NRK > Nyheter

Wednesday, 06 December, 09:49

NRK - 25 feb 23 kl. 20:11

Brann ved verneverdige trehus i Kragerø – har spredt seg til nabobygg

Det brenner i en butikk som ligger ved verneverdige trehus i Kragerø sentrum. Nødetatene er på stedet. Det er tett trehusbebyggelse i området og politiet bekrefter overfor NRK at brannen har spredt seg til nabobygg. – Vi har ikke kontroll og det er tett trehusbebyggelse. Brannen har spredt seg til nabobygg i umiddelbar nærhet, sier Espen Reite, operasjonsleder i politiet Sør-Øst til NRK.
Les mer på NRK


Les mer om:
Kragerø, NRK, Espen Reite, Sør, Twitter

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Brann, ved, verneverdige, trehusi , Kragerøhar , spredt, seg, til nabobygg
Klartale - 26 feb 23 kl. 09:11

Fryktet storbrann i Kragerø

Flammene spredte seg mellom flere hus i byen Kragerø. Det skjedde lørdag kveld. Folk ble evakuert fra husene i nærheten.

NRK - 25 feb 23 kl. 20:11

Brann ved verneverdige trehus i Kragerø – i ferd med å spre seg

Det brenner i en butikk som ligger ved verneverdige trehus i Kragerø sentrum. Nødetatene er på stedet. Det er tett trehusbebyggelse i området.

NRK - 25 feb 23 kl. 20:11

Butikkbrann ved verneverdige trehus i Kragerø

Nødetatene har rykket til Kragerø sentrum etter melding om røykutvikling i en butikk, melder Sør-Øst politidistrikt på Twitter. Det er trehusbebyggelse i området, og butikken ligger tett på verneverdige trehus. Det er observert flammer på stedet, ifølge politiet.

Klartale - 16 maj 23 kl. 08:33

Flere mistet husene sine i brann i Levanger

Ingen ble skadd, men minst åtte mistet husene sine i brann. Det skjedde i en vernet trehus-bebyggelse i Kirkegata i Levanger. To leilighets-gårder har store brannskader.

NRK - 07 feb 23 kl. 13:18

Unesco: Verneverdige bygg går tapt

Flere verneverdige bygg på Unescos verdensarvliste er ødelagt i jordskjelvet på grensa mellom Tyrkia og Syria. Gamlebyen i Aleppo var fra før påført store skader i krigen i Syria og ble ytterligere ødelagt i jordskjelvet. Det samme ble det verneverdige fortet i Diyarbakir øst i Tyrkia, ifølge FNs organisasjon for utdanning, vitenskap, kultur og kommunikasjon (Unesco).

NRK - 26 feb 23 kl. 11:38

Ett bygg er revet, to er totalskadd i Kragerø

Til sammen tre bygg ble rammet av brannen i trehusbebyggelsen i Kragerø, bekrefter brannvesenet. Ett ble revet for å få kontroll på brannen. De to øvrige er totalskadd, sier avdelingsleder Odd Morten Dalen ved Kragerø brannvesen på en pressekonferanse søndag formiddag.

NRK - 14 feb 23 kl. 11:03

Tilskudd til brannsikring av trehusmiljøer og middelalderhus

Riksantikvaren gir 13 millioner kroner til å brannsikre trehusmiljøer rundt om i landet, samt tilskudd til bygninger fra middelalderen. – Brann er en stor trussel mot våre kulturminner, noe vi nylig så da Festningen restaurant på Akershus i Oslo brant, sier klima- og miljøminister Espen Barth Eide i en pressemelding. I Norge er det over 200 verneverdige trehusmiljøer hvor husene står tett i tett.

NRK - 25 feb 23 kl. 21:50

Kriseledelse etablert i Kragerø

Det brenner fortsatt kraftig i en butikk som ligger ved verneverdige trehus i Kragerø sentrum. Brannen har spredt seg til nabobygg. – Det er fortsatt ikke kontroll på brannen.

NRK - 25 feb 23 kl. 22:39

Vil evakuere alle ut av Kragerø sentrum

Kragerø satte lørdag kveld inn krisestab. – Vårt fokus nå er å legge en plan for å få folk ut av bysentrum, sier sier Grunde Wegar Knudsen, ordføreren i Kragerø, til NRK. – Det er jo tragisk det som utspiller seg akkurat nå.

NRK - 03 okt 23 kl. 16:46

Skal ha tent på verneverdig bygård til 54 millioner – også tiltalt for mordbrann

En mann i slutten av 30-årene er tiltalt etter brannen i den verneverdige bygården i Hamar sentrum 26. januar 2022. Bygningen var fra 1800-tallet.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Tidligere Ap-statsråd Grete Knudsen er død

Tidlegere statsråd og stortingsrepresentant Grete Knudsen er død, 83 år gammel. Det bekrefter datteren Gitte Knudsen overfor NRK. Den tidligere Ap-toppen døde natt til tirsdag 5.

NRK - 45 minutter siden

Helsedirektoratet: Norsk kosthold i feil retning

Matvareforbruket i fjor viser at Norge ikke når målene for forbedret kosthold. Prislappen ser ut til å veie tyngst i butikken, noe som bekymrer Helsedirektoratet. Forbruket av fisk, grønnsaker, frukt og bær har ikke økt de senere årene.

NRK - 1 time siden

Farevarsel for snø i Lofoten

Det er sendt ut et gult farevarsel for snømengder i Lofoten fra Meteorologisk institutt. Faren øker ifølge Varsom.no fra onsdag klokken 16, og faren er minkende igjen torsdag klokken 17.

NRK - 2 timer siden

Veien er ryddet etter kjedekollisjon på E39

Rett før klokken 08.40, opplyste politiet at veien er ryddet og at traifkken går som vanlig. Klokka 07.

NRK - 1 time siden

Formuehopp for Sindre Finnes

Fra 2021 til 2022 økte formuen til Sindre Finnes fra 2,3 millioner kroner til 3,6 millioner kroner. Ektemannen til Høyre-leder Erna Solberg tjente 2,3 millioner kroner i 2022, noe som er 800 000 over inntekten hans året før, skriver Dagbladets Børsen. Solberg selv hadde på sin side en formue på 4,6 millioner kroner i 2022, nær uendret fra året før.

NRK - 1 time siden

Vil fjerne momsen på bruktkjøp

Forbrukerrådet ber regjeringen fjerne momsen på bruktkjøp og påpeker at to av tre nordmenn allerede handler brukt for å spare penger. Det skriver Forbrukerrådet i en pressemelding. Målet er å få enda flere til å legge julegavehandelen til bruktmarkedet.

NRK - 1 time siden

Kredinor-sjefen går på dagen

Kredinor har bedt toppsjef Klaus-Anders Nysteen om å trekke seg fra sin stilling, noe han har akseptert. Det kommer fram i en børsmelding onsdag morgen. Kredinor er et av landets største inkassoselskap..

NRK - 1 time siden

Norwegian fløy 1,3 millioner passasjerer i november

Flyselskapet Norwegian fløy 1,3 millioner passasjerer i november, som er ned 2 prosent fra samme måned i fjor. – Jeg er godt fornøyd med trafikktallene i november, som sesongmessig er blant årets svakeste måneder. Vi har tilpasset kapasiteten betydelig for å møte variasjoner i etterspørselen om vinteren, sier konsernsjef Geir Karlsen i en pressemelding..

NRK - 2 timer siden

Kjedekollisjon på E39

Det har vært en kjedekollisjon i nordgående felt på E39 ved Forusbeen i Stavanger. Politiet fikk melding om kollisjonen 07.37 i dag tidlig.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com