NRK > Nyheter

Thursday, 25 July, 14:37

NRK - 10 jul 24 kl. 14:31

Brannbombe-siktet fengsles i fire uker

Det skriver Aftenposten. Mannen ble pågrepet av politiet mandag 8. juli etter han kastet to hjemmelagde brannbomber mot en dør på baksiden av Slottet. Han er siktet for særlig grovt skadeverk og befatning med eksplosiver. I går fortalte hans forsvarer Marijana Lozic at mannen samtykket til varetektsfengsling og erkjenner straffeskyld..
Les mer på NRK


Les mer om:
Aftenposten, Slottet, Marijana Lozic

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Brannbombe-siktet, fengslesi , fire, uker
NRK - 24 apr 24 kl. 10:02

Knivstikkingen på Vaterland: Siktede fengsles i fire uker

Siktede etter den alvorlige knivstikkingen på Vaterland i Oslo sentrum natt til lørdag, varetektsfengsles i fire uker. Det forteller politiadvokat Helene Setlo til NRK. Den siktede mannen in 20-årene fengsles på grunn av fare for bevisforspillelse.

NRK - 28 jun 24 kl. 15:45

Drapssiktet 16-åring fengsles i to nye uker

16-åringen som er siktet for knivdrapet på en jevnaldrende gutt på Oslo sentralstasjon fengsles i to nye uker. Det kommer fram i kjennelsen fra Oslo tingrett. Politiadvokat Tone Bysting la ned en påstand om to uker varetektsfengsling, med brev- og besøkskontroll under fredagens fengslingsmøte.

NRK - 08 jul 24 kl. 16:43

Brannbombe-kaster er belarussisk statsborger

– Det er en belarusisk statsborger og han er etterlyst i Nederland, sier kriminalvaktleder Ole Magnus Danielsen til NTB om mannen som kastet en brannbombe på Slottet i dag. Han er siktet for særlig grovt skadeverk og det vil bli gjennomført et avhør i løpet av de neste timene, opplyser politiet. – Så skal det tas en vurdering om det er aktuelt med varetekt, sier Danielsen.

NRK - 08 jul 24 kl. 17:26

En fra kongefamilien var på slottet under brannbombe-angrep

Kommunikasjonsjef ved Slottet Guri Varpe sier til NRK at en fra kongefamilien «var til stede» da en mann kastet en brannbombe mot en dør på Slottet i dag. – Vi har ikke informasjon om at vedkommende skal ha blitt evakuert, sier Varpe..

NRK - 02 jul 24 kl. 11:31

Drapet i Nord-Odal: Fengsles i fire nye uker

Mannen som er siktet for å ha drept eller medvirket til drapet på Bård André Spildrejorde i Nord-Odal i mars i år, er varetektsfengslet i fire nye uker med brev- og besøksforbud. Det opplyser politiadvokat Christine Lundstein til NRK. Politiet ba om at mannen skulle bli varetektsfengslet i åtte uker.

NRK - 30 apr 24 kl. 14:53

Mann siktet for drap i Oslo fengsles i fire nye uker

En mann i 20-årene som er siktet for å ha drept en kvinne i 30-årene på Grünerløkka i Oslo 1. april i år, er varetektsfengslet i fire nye uker. Med fengslingen følger også brev- og besøkskontroll, melder TV 2.

NRK - 18 apr 24 kl. 15:59

Drapssiktet mann varetektsfengsles i fire uker

Onsdag siktet politiet en mann i starten av 20-årene for forsettlig drap av en 18-åring. Nå blir mannen varetektsfengslet i fire uker. Det får NRK bekreftet.

Klartale - 04 apr 24 kl. 13:04

Delte meninger om når kvinner skal få ta abort

«Hele ideen om at en kvinne har rett til å bestemme over sin egen kropp, og at hun kan gjøre som hun vil med den, er helt absurd».Når skal en kvinne få avbryte en graviditet? I dag kan den gravide selv velge abort til og med uke 12.

NRK - 06 apr 24 kl. 16:48

Drapssiktet mann i Arendal varetektsfengsles i fire uker

Mannen som er siktet for drapet på Miriam Daniela Ayres Cea utenfor et apotek i Arendal varetektsfengsles i fire uker. I tillegg får han brev og besøksforbud, og medieforbud i fire uker, og settes i fullstendig isolasjon i to uker..

NRK - 18 apr 24 kl. 15:59

BT: Drapssiktet mann varetektsfengsles i fire uker

Onsdag siktet politiet en mann i starten av 20-årene for forsettlig drap av en 18-åring. Nå blir mannen varetsktsfengslet i fire uker, melder BT. 18-åringen døde av en overdose i Bergen i fjor.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Haier i Brasil tester positivt for kokain

13 haier utenfor kysten av storbyen Rio de Janeiro i Brasil ble testet mellom september 2021 og august 2023. I samtlige ble det funnet kokain i musklene og leveren, viser en ny studie utført av Oswaldo Cruz-stiftelsen. Det er ikke helt sikkert hvordan haiene har fått kokainen i seg, men studien viser til at stoffet kan havne i sjøen og skape forurensning som følge av utilstrekkelige kloakkrenseanlegg og utslipp fra ulovlige raffinerier som fremstiller stoffet.

NRK - 15 minutter siden

Alvorlig trafikkulykke i Sandnes

Politiet melder om en alvorlig trafikkulykke i Sandes. Det skal ha vært to personer i bilen, en er ikke ved bevissthet. En bil skal ha krasjet hardt, skriver de.

NRK - 1 time siden

Minst 30 palestinarar drepne på Gaza siste døgnet

Ifølge Gazas helsedepartement er over 30 palestinarar drepne på Gazastripa siste døgnet. Til no har 39.175 palesinarar blitt drepne sidan krigen starta 7.

NRK - 1 time siden

Framleis over 150 sakna etter migrantforlis i Mauritania

Minst 150 personar er enno sakna etter at ein migrantbåt gjekk ned utanfor kysten til Mauritania måndag, skriv Reuters. Så langt er kring 15 personar stadfesta døde. – Det var 300 migrantar på båten som forliste.

NRK - 1 time siden

Bybanen spora av etter trafikkulukke på Slettebakken

Klokka 12.55 blei det meldt om samanstøyt mellom bybanen og ein campingbil ved Slettebakken kirke i Bergen. Ifølgje 110-sentralen har eitt togsett spora av, og brannvesenet jobbar med å få det på sporet av.

NRK - 1 time siden

Stans på bybanen etter trafikkulukke på Slettebakken

Bybanen og ein campingbil har hatt ein samanstøyt ved Slettebakken kirke i Bergen. Bybanen stansar all trafikk på linjene sine i området. Politiet meldte først at bybanen hadde spora av, men det er noko uavklart melder Vest politidistrikt.

NRK - 1 time siden

Røykutvikling var vanndamp

Brannvesenet rykket ut til et næringsbygg på Tjuvholmen i Hamar etter en melding om røykutvikling. Brannvesenet melder at det er vanndamp i ett fyrrom. Både politiet og brannvesenet er på stedet..

NRK - 2 timer siden

Sju arresterte i Belgia mistenkt for å ha planlagt terror

Sju personar blei arresterte under ein landsomfattande politiaksjon. Dei er mistenkte for å ha planlagt eit terrorangrep, ifølge belgisk påtalemyndigheit. Foreløpig har ikkje politiet gått ut med informasjon om kor angrepet skulle skje eller kva som var målet.

NRK - 2 timer siden

Fant stjålne biler i skogen – politihelikopter på stedet

De to BMW-ene som ble stjålet i Tønsberg i natt, ble funnet hensatt i skogen i Stokke i Sandefjord kommune. Klokka 10.18 meldte politipatruljen at de hadde pågrepet en person som løp fra stedet.

NRK - 2 timer siden

Skal ha funne delar frå russisk drone i Romania

Det rumenske forsvarsdepartementet melder at det er funne fragment frå ein russisk drone nær grensa til Ukraina, ifølgje Reuters..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com