NRK > Nyheter

Friday, 12 August, 05:53

NRK - 20 jun 22 kl. 17:25

Brann langs Dovrebanen

Politiet i Innlandet melder om røykutvikling langs toglinja ved Dombås. Det brenner stedvis kraftig både sør og nord for Dombås, oppdaterer politiet klokken 17.34. Bane Nor opplyser at Dombås stasjon er stengt. Reisende på Dovrebanen må regne med forsinkelser og innstillinger..
Les mer på NRK


Les mer om:
Innlandet, Dombås, Nor, Dovrebanen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Brann, langs, Dovrebanen
NRK - 20 maj 22 kl. 19:00

Dovrebanen er stengt

Det er arbeid på sporet på Dovrebanen, mellom Hjerkinn og Oppdal. Togstrekningen vil være stengt frem til fredag 27. mai.

NRK - 20 jun 22 kl. 22:58

Dovrebanen åpnet igjen

Dovrebanen er åpnet igjen etter å ha vært stengt mellom Dovre og Dombås siden mandag ettermiddag, melder Bane Nor..

NRK - 30 apr 22 kl. 10:52

Flere gressbranner langs Østfoldbanen

Oppegård Brannvesenet er ute for å slokke et stort antall gressbranner langs jernbanen fra Oppegård stasjon til Kolbotn sentrum, melder Øst 110-sentral. Det brenner og langs togsporet i Vestby. Togtrafikken er derfor stengt mellom Oslo S og Moss.

Klartale - 06 jul 22 kl. 06:30

Flere titusener må rømme fra enorm flom

På tre dager har det regnet like mye som det normalt ville gjort på et helt år. Det har ført til en rask og enorm flom i delstaten New South Wales i Australia.Så langt har over 50.

NRK - 23 jun 22 kl. 14:20

Oppblussing etter skogbrann på Dombås

Mandag ettermiddag oppstod en skogbrann på Dombås langs Dovrebanen. Brannvesenet melder torsdag ettermiddag om at røykutviklingen i området tiltar, og at de derfor har rekvirert skogbrannhelikopter til området. Ifølge Brann Innlandet skal utviklingen foreløpig ikke være dramatisk..

NRK - 01 maj 22 kl. 19:41

Brann langs jernbanen

Det er meldt om brann tre forskjellige steder langs jernbanen mellom Skarnes og Kongsvinger. Brannvesenet jobber med slukking og det er ikke fare for spredning til bebyggelse, skriver politiet på Twitter..

NRK - 01 maj 22 kl. 19:41

Brann langs Kongsvingerbanen

Det er meldt om brann tre forskjellige steder langs jernbanen mellom Skarnes og Kongsvinger. Ifølge politiet gjelder det tre mindre branntilløp. Brannvesenet jobber med slukking og det er ikke fare for spredning til bebyggelse, opplyser politiet i Innlandet..

NRK - 19 jun 22 kl. 13:25

Brann langs toglinjene i Ås – trafikkstans på toget

Politi og brannvesen jobber med å slukke flere mindre branner langs en toglinje ved Ås stasjon, skriver politiet på Twitter. Det er kontroll på brannene, men etterslukking kan føre til midlertidig stans i trafikken i området. – Det er stengt mellom Ski og Sonsveien på grunn av brann ved sporet.

NRK - 19 jun 22 kl. 16:24

Østfoldbanen gjenåpnet etter brann langs toglinjen

Etter flere mindre branner langs toglinjen ved Ås stasjon søndag er Østfoldbanen igjen blitt åpnet mellom Ski og Sonsveien. – Ski-Sonsveien er åpnet for trafikk etter tidligere brann ved sporet. Du må fortsatt regne med forsinkelser og innstillinger, skrev Bane Nor på sine nettsider like etter klokka 16.

Klartale - 22 jul 22 kl. 11:30

Abdur vil få innvandrere ut på tur

For folk fra Norge er det vanlig å ta seg en søndagstur. Om det enten er en kort tur til parken eller en lengre tur til skogen.– Slike turer som nordmenn går, er ikke vi utlendinger vant til.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Samsung-arving benådet

Samsung-arving og selskapets de facto leder, Lee Jae-yong, er blitt benådet etter at han i fjor ble dømt for korrupsjon. Lee ble i januar i fjor dømt til tre års fengsel for bestikkelser og underslag. Han ble løslatt i august.

NRK - 30 minutter siden

Vedum lover lavere oljepengebruk

Finansminister Trygve Slagsvold Vedum (Sp) gjør det klart at han må trekke i bremsene for å kjøle ned økonomien. Neste år skal oljepengebruken ned. – Vi må bruke mindre oljepenger i sum enn i år, sier Vedum til Aftenposten om neste års budsjett.

NRK - 1 time siden

Demonstrasjoner i Brasil

Flere tusen brasilianere demonstrerte i São Paulo og Brasilia torsdag med krav om at demokratiet skal beskyttes. Det skjer etter at president Jair Bolsonaro den siste tiden har tatt flere grep som ses på som angrep på de demokratiske institusjonene. Demonstrantene frykter at Bolsonaro ikke vil godta valgresultatet i oktober..

NRK - 1 time siden

Bensinprisen i USA faller

Bensinprisen i USA fortsetter å falle før mellomvalget i høst og er igjen under fire dollar for en amerikansk gallon. Det tilsvarer en bensinpris på like over ti kroner literen. Men bensinprisen per gallon (3,8 liter) er fortsatt 80 cent høyere enn den var for ett år siden.

NRK - 2 timer siden

Elektrifisering av sokkelen kan frigjøre ny gass til EU

Elektrifisering av den norske sokkelen kan øke gasseksporten til EU med 2,5 prosent årlig, viser tall fra bransjeorganisasjonen Offshore Norge – Det har stor betydning for Europa som skriker etter gass, sier Benedicte Solaas i Offshore Norge til Klassekmapen. Hun er direktør for klima og miljø i organisasjonen og mener Norge har et ansvar for å hjelpe Europa med å sikre stabil energiforsyning. (NTB).

NRK - 2 timer siden

Minst 21 demonstranter drept i Sierra Leone

Minst 21 sivile er drept i demonstrasjonene mot myndighetene i Sierra Leone de siste dagene, opplyser sykehuskilder til Reuters. I tillegg er åtte politibetjenter drept, skriver CNN. Det har vært omfattende demonstrasjoner både i hovedstaden Freetown og i en rekke byer rundt om i landet de siste dagene.

NRK - 3 timer siden

Avis: FBI lette etter dokumenter om atomvåpen

FBI-agentene som ransaket hjemmet til Donald Trump, så etter dokumenter om atomvåpen, skriver The Washington Post. Ifølge avisas kilder er det dyp bekymring blant amerikanske tjenestemenn for hvilke dokumenter som kunne være i Trumps besittelse på eiendommen i Mar-a-Lago. Avisa skriver at det ikke er klart om dokumentene FBI så etter dreide seg om amerikanske atomvåpen, eller om andre staters våpenarsenal.

NRK - 4 timer siden

Mann i 60-årene funnet død etter leteaksjon

Det ble torsdag kveld satt i gang en leteaksjon langs Femundselva i Engerdal kommune etter en mann i 60-årene som ikke hadde kommet tilbake etter en fisketur. Mannen ble meldt savnet av pårørende. Både redningshelikopter og frivillige mannskaper bisto politiet i søket.

NRK - 4 timer siden

Mann i 60-årene druknet i Femundselva

Det ble torsdag kveld satt i gang en leteaksjon ved Femundselva i Engerdal kommune etter en mann i 60-årene som ikke hadde kommet tilbake fra en fisketur. Mannen ble funnet i elva av politiet like før midnatt. – Det ble forsøkt HRL, men savnede er bekreftet omkommet.

NRK - 4 timer siden

Estland stenger grensen for russiske turister

Estland vil ikke lenger la russiske turister slippe inn i landet. Det er en konsekvens av krigen i Ukraina. Dermed blir en populær rute inn i Europa og resten av schengenområdet stengt for russiske turister.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com