NRK > Nyheter

Sunday, 26 March, 17:12

NRK - 01 sep 22 kl. 19:19

Brann på Speira Aluminium i Holmestrand

Politiet i Sør-Øst melder om brann ved Speiras aluminiumsfabrikk i Holmestrand. Det er ikke meldt om skadde personer. Nødetatene er på vei. Politiet ber om at publikum holder seg innendørs og ikke trekker mot brannstedet. Brannen skal ifølge 110-sentralen i Sør-Øst ha oppstått i en industrimaskin i anlegget i Weidemanns gate.
Les mer på NRK


Les mer om:
Sør, Speiras, Holmestrand, Weidemanns, Vestfold, Kopstad, Twitter, Svein Helge Skjerdal, Speira Aluminium

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Brann, Speira, Aluminiumi , Holmestrand
NRK - 09 aug 22 kl. 20:32

Brann i valseverket til Speira på Karmøy

Politiet i Sør-Vest har fått melding om brann i ein omn i eit valseverk innanfor fabrikkområdet til Hydro på Karmøy. Det er selskapet Speira som er ansvarlege for valseverket. – Brannvesenet har starta innsats med røykdykkarar, men det skal ikkje vere fare for at brannen spreier seg, fortel operasjonsleiar Toralv Skårland til NRK.

NRK - 09 aug 22 kl. 20:32

Brann i valseverket Speira på Karmøy

Politiet i Sør-Vest har fått melding om brann i ein omn i eit valsverk innanfor fabrikkområdet til Hydro på Karmøy. Det er selskapet Speira som er ansvarlege for valseverket, opplyser Hydro til NRK. Naudetatane er på veg..

NRK - 02 mar 23 kl. 06:45

Utvikler metode for å produsere aluminium uten CO₂

Hydro er nå i ferd med å utvikle en ny CO₂-fri metode for å produsere aluminium. Det skjer ved Forskningsparken på Herøya i Porsgrunn. Metoden går ut på at CO₂-gassen ikke slippes ut i atmosfæren, men gjenbrukes i den kjemiske prosessen.

NRK - 10 jul 22 kl. 22:49

Bevisstløs syklist i Holmestrand sendt til sykehus

En person er fraktet til sykehus i Holmestrand etter å ha mistet bevisstheten under sykling i Holmestrand. Årsaken til hendelsen, samt skadeomfanget, er ukjent. Nødetatene rykket søndag kveld ut til Hvittingfossveien, etter meldinger om funn av en bevisstløs syklist på stedet.

NRK - 02 feb 23 kl. 10:20

Havarikommisjonen undersøker ambulanse-utforkjøring ved Holmestrand

Statens havarikommisjon har iverksatt sikkerhetsundersøkelse av ulykken hvor en ambulanse havnet på taket ved Holmestrand. Ulykken skjedde onsdag 18. januar i nærheten av Holmestrand.

NRK - 01 sep 22 kl. 19:19

Brann på Hydro i Holmestrand

Politiet melder om brann ved Hydro Aluminiums fabrikk i Holmestrand. det er ikke meldt om skadde personer. Nødetatene er på vei..

NRK - 06 nov 22 kl. 03:49

Enebolig og bil i brann ved Holmestrand

Nødetatene har rykket ut etter melding om brann i enebolig i Berger i Holmestrand. Huset er overtent, og det brenner også i en bil på stedet, opplyser Sør-Øst politidistrikt på Twitter natt til søndag. Ifølge melder skal det ikke være noen personer i huset..

NRK - 03 dec 22 kl. 07:46

Brann i bolig i Holmestrand

Beboerne i et hus i Skoger i Holmestrand kommune våknet i natt av røykvarsleren. Det viste seg at det hadde begynt å brenne i en skjøteledning som var koblet til et elektrisk produkt. Beboerne er uskadde, men huset fikk brann- og vannskader i kjelleren, og røykskader i de øvrige etasjene.

NRK - 02 maj 22 kl. 12:15

Boligbrann i Holmestrand

Brannvesenet rykker ut etter melding om brann i et rekkehus i Rovedalen i Holmestrand. Ifølge politiet er det synlige flammer fra huset..

NRK - 04 dec 22 kl. 20:18

Overtent hus i Holmestrand

Nødetatene er på vei etter melding om brann i et bygg i Holmestrand. Bygget skal være overtent, skriver politiet på Twitter. Det skal ikke være personer som bor i bygget nå..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Brannvesenet rykte ut etter tulletelefon

Klokka 16.20 rykte naudetatane ut med store ressursar til melding om brann i Borre i Vestfold og Telemark. På staden viste det seg at nokre barn hadde ringt inn ei falsk melding.

NRK - 1 time siden

Benbrudd på 900 meter over havet

En kvinne har pådratt seg et benbrudd på Kavringtinden i Lyngen, på omtrent 900 meter over havet. Hun er del av et utenlandsk turfølge på seks, melder politiet. Redningshelikopter er på vei til stedet.

NRK - 15 minutter siden

Tass: Ukrainsk drone angreip bysentrum

Det russiske nyheitsbyrået Tass melder at ein ukrainsk drone skal ha treft eit bysentrum i Russland og skada to personar. Dronen skal ha vore av typen Tupolev og var fylt med eksplosiv. Tass siterer ikkje opne kjelder i meldinga, og russiske styresmakter har ikkje enno kommentert hendinga..

NRK - 30 minutter siden

Russland benådar 5000 kriminelle Wagner-soldatar

Over 5000 kriminelle som har kjempa for det private militære selskapet Wagner-gruppa mot Ukraina er benåda av russiske styresmakter. Fleire tusen menn i russiske fengsel har blitt rekrutterte til Wagner-gruppa, der dei har fått moglegheit til å bli slopne fri mot å delta i krigen i Ukraina. – Til no har over 5000 menneske blitt lauslatne og benåda etter å ha fullført kontraktane deira med Wagner, seier Wagner-sjef Jevgenij Prigozjin på Telegram.

NRK - 45 minutter siden

Årsak til straumstans funnen

Nettselskapet Elvia har funne feilen til straumbrotet i søre Oslo, skriv politiet på Twitter. Årsaka til røykutviklinga skal ha vore kortslutning i ein spenningstransformator. Brannvesenet melder at røyken er ute av trafostasjonen i Øvre Prinsdals vei.

NRK - 1 time siden

Vedum vil ruste Sp for ny EU-kamp

Høgre-leiar Erna Solberg fortalde landsmøtet i partiet at det er på høg tid at Noreg melder seg inn i EU. Trygve Slagsvold Vedum i Senterpartiet meiner hans eige parti no må ruste seg til ny EU-kamp. – Vi som meiner at eit EU-medlemskap vil svekke folkestyret, tar dette på fullt alvor, seier han..

NRK - 1 time siden

Ung mann siktet for blind vold mot mann i 80-årene

En mann i 80-årene ble lørdag utsatt for vold på Tjensvoll i Stavanger. Det skriver Aftenbladet. En ung mann i tenårene er pågrepet, siktet for grov kroppskrenkelse.

NRK - 2 timer siden

Brann i trafostasjon – 40.000 var utan straum

Over 40.000 husstandar miste straumen i Oslo-bydelen Søndre Nordstrand og i Nordre Follo kommune søndag ettermiddag. – Det er sør i Oslo, frå Bøler og sørover, der vi har eit stort straumbrot.

NRK - 1 time siden

Agatha Christie-bøker har blitt omskrivne

Det er blitt gjort endringar i ei rekkje bøker av Agatha Christie, ifylgje The Telegraph. Det er snakk om bøker om Miss Marple og Hercule Poirot. Bøkene skal ha blitt gjennomgått av såkalla sensitivitetslesarar på oppdrag frå forlaget HarperCollins.

NRK - 1 time siden

Turgåar med beinbrot henta av helikopter

I eit utanlandsk turfylgje på seks personar har ei kvinne pådratt eg eit beinbrot ved Kavringtinden i Lyngsalpene i Troms..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com