NRK > Nyheter

Tirsdag, 11 Mai, 05:36

NRK - 20 april 21 kl. 04:52

Brann på skole i Oslo slukket

Natt til tirsdag ble det meldt om brann i takkonstruksjonen på Trosterud skole i Oslo. Brannvesenet har slukket brannen, og jobber med å få oversikt over skadene melder politiet i Oslo på Twitter..
Les mer på NRK


Les mer om:
Trosterud, Oslo, Twitter

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Brann, skolei , Oslo, slukket
NRK - 15 april 21 kl. 15:07

Brann slukket på Ruseløkka skole

Branntilløpet på Ruseløkka skole i Oslo er nå slukket, det meller brannvesenet. Etterslukking pågår..

NRK - 18 timer siden

Brann slukket på skole i Ås

Det har vært et branntilløp på et toalett på Nordbytun skole på Vinterbro i Ås kommune. Brannen ble slukket av ansatte ved skolen. To personer er kjørt til Ahus for en sjekk.

NRK - 15 feb. 21 kl. 23:36

Brann slukket i Valdres

Flere høner døde som følge av at det oppstod brann i en driftsbygning i Valdres mandag kveld. Øvrige dyr ble reddet ut, og har blitt flyttet over til et annet bygg på stedet, melder politiet i Innlandet på Twitter. Brannen er slukket..

NRK - 22 april 21 kl. 22:58

Brann i gjerde på Bryne slukket

Brannmannskap fra Bryne, Klepp og Stangeland rykket ut etter melding om en brann i et gjerde ved Rosseland på Bryne. Politipatruljen som kom til stedet først fikk slukket brannen selv, melder Politiet i Sør-Vest på Twitter..

NRK - 28 jan. 21 kl. 05:49

Brann i søppelcontainer slukket

Brannen i en søppelcontainer i en bakgård på St. Hanshaugen i Oslo er nå slukket, og brannvesenet er i gang med utlufting. Flere av beboerne som ble evakuert kan nå flytte inn igjen, melder politiet..

NRK - 07 april 21 kl. 10:16

Brann i en tømmervogn er slukket

Brannvesenet har slukket brannen i en vogn i et tømmertog på Hamar stasjon. Ifølge Bane Nor skapte det ikke noen store problemer for annen togtrafikk på stasjonen i Hamar..

NRK - Igår: 06:28

Namsos-brann slukket

Brannen i en enebolig på Spillum i Namsos er slukket, men huset er totalskadd. Det var litt etter klokka 01 i natt at brannalarmen gikk. Det ble raskt klart at det ikke var folk i huset, ifølge politiet i Trøndelag.

NRK - Igår: 06:28

Namsos-brann slukket, ingen skadd

Brannen i en enebolig på Spillum i Namsos er slukket, men huset er totalskadd, melder Trønder-Avisa. Det var litt etter klokka 01 i natt at brannalarmen gikk. Litt etter klokka 2 meldte brannvesenet at spredningsfaren var avverget.

NRK - 28 feb. 21 kl. 13:32

Brann ved Lovisenberg sykehus

Flere personer er evakuert etter en brann ved Lovisenberg sykehus i Oslo. – Brann på et rom er slukket, melder 110-sentralen på Twitter..

NRK - 13 feb. 21 kl. 16:32

Bærumsbrann slukket

Boligbrannen i Bærum skal være slukket, ifølge Oslo 110-sentral. En eldre kvinne i 80-åra omkom i brannen, som fant sted på Skui i ettermiddag. Brannårsaken er fremdeles ikke kjent, og det skal ikke være mistanke om flere personer i boligen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Forsinkelser for Novavax-vaksinen

Det amerikanske legemiddelselskapet Novavax har utsatt planene for å søke godkjenning for koronavaksinen sin til tredje kvartal. Novavax opplyste om forsinkelsen mandag, under en uke etter at det globale vaksineprogrammet Covax inngikk avtale om kjøp av 350 millioner doser av koronavaksinen. Da ble det sagt at dosene, under forutsetning av godkjenning av tilsynsmyndigheter, skal leveres fra tredje kvartal i 2021 og videre utover i 2022.

NRK - 30 minutter siden

1,4 milliarder innbyggere i Kina

En ny folketelling i Kina viser at landet har 1,411 milliarder innbyggere. Det er kinesiske myndigheter som tirsdag offentliggjorde resultatet fra folketellingen, som ble gjennomført i fjor. Kina foretar folketellinger hvert tiende år.

NRK - 30 minutter siden

Ber folk holde seg unna stillas

Stillaset som ble tatt av vinden på Fantoft i Bergen mandag kveld, er sikret slik at det ikke raser mer, men fortsatt kan ikke folk bevege seg fritt i området. Natt til tirsdag opplyser Vest politidistrikt at presenningen rundt stillaset er delvis demontert og sikret. – Stillaset er sikret slik at det ikke raser mer, men ikke sikret nok til at det er fri ferdsel i området.

NRK - 1 time siden

Leonardo da Vinci skisse selges

En skisse av en bjørn, som er signert Leonardo da Vinci, forventes å bli solgt for over 16 millioner dollar på auksjon i juli. Dette skal være en av åtte Leonardo-tegninger som er igjen i privat eierskap, ifølge en pressemelding fra auksjonshuset Christie's. Skissen, som har navnet «head of bear», var også under auksjon hos Christie’s i 1860.

NRK - 2 timer siden

Nedgang for børsen i Tokyo

Børsen i Tokyo åpnet tirsdag med nedgang i kjølvannet av fallet i New York dagen før. Nikkei 225-indeksen falt 0,94 prosent da handelen startet i den japanske hovedstaden tirsdag morgen. Den bredere sammensatt Topix-indeksen falt 0,64 prosent..

NRK - 2 timer siden

29 har søkt om erstatning

Så langt har 29 personer søkt om pasientskadeerstatning på grunn av bivirkninger av koronavaksine. Ifølge VG har tallet økt fra ni for to uker siden. – De 29 sakene gjelder bivirkninger av forskjellig alvorlighetsgrad.

NRK - 2 timer siden

Vannlekkasje i Stavanger stanset

I Stavanger har fem hus fått vann i kjeller etter en vannlekkasje i en gate. En kjeller har fått halvannen meter med vann, skriver 110 Sørvest på Twitter. Vannlekkasjen i gaten ble stanset ca.

NRK - 3 timer siden

Karakterer til NTNU-studenter delt

314 studenter i et emne ved NTNU fikk en epost med ei liste over hvem som hadde bestått og ikke bestått en obligatorisk innlevering – i sikkerhet og personvern. Ifølge Khrono skal lenken til lista over studenter være deaktivert, men studentene som lastet den ned, har tilgang til alle navnene med karakter. Innleveringen var i enmet TDT4237 «programvaresikkerhet og personvern» ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet (NTNU).

NRK - 3 timer siden

Vannlekkasje i Stavanger

I Stavanger har brannvesenet rykket ut etter melding om vannlekkasje ved Tasabekken Hafrsfjord. Mannskap fra Kvernevik brannstasjon bistår beboere før vann trenger inn i bolig, skriver 110 Sørvest på Twitter. Vannverket i kommunen er varslet og skal være på vei..

NRK - 3 timer siden

Steinprøver fra asteroide

Etter mer enn to år på og rundt asteroiden Bennu er Nasas romfartøy Osiris Rex på vei tilbake til jorden med viktige steinprøver i bagasjen. Hjemreisen vil ta det amerikanske romfartøyet to år. Mandag forlot det asteroiden med mellom 200 og 400 gram stein i lasterommet.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt