Dagbladet > Nyheter

Saturday, 25 September, 10:42

Dagbladet - 03 aug 21 kl. 20:22

Brann på Romerike: En bekreftet omkommet

Tirsdag ettermiddag rykket nødetater ut til en overtent leilighet på Skedsmokorset..
Les mer på Dagbladet Bilden deled av Dagbladet via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Skedsmokorset, Romerike

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Brann, RomerikeEn , bekreftet, omkommet
NRK - 16 jul 21 kl. 01:28

33 nye smittede på Romerike

Det er registrert 33 nye smittede personer på Romerike det siste døgnet, skriver Romerikes Blad. Flere tilfeller er knyttet til en fest i Nes kommune. Romerike har den siste tiden hatt et utbrudd etter et bryllup i Lillestrøm med 100 gjester i forrige uke.

NRK - 19 apr 21 kl. 02:51

Fallende smitte på Romerike

Smittetallene på Romerike har gått betraktelig ned den siste uka. Søndag kveld meldte kommunene på Romerike om 25 nye tilfeller, skriver Romerikes Blad. I forrige uke ble det registrert totalt 799 positive prøver, mot 433 nye tilfeller denne uka..

NRK - 14 jul 21 kl. 10:20

47 nye smittede på Romerike

Det er registrert 47 nye smittede personer på Romerike siden mandag. Mens en rekke Romerike-kommuner har registrert null smittetilfeller denne uka, er smitten fortsatt høy i blant annet Ullensaker kommune, som har registrert 31 tilfeller skriver Romerikes Blad. I går besluttet Ullensaker å videreføre lokale smitteverntiltak, blant annet påbud om munnbind..

NRK - 27 jun 21 kl. 01:07

Fem personer bekreftet omkommet

Fem personer er nå bekreftet omkommet etter kollapsen av en boligblokk i Miami torsdag, melder nyhetsbyrået AFP. Etter at det oppstod brann i ruinen i den sammenraste bygningen, har det skapt forsinkelser og flere utfordringer for redningsarbeidet..

NRK - 13 jul 21 kl. 06:20

En person omkom i brann

Én person er bekreftet omkommet etter brannen på en institusjon på Dokka i Nordre Land mandag kveld. Den omkomne var beboer på institusjonen. Avdelingsleder Kjetil Bjerke opplyste før midnatt til Oppland Arbeiderblad at en av beboerne ikke var gjort rede for.

NRK - 03 aug 21 kl. 20:41

Person omkom i brann på Romerike

En person omkom i en brann i et rekkehus på Skedsmokorset på Romerike tirsdag kveld. To personer behandles av helsepersonell. Brannvesenet jobber fortsatt på stedet med slukking av brannen i Korshagen, opplyser Øst politidistrikt.

Dagbladet - 03 aug 21 kl. 20:22

Brann på Romerike: - En bekreftet omkommet

Tirsdag ettermiddag rykket nødetater ut til en overtent leilighet på Skedsmokorset..

NRK - 27 jun 21 kl. 17:26

Flere bekreftet omkommet i Miami

Totalt ni personer er nå bekreftet omkommet etter bygningskollapsen i Miami i USA, opplyser lokale myndigheter..

NRK - 29 jun 21 kl. 01:16

Ny omkommet funnet i Miami

Elleve personer er bekreftet omkommet etter at en boligblokk raste sammen i Surfside utenfor Miami Beach torsdag. 150 er fortsatt ikke gjort rede for. Miami-Dade-ordfører Danielle Levina Cava sier at det mandag er bekreftet to nye dødsfall etter bygningskollapsen torsdag i forrige uke..

NRK - 12 sep 21 kl. 13:38

Bekreftet omkommet

En mann i 30-årene er bekreftet omkommet etter å ha blitt funnet i Bodøsjøen tidlig søndag. Det melder politiet på Twitter. Pårørende er varslet..

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 15 minutter siden

Norge åpner i strålende sol …

… i hvert fall i Sør-Norge..

Dagbladet - 2 timer siden

Betalte millioner - fikk prestisjepris

Først fikk Kjell Magne Bondevik og Aamir J. Sheikh over fire millioner kroner fra organisasjonen Muslim World League, som eksperter knytter til Saudi-Arabias autoritære regime. Så ga de en prestisjefylt pris til lederen for organisasjonen..

Dagbladet - 2 timer siden

Trekker seg fra prestisjepris

Etter at Dagbladet stilte henne spørsmål om «Brobyggerprisen» sitt samarbeid med organisasjonen Muslim World League, som eksperter knytter til Saudi-Arabias autoritære regime, trekker Cecilia Brækhus seg som juryleder for prisen..

Dagbladet - 3 timer siden

Jobbet døgnet rundt i FHI

Medlemmer av regjeringen og helsemyndighetene forteller om opptakten til beslutningen om å gjenåpne Norge..

Dagbladet - 5 timer siden

Løslater Huawei-topp

En utleveringsdomstol besluttet fredag at Huawei-toppen Meng Wanzhou, som satt i husarrest i Canada, skal løslates. Hun har nå satt seg på et fly til Kina..

Dagbladet - 6 timer siden

Hans egne bekrefter valgsmellen

Republikanerne i Arizona hyret inn et selskap kalt Cyber Ninjas for å avdekke omfattende valgfusk i presidentvalget. I stedet fant de at Joe Biden faktisk vant over Donald Trump med 360 flere stemmer enn de offisielle tallene..

Dagbladet - 6 timer siden

Hans egne bekrefter valgsmell

Republikanerne i Arizona hyret inn et selskap kalt Cyber Ninjas for å avdekke omfattende valgfusk i presidentvalget. I stedet fant de at Joe Biden faktisk vant over Donald Trump med 360 flere stemmer enn de offisielle tallene..

Dagbladet - 7 timer siden

Smitte-alarm minutter før intervju

Bare minutter før USAs visepresident Kamala Harris skulle delta på det populære talkshowet «The View», testet to av programlederne positivt på coronavirus..

Dagbladet - 8 timer siden

Tung dag

Viktor Hovland leverte mye bra spill, men tapte i sin Ryder Cup-debut før han bidro til et halvpoeng i sin andre parkamp for dagen..

Dagbladet - 12 timer siden

Trikk kolliderte med ambulanse

En trikk har fredag kveld kollidert med en ambulanse ved Ringen kino ved Grünerløkka i Oslo..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt