og finner en person som var kritisk skadd.

NRK - 2 timer siden

En person knivstukket på Oslo s

Politi og ambulanse rykket ut til Oslo Sentralstasjon etter melding om knivstikking rundt midnatt natt til lørdag. – En person er sendt til sykehus og beskrives som kritisk skadd, melder Oslo politidistrikt i en oppdatering klokken 00:12 Politiet har pågrepet en person de mistenker står bak knivstikking. Tre andre personer er anholdt.

NRK - 2 timer siden

Politiet: En person knivstukket på Oslo S

Politi og ambulanse rykket ut til Oslo Sentralstasjon etter melding om knivstikking rundt midnatt natt til lørdag. – En person blir behandlet på stedet. Ingen flere fremstår skadet.

NRK - 3 timer siden

Cyril Ramaphosa gjenvalgt som president i Sør-Afrika

Som ventet ble Cyril Ramaphosa gjenvalgt som president i Sør-Afrika etter at ANC fikk på plass en regjeringskoalisjon. For første gang på 30 år har ANC ikke lenger rent flertall i nasjonalforsamlingen. Fredag samlet de folkevalgte seg for første gang siden valget nylig, og en av oppgavene var å velge president.

NRK - 3 timer siden

Ylvis fikk gjev pris: – Veldig stas

Komikerbrødrene Bård og Vegard Ylvisåker er tildelt Leif Justers ærespris, også kjent som Juster-prisen. Prisen deles ut årlig til noen som har gjort eller gjør en stor innsats på en norsk revyscene. Det var programleder og skuespiller Tom Sterri som overrakte prisen til duoen fredag kveld.

NRK - 3 timer siden

Bevæpnet politi tok i bruk pepperspray i Alta

Bevæpnet politi rykket ut etter flere meldinger om en mann som bar på en øks ved Aronnes i Alta fredag kveld. Mannen var da ikke truende mot noen, men fremsto likevel skremmende for noen. Politiet fikk raskt kontroll på vedkommende.

NRK - 3 timer siden

En person kritisk skadd i trafikkulykke

En person blir ansett som kritisk skadd i en trafikkulykke ved Klepp fredag kveld..

NRK - 4 timer siden

Mann i 20-årene knivstukket på Grønland i Oslo

Politiet melder at én person er knivstukket på Grønland i Oslo. Personen er våken og undersøkes av ambulanse. Operasjonsleder Øyvind Schalla-Aasen sier til NRK at dette er en mann i 20-årene.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com