NRK > Nyheter

Sunday, 26 March, 17:24

NRK - 05 feb 23 kl. 00:00

Brannen på Festningen restaurant under kontroll

Brannen i Festningen resaturant er under kontroll. Det sier innsatsleder for brannvesenet Eirik Håheim Pedersen til NRK. Bygningen som brenner, rommer den ærverdige restauranten. Det kom raskt åpne flammer ut av vinduet på bygget, som tilhører anlegget til Akershus festning. Kort tid etter var hele bygget overtent..
Les mer på NRK


Les mer om:
Festningen, Eirik Håheim Pedersen, NRK, Akershus

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Brannen, Festningen, restaurantunder , kontroll
NRK - 05 feb 23 kl. 19:26

Restaurant Festningen i Oslo manglet sprinkleranlegg

Restaurant Festningen ble totalskadd i en brann lørdag kveld. Nå kommer det fram at det historiske bygget manglet sprinkleranlegg. Det bekrefter Forsvarsbygg, som på vegne av staten forvalter den 187 år gamle verneverdige bygningen, melder Aftenposten.

NRK - 05 feb 23 kl. 08:22

Brannen på restaurant Festningen i Oslo slukket

Lørdag kveld brøt det ut brann på restaurant Festningen i Oslo sentrum. Søndag morgen er brannen slukket. – Brannen er nå slukket og brannvesenet har gått over i etterslukningsfasen, bekrefter vaktkommandør Robert Gudmundsen i Oslos Brann og Redningsetat overfor NTB.

Klartale - 06 feb 23 kl. 08:51

Fredet restaurant i Oslo er helt ødelagt av brann

En restaurant begynte å brenne lørdag. Festningen restaurant er helt ødelagt. Søndag klarte brannvesenet å slukke den.

VG - 05 feb 23 kl. 11:58

Brannen på Festningen: – Hele området er fullt av viktige nasjonalskatter

Brannen på Festningen restaurant ved Akershus festning er slukket. Det er fortsatt for tidlig å si hvor store verdier som har gått tapt..

E24 - 05 feb 23 kl. 21:03

Restaurant Festningen i Oslo manglet sprinkleranlegg

Restaurant Festningen ble totalskadd i en brann lørdag kveld. Nå kommer det fram at det historiske bygget manglet sprinkleranlegg..

VG - 06 feb 23 kl. 14:08

Brann på Festningen restaurant – uviss fremtid for bygget

Det er for tidlig å si noe om fremtiden til Festningen restaurant, ifølge regionsjef Ove Håukåssveen i Forsvarsbygg..

NRK - 05 feb 23 kl. 00:00

Brannvesenet begynner å få kontroll på brannen på Festningen restaurant

Klokken 23.30 sier vaktkommandør Arvid Nordstrand til NTB at brannvesenet begynner å få kontroll på brannen på restauranten på Akerhus festning. – Vi vil nok holde på i hele natt, og sannsynligvis utover dagen i morgen, sier han til NTB.

Aftenposten - 04 feb 23 kl. 19:26

Kraftige flammer ut fra Festningen Restaurant: – Krevende å få kontroll

Brannene stiger opp fra taket i en restaurant ved Akershus festning. Alle skal være evakuert..

Klartale - 26 feb 23 kl. 09:11

Fryktet storbrann i Kragerø

Flammene spredte seg mellom flere hus i byen Kragerø. Det skjedde lørdag kveld. Folk ble evakuert fra husene i nærheten.

Dagbladet - 04 feb 23 kl. 19:26

Full fyr i Oslo-restaurant

Det har brutt ut full fyr i Festningen restaurant på Akershus festning i Oslo. - Hold dere unna og lukk vinduer, sier brannvesenet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Brannvesenet rykte ut etter tulletelefon

Klokka 16.20 rykte naudetatane ut med store ressursar til melding om brann i Borre i Vestfold og Telemark. På staden viste det seg at nokre barn hadde ringt inn ei falsk melding.

NRK - 1 time siden

Benbrudd på 900 meter over havet

En kvinne har pådratt seg et benbrudd på Kavringtinden i Lyngen, på omtrent 900 meter over havet. Hun er del av et utenlandsk turfølge på seks, melder politiet. Redningshelikopter er på vei til stedet.

NRK - 30 minutter siden

Tass: Ukrainsk drone angreip bysentrum

Det russiske nyheitsbyrået Tass melder at ein ukrainsk drone skal ha treft eit bysentrum i Russland og skada to personar. Dronen skal ha vore av typen Tupolev og var fylt med eksplosiv. Tass siterer ikkje opne kjelder i meldinga, og russiske styresmakter har ikkje enno kommentert hendinga..

NRK - 45 minutter siden

Russland benådar 5000 kriminelle Wagner-soldatar

Over 5000 kriminelle som har kjempa for det private militære selskapet Wagner-gruppa mot Ukraina er benåda av russiske styresmakter. Fleire tusen menn i russiske fengsel har blitt rekrutterte til Wagner-gruppa, der dei har fått moglegheit til å bli slopne fri mot å delta i krigen i Ukraina. – Til no har over 5000 menneske blitt lauslatne og benåda etter å ha fullført kontraktane deira med Wagner, seier Wagner-sjef Jevgenij Prigozjin på Telegram.

NRK - 1 time siden

Årsak til straumstans funnen

Nettselskapet Elvia har funne feilen til straumbrotet i søre Oslo, skriv politiet på Twitter. Årsaka til røykutviklinga skal ha vore kortslutning i ein spenningstransformator. Brannvesenet melder at røyken er ute av trafostasjonen i Øvre Prinsdals vei.

NRK - 1 time siden

Vedum vil ruste Sp for ny EU-kamp

Høgre-leiar Erna Solberg fortalde landsmøtet i partiet at det er på høg tid at Noreg melder seg inn i EU. Trygve Slagsvold Vedum i Senterpartiet meiner hans eige parti no må ruste seg til ny EU-kamp. – Vi som meiner at eit EU-medlemskap vil svekke folkestyret, tar dette på fullt alvor, seier han..

NRK - 1 time siden

Ung mann siktet for blind vold mot mann i 80-årene

En mann i 80-årene ble lørdag utsatt for vold på Tjensvoll i Stavanger. Det skriver Aftenbladet. En ung mann i tenårene er pågrepet, siktet for grov kroppskrenkelse.

NRK - 2 timer siden

Brann i trafostasjon – 40.000 var utan straum

Over 40.000 husstandar miste straumen i Oslo-bydelen Søndre Nordstrand og i Nordre Follo kommune søndag ettermiddag. – Det er sør i Oslo, frå Bøler og sørover, der vi har eit stort straumbrot.

NRK - 1 time siden

Agatha Christie-bøker har blitt omskrivne

Det er blitt gjort endringar i ei rekkje bøker av Agatha Christie, ifylgje The Telegraph. Det er snakk om bøker om Miss Marple og Hercule Poirot. Bøkene skal ha blitt gjennomgått av såkalla sensitivitetslesarar på oppdrag frå forlaget HarperCollins.

NRK - 1 time siden

Turgåar med beinbrot henta av helikopter

I eit utanlandsk turfylgje på seks personar har ei kvinne pådratt eg eit beinbrot ved Kavringtinden i Lyngsalpene i Troms..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com