NRK > Nyheter

Saturday, 03 December, 20:09

NRK - 19 sep 22 kl. 17:34

Brannen i vogntog i Oslofjordtunnelen er slukket

Oslofjordtunnelen er stengt etter en lastebilbrann inne i tunnelen. Klokka 18.06 melder politiet at brannen er slukket. Det var fullt utviklet brann i traileren, opplyste 110-sentralen øst til NRK. – Vil du karakterisere denne brannen som alvorlig?
Les mer på NRK


Les mer om:
NRK, Andersen, Oslo, Moss-Horten, Gisle Sveen, Sveen, Oslofjordtunnelen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Branneni , vogntogi , Oslofjordtunnelener , slukket
NRK - 19 sep 22 kl. 17:34

Vogntogbrann i Oslofjordtunnelen er slukket

Oslofjordtunnelen er stengt etter en lastebilbrann inne i tunnelen. Klokka 18.06 melder politiet at brannen er slukket.

NRK - 20 sep 22 kl. 05:32

slofjordtunnelen åpnet igjen etter brann i vogntog

Oslofjordtunnelen ved Drøbak er ryddet og åpnet igjen etter en brann i et vogntog mandag ettermiddag. Tunnelen på E134 ble stengt i begge retninger etter den kraftige brannen. – Det er en kraftig brann i et vogntog og det er kraftig røykutvikling, sa vaktleder ved Øst 110-sentral, Roger Andersen ved Øst 110-sentral til NTB ved 17.

NRK - 20 sep 22 kl. 05:15

Oslofjordtunnelen er åpen igjen

Oslofjordtunnelen er åpen for trafikk igjen, etter en lastebilbrann mandag ettermiddag. Det ble meldt om en stor alvorlig brann i Oslofjordtunnelen. Tjukk røyk fra brannen fylte tunnelen, og den ble stengt i begge retninger.

NRK - 23 nov 22 kl. 02:19

Trafikkulykke mellom fire vogntog og en personbil ved Stange

Fire vogntog og en personbil var involvert i en trafikkulykke ved Stange på E6 natt til onsdag. Første vogntog kolliderte med personbilen som stod med nødblink. En fører av vogntog er kjørt til legevakt for sjekk.

NRK - 15 okt 22 kl. 23:49

Brannen i boligblokken i Kristiansand er slukket

Siste: Brannvesenet meldoer klokken 00.11 at brannen er slukket, men at det fremdeles er mye røyk i bygget. Brannvesenet evakuerer beboere fra en boligblokk i Kristiansand der det har oppstått brann.

NRK - 03 jul 22 kl. 12:19

Brannen på Mongstad er slukket

Brannen er slukket på oljerafferiet Mognstad er slukket. Det blir jobbet for å undersøke hva som er årsaken til brannen og hvilke reperasjoner som eventuelt må til, sier Ola Morten Aanestad i Equinor til NRK..

NRK - 04 jul 22 kl. 02:11

Brann slukket i Egersund

Brannen på et industriområde i Egersund er slukket, melder poitiet. Brannen i Kaupanesveien var i et område med metallgjenvinning. Bygget som brant var ikke tilknyttet andre bygg, Det er mulig at årsaken til brannen er selvantenning i søppel, melder politiet.

NRK - 23 maj 22 kl. 11:30

Brann i blokk i Oslo slukket

Oslo brann og redningsetat melder at brannen i Sinsenveien er slukket. – Brannvesenet bekrefter at brannen er slukket. Ingen beboere befant seg i leiligheten, skriver Oslo politidistrikt på Twitter.

NRK - 03 jul 22 kl. 12:19

Brannen på Mogstad er slukket

Brannen er slukket på oljerafferiet Mognstad er slukket. Det blir jobbet for å undersøke hva som er årsaken til branden og hvilke reperasjoner som eventuelt må til, sier Ola Morten Aanestad i Equinor til NRK..

Klartale - 17 okt 22 kl. 10:15

Åtte mennesker døde da fengsel i Iran brant

Evin-fengselet i Iran begynte å brenne lørdag kveld. Det ligger i Irans hovedstad Teheran. Minst åtte mennesker døde i brannen, ifølge myndighetene.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

To skadet i trafikkulykke i Troms

Nødetatene rykker ut etter melding om en trafikkulykke på E6 i Balsfjord. To vogntog skal ha kollidert, opplyser politiet i Troms. Tre personer var involvert i ulykken, og to av dem er skadet.

NRK - 15 minutter siden

Person funnet omkommet etter brann i Lofoten

En person har vært savnet etter brann i en bolig på Bøstad i Lofoten lørdag morgen. Krimteknikere fra politiet har vært inne på branntomten og det er gjort funn av en omkommet person, opplyser politiet i Nordland i en pressemelding. Politiet har all grunn til å tro at det er den savnede som er funnet.

NRK - 45 minutter siden

Fjøsbrann utanfor Florø

Naudetatane er på veg i båt til ein fjøsbrann på ei øy utanfor Florø. Alle dyr skal i fylgje politiet vere redda ut, og personar er gjort greie for. Det er framleis full fyr i fjøset..

NRK - 30 minutter siden

Minst tre skadd i trafikkulykke i Troms

Nødetatene rykker ut etter melding om en trafikkulykke på E6 i Balsfjord. To vogntog skal ha kollidert, opplyser politiet i Troms. Minst tre personer skal være skadet.

NRK - 45 minutter siden

Ny kniv-pågripelse i Oslo

Politiet opplyser på Twitter at de har kontroll på en mann som skal ha gått med kniv i parkeringshuset på Oslo S. En vekter hadde observert mannen. Ingen skal ha blitt truet eller skadet..

NRK - 30 minutter siden

Trafikkulykke mellom to vogntog på E6

Nødetatene rykker ut etter melding om en trafikkulykke på E6 i Balsfjord..

NRK - 45 minutter siden

Ny person pågrepet med kniv i Oslo

Politiet opplyser på Twitter at de har tatt kontroll på en mann som gikk med kniv i parkeringshuset på Oslo S. Ingen skal ha blitt truet eller skadet. En vekter hadde observert mannen..

NRK - 1 time siden

Mann pågrepet på Grønland

Politiet har pågrepet en mann på Grønland i Oslo, etter å ha fått melding om en mann som gikk med kniv. Mannen skal ikke ha truet eller skadet noen, men skal ha vist frem to kniver til en ansatt i en butikk. Politiet har så langt ikke funnet knivene..

NRK - 1 time siden

Kritisk skadet etter knivstikking i Oslo

Politiet er på Jernbanetorget i Oslo etter melding om at en person er knivstukket flere ganger i overkroppen. Personen er bevisst, men kritisk skadet, og er fraktet til sykehus. Ifølge politiet er det mulig at hendelsen har funnet sted i en T-banevogn.

NRK - 1 time siden

Russiskeide oppdrettsselskaper risikerer tvangsoppløsning

Tre russiskeide oppdrettsselskaper i Norge risikerer tvangsoppløsning. Årsaken er at selskapene står uten revisor, etter at revisorselskapet Deloitte trakk seg fra oppgaven. Oldenselskapene, Øyralaks og Villa Smolt er eid av Russlands største oppdrettsselskap Inarctica (tidligere Russian Aquaculture).
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com