NRK > Nyheter

Mandag, 26 Juli, 14:13

NRK - 28 feb. 21 kl. 13:32

Brann ved Lovisenberg sykehus

Flere personer er evakuert etter en brann ved Lovisenberg sykehus i Oslo. – Brann på et rom er slukket, melder 110-sentralen på Twitter..
Les mer på NRK


Les mer om:
Lovisenberg, Oslo, Twitter

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Brann, ved, Lovisenberg, sykehus
NRK - 28 feb. 21 kl. 13:39

Brann på rom på Lovisenberg sykehus

Brannen på et pasientrom på Lovisenberg sykehus ble rask slukket, men det har vært noe røykutvikling på stedet. De som har pustet inn røyk sjekkes av ambulansepersonell, skriver politiet på Twitter..

NRK - 16 mars 21 kl. 14:44

Smitteutbrudd på Lovisenberg

Det er et utbrudd med koronamitte på Lovisenberg Diakonale Sykehus i Oslo, det melder VG. Fire pasienter og fem ansatte har fått påvist smitte. 70 ansatte er i karantene.

VG - 13 mars 21 kl. 06:26

Sykehus forteller om flere yngre coronapasienter: – Vi har sett et slags skifte

Coronapasientene blir yngre, erfarer flere sykehus: – Det er jo skremmende at vi får inn folk født på nittitallet, sier overlege ved Lovisenberg i Oslo..

NRK - 04 mars 21 kl. 16:50

VG: Intensiven på Ahus er full

Intensivavdelingen på Ahus i Oslo er full, og flere sykehus i Oslo har det siste døgnet overtatt alvorlig syke covid-pasienter fordi pågangen er for stor. Det melder VG. De siste to ukene har Ahus hatt en tredoblig av antall koronapasienter, og det er pasienter fra bydelene Grorud, Stovner og Alna som nå flyttes til andre sykehus i Oslo-regionen.

VG - 13 mars 21 kl. 06:26

Flere yngre coronapasienter: – Vi har sett et slags skifte

Coronapasientene blir yngre, erfarer flere sykehus: – Det er jo skremmende at vi får inn folk født på nittitallet, sier overlege ved Lovisenberg i Oslo..

Aftenposten - 25 mars 21 kl. 18:00

Slik så lungene til Terje Baakind ut etter vinterferien

Midt på natten, klokken 2.30, ble Terje Baakind hentet i ambulanse til Lovisenberg sykehus. Det var i mars i fjor..

VG - 16 mars 21 kl. 14:38

Smitteutbrudd ved Lovisenberg - minst 70 ansatte i karantene

Sykehuset har nå inntaksstopp ved én sengepost og det er stort press på de ansatte etter smitteutbruddet som ble oppdaget i helgen..

NRK - 04 mai 21 kl. 02:54

Ni til sykehus etter brann i blokk

En person er innlagt på sykehus med brann- og røykskader etter brann i en boligblokk på Cicignon i Fredrikstad i natt. Ytterligere åtte beboere er kjørt til sykehus etter å ha fått i seg røyk, opplyser Øst politidistrikt..

NRK - 23 april 21 kl. 06:01

13 koronapasienter døde i brann

I alt 13 pasienter som var innlagt med covid-19, døde da det brøt ut brann på et sykehus i utkanten av den indiske byen Mumbai fredag. I alt var 17 pasienter innlagt på intensivavdelingen ved Vijay Vallabh-sykehuset da det brøt ut brann natt til fredag. – 13 av dem døde og fire andre pasienter er flyttet til andre sykehus, sier en talsmann for brannvesenet.

Aftenposten - 25 jan. 21 kl. 20:06

På Lovisenberg skal de finne ut om smitte kan spre seg på toalettet

Kan pasienter som er erklært friske for covid-19 være en smitterisiko når de kommer hjem?.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

Russland stenger 49 nettsteder

Medietilsynet i Russland stengte mandag 49 nettsteder som er tilknyttet virksomheten til regimekritiker Aleksej Navalnyj, opplyser en nær medarbeider. Leonid Volkov opplyste på tjenesten Telegram at det var riksadvokatens kontor som hadde bestemt at alle de 49 nettstedene skulle stenges samtidig..

NRK - 15 minutter siden

Fikk kutt i hodet av båtpropell

En mann som lå og snorklet ved Kirkøy på Hvaler har blitt overkjørt av en båt. Mannen fikk ett kutt i hodet, men var i god form da han ble hentet av redningsskøyta og kjørt til ambulanse som ventet på land, forteller skipper Johan Leandersson på redningsskøyte 172..

NRK - 5 minutter siden

32,2 prosent er fullvaksinerte

3.403.937 personer er vaksinert med første dose av koronavaksine i Norge, viser FHIs statistikk mandag.

NRK - 15 minutter siden

Fikk kutt i hode av propell

En mann som lå og snorklet ved Kirkøy på Hvale ble overkjørt av en båt. Han fikk ett kutt i hodet, men var i god vigør da han ble hentet av redningsskøyta og kjørt til ambulanse som ventet på land. Det opplyser skipper Johan Leandersson på redningsskøyte 172..

NRK - 15 minutter siden

600 millioner på utenlandsferie

Forbruket til nordmenn i utlandet har doblet seg fra sommeren i fjor, viser tall fra DNB. I år har deres kunder lagt igjen 629 millioner kroner utenlands. Østlendinger er rausest med kortbruken, mens kunder fra Nordland og Troms og Finnmark har brukt minst..

NRK - 15 minutter siden

Stormzy utstilles Madame Tussaud

En voksfigur av rapstjernen Stormzy blir Madame Tussauds nyeste tilskudd. Den annonserte det verdensberømte London-museet selv på Twitter mandag..

NRK - 30 minutter siden

Antistoff-testing hos fastlegen

Fra mandag er det mulig å ta en antistoff-test hos fastlegen for å slå fast om du har hatt korona og kun trenger én vaksinedose. Du trenger kun én vaksinedose for å være fullvaksinert hvis du har hatt korona tidligere. Men testen er ikke for alle, presiserer FHI-lege Joakim Øvrebø.

NRK - 45 minutter siden

Navalny-nettsted angivelig blokkert

Den fengslede Kremlin-kritikeren Alex Navalnys sier via sine folk at hans nettsted er blitt blokkert av det russiske datatilsynet. På onsdag godkjente en russisk domstol påtalemyndighetenes anmodning om å erklære organisasjoner knyttet til Navalny som ekstremistiske..

NRK - 45 minutter siden

Navalny sitt nettsted blokkert

Den fengslede Kremlin-kritikeren Alex Navalnys sier via sine folk at hans nettsted er blitt blokkert av det russiske datatilsynet. Roskamnadzor er landets føderale tjeneste for overvåkning av media blant annet media, altså de bestemmer om noe skal sensureres. På onsdag godkjente en russisk domstol påtalemyndighetenes anmodning om å erklære organisasjoner knyttet til Navalny som ekstremistiske..

NRK - 1 time siden

DNB-kunder doblet utenlandsforbruk

Forbruket til nordmenn i utlandet har doblet seg fra sommeren i fjor, viser tall fra DNB. I år har deres kunder lagt igjen 629 millioner kroner utenlands. Det viser tall for kortbruken til DNB-kunder for perioden 21.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt