NRK > Nyheter

Saturday, 16 October, 17:55

NRK - 26 jul 21 kl. 22:07

Brann på Norcem i Brevik

Nødetatene har rykket ut etter melding om brann i et kullanlegg i Porsgrunn, tilknyttet et næringsbyggg. Sørøst politidistrikt meldte om brannen i kullanlegget klokka 21.51. Anlegget er knyttet til Norcems sementfabrikk i Brevik. Brannvesenet har foreløpig ikke kontroll på brannen.
Les mer på NRK


Les mer om:
Porsgrunn, Norcems, Brevik, Sør, Norcem

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Brann, Norcemi , Brevik
NRK - 26 jul 21 kl. 23:23

Norcem-brann under kontroll

Brannvesenet har nå fått kontroll på brannen hos Norcem i Brevik, sier innsatsleder Åsmund Sanda i politiet til NRK. Det er ikke meldt om personskader. Brannen i produksjonsrommet for sement startet i 22-tida, og slukkingen er vanskelig og kan ta mange timer.

NRK - 27 jul 21 kl. 05:53

Norcem-brann slukket

Brannen på Norcems sementfabrikk i Brevik i Telemark er slukket, opplyser 110-sentralen i Sør-Øst. Brannen startet ved 22-tiden i kullanlegget på fabrikken. Ifølge Norcem selv var regnvann årsaken til at styringssystem ble slått ut, og fin-kullet selvantente.

NRK - 06 maj 21 kl. 13:30

Arbeidsulykke på Norcem

Naudetatane er på Norcem i Brevik i samband med ei arbeidsulykke. Ein mann skal ha falt fleire meter ned i ein sementblandar på staden. Skadeomfanget er ukjent, melder politiet..

NRK - 26 jul 21 kl. 23:23

Kontroll på brannen i Brevik

Brannvesenet har nå fått kontroll på brannen hos Norcem i Brevik, sier innsatsleder Åsmund Sanda i politiet til NRK. Brannen i produksjonsrommet for sement startet i 22-tida, og slukkingen er vanskelig og kan ta lang tid. Røyken fra brannen er synlig på lang avstand..

VG - 26 jul 21 kl. 22:23

Brann i kullanlegget på Norcem i Brevik

Brannvesenet har ikke kontroll..

VG - 26 jul 21 kl. 22:23

Brann i kullanlegg i Brevik: - Ikke kontroll

Det brennet i anlegget til sementfabrikken Norcem..

Dagbladet - 26 jul 21 kl. 23:25

Brann i kullanlegg ute av kontroll

Brannvesenet har ikke kontroll på brannen på sementfabrikken Norcem i Brevik. - Det er forventet at slukningsarbeid vil pågå i mange timer, melder politiet..

VG - 26 jul 21 kl. 22:23

Brann i kullanlegg i Brevik: - Ingen fare for områdene rundt

Politi og brannvesen har nå fått kontroll på brannen i Norcem-fabrikken..

Dagbladet - 26 jul 21 kl. 23:25

Brann i kullanlegg: - Kraftig røykutvikling

Brannvesenet har ikke kontroll på brannen på sementfabrikken Norcem i Brevik mandag kveld. - Det er forventet at slukningsarbeid vil pågå i mange timer, melder politiet..

VG - 26 jul 21 kl. 22:23

Brann i kullanlegg i Brevik: - Skal være helt slukket

Politi og brannvesen har nå fått kontroll på brannen i Norcem-fabrikken. Tirsdag morgen var brannen helt slukket..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Mann i 20-årene funnet død

Det var en mann i begynnelsen av 20-årene som i ettermiddag ble funnet i havet utenfor Tromsø sentrum. Mannen er bekreftet død og pårørende er varslet, opplyser politiet i Troms..

NRK - 10 minutter siden

Mann funnet i havet er død

En mann i begynnelsen av 20-årene som ble funnet i havet utenfor Tromsø er bekreftet død. Det opplyser politiet i Troms. Pårørende er varslet..

NRK - 30 minutter siden

Haaland scoret dobbel

Erling Braut Haaland scoret to ganger i comebacket for Borussia Dortmund etter å ha vært skadet noen uker. Haaland satte inn 2-0 og 3-1 i dagens kamp mot Mainz. Nordmannens to mål gjør at han står med ni scoringer i ligaen, to mål mer enn Bayern Münchens storscorer Robert Lewandowski, melder NTB ..

NRK - 30 minutter siden

Haaland scoret

Erling Braut Haaland scoret to ganger i comebacket for Borussia Dortmund etter å ha vært skadet noen uker. Haaland satte inn 2-0 og 3-1 i dagens kamp mot Mainz..

NRK - 3 timer siden

Ti arbeidere evakuert fra fabrikk

Politi og brannmannskap har rykket ut til en brann i et industriområde på Leangen. Det har vært et lite smell og et branntiløp i en ovn. Det er ikke noe dramatikk forsåvidt, ti arbeidere er evakuerte fra fabrikken og ingen er skadd.

NRK - 1 time siden

Granat i Langesund

Det er funnet en militær granat på en privat adresse i Langesund i Telemark. Granaten er trolig fra 2. verdenskrig, opplyser Sør-Øst Politidistrikt.

NRK - 1 time siden

Ingen tatt av steinras på fv 49

Et steinras har gått over fylkesvei 49 mellom Jondalstunnelen og Nordrepollentunnelen. Politiet melder at ingen er tatt av raset, men at det ligger store steiner i veien. Jondalstunnelen og Folgefonnstunnelen er foreløpig stengt..

NRK - 1 time siden

Steinras mellom Odda og Jondal

Et steinras har gått over fylkesvei 49 mellom Jondalstunnelen og Nordrepollentunnelen. Det er observert biler i området, men det er uklart om noen er tatt av raset. Jondalstunnelen og Folgefonnstunnelen er foreløpig stengt..

NRK - 1 time siden

Steinras over fylkesvei 49

Et steinras har gått over fylkesvei 49 ved Jondalstunnelen , opplyser Vest Politidistrikt. Det er observert biler i området, men det er uklart om noen er tatt av raset. Jondalstunnelen og Folgefonnstunnelen er foreløpig stengt..

NRK - 1 time siden

Mistenkelig dødsfall i Skien

En person er funnet død ute på en sti i nærheten av et boligfelt i Skien. Det melder Sør-Øst Politidistrikt på Twitter. Personen er ikke identifisert, og hendelsen behandles som et mistenkelig dødsfall..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt