VG > Økonomi

Wednesday, 28 September, 15:15

VG - 06 aug 22 kl. 06:55

Brann i trehusbebyggelse i Bergen: – Stor spredningsfare

Nødetatene rykker ut lørdag morgen etter melding om brann og kraftig røykutvikling i trehusbebyggelse i Bergen..
Les mer på VG


Les mer om:
Bergen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Branni , trehusbebyggelsei , Bergen, Stor, spredningsfare
NRK - 06 aug 22 kl. 06:43

Brann i trehusbebyggelse i Bergen

Alle nødetater har rykket ut til melding om brann og kraftig røykutvikling i trehusbebyggelsen på Marken i Bergen. Meldingen kom klokka 6.29, opplyser Vest politidistrikt, som stedfester brannen til Grønnesmauet..

Aftenposten - 06 aug 22 kl. 08:25

Kontroll på brann i trehusbebyggelse i Bergen. – Det var veldig skummelt

Totalt tolv personer er blitt evakuert etter brannen i Marken i Bergen. Ingen er skadet er savnet, opplyser politiet..

NRK - 25 apr 22 kl. 03:05

Brann i russisk oljelager

Russiske myndigheter bekrefter brann i et oljelager i byen Brjansk, melder den Kreml-vennlige fjernsynskanalen og nyhetsbyrået RT. Bekreftelsen kom natt til mandag etter at det tidligere på natten dukket opp meldinger i sosiale medier om at folk hadde hørt eksplosjoner og sett en stor brann i oljelageret. Avisen The Guardian kunne da ikke verifisere innholdet i meldingene, men avisen siterte senere RT på bekreftelsen fra Moskva.

NRK - 25 sep 22 kl. 13:06

Avviser Vestland sin dispensasjonssøknad på nytt

Utdanningsforbundet i Bergen har avvist Vestland fylkeskommune sin andre søknad om dispensasjon frå streiken for lærarar ved åtte vidaregåande skular i Bergen, opplyser lokallagsleiar Bente Myrtveit. I går vart den fyrste søknaden avvist, då UDF ikkje godtok søknaden som berre hadde skulenamn, då dei meinte den ikkje var gjort rett i høve til Hovedavtalen. Den nye søknaden frå fylket inneheld namngivne lærarar, men UDF meiner framleis den er for generell.

NRK - Igår: 16:13

Ungdommer i Bergen strømmer til helsestasjoner for å teste seg for kjønnssykdom

Helsestasjoner i Bergen rapporterer om økning i unge som tester seg for kjønnssykdommen gonoré. Bare den siste uken ble det registrert ti tilfeller. Bakgrunnen er at Helse Bergen og Bergen kommune sendte et varsku for rundt to uker siden etter en kraftig økning av gonoré blant unge helt ned i 15-årsalderen, skriver Bergensavisen.

NRK - 29 jun 22 kl. 04:08

Ingen skadet i brann på Hop i Bergen

Brannmannskapene har kontroll over en brann i en seksjon av et trehus med flere leiligheter på Hop i Bergen, opplyser politiet. – Vi fikk melding klokken 3.14 om brann i et stort hus, opplyser operasjonsleder Eivind Hellesund i Vest politidistrikt til NRK.

NRK - 09 apr 22 kl. 19:56

Uavgjort i kampen om Bergen

Det vart 1–1 i fotballkampen mellom Brann og Åsane på Brann Stadion laurdag kveld. Til pause var stillinga 0-0, men berre fem minutt etter pause gjekk Åsane opp i leiinga. Åsane-kaptein Didrik Fredriksen fekk ballen på 16 meter, og skaut ballen rett i mål.

Klartale - 07 jun 22 kl. 11:53

Disse skal kjempe for Norge

Tirsdag ble troppen til det norske kvinnelandslaget i fotball vist fram. Laget skal kjempe om å bli Europas beste til sommeren.Forsvarsspilleren Anna Jøsendal var en av to overraskelser på laget.

Klartale - 23 aug 22 kl. 12:02

Riise har valgt lag for første gang

Mange hadde troen på de norske fotballkvinnene. Men etter et skuffende Europa-mesterskap er de nå tilbake. Norges gamle trener Martin Sjögren måtte slutte etter mesterskapet.

NRK - 19 jun 22 kl. 15:05

Kontroll på kraftig brann på gjenvinningsstasjon

Brannvesenet vil drive med etterslukking utover kvelden etter den kraftige brannen i et bygg inne på gjenvinningsstasjonen på Hærland utenfor Mysen. Like før klokken 10 søndag meldte 110-sentralen Øst at brannvesenet rykket ut etter melding om brann på søppelfyllingen i Faugliveien på Hærland. – Kraftig brann i et bygg inne på gjenvinningsstasjonen.

Fler nyheter fra VG

VG - 45 minutter siden

Brann-kapteinen mistet hukommelsen: – Verre om jeg ikke hadde klart å skape nye minner

En stygg hodesmell førte til hukommelsestap og kunne kostet Tuva Hansen (27) fotballkarrieren. Men hun er ikke redd for at det skal skje igjen..

VG - 1 time siden

Sophie Elise i ny podkast: – Innlagt for rus

Sophie Elise Isachsen (27) sier hun har vært innlagt i fem uker for rus..

VG - 1 time siden

Northug avslører store planer: – Må på jobb i «Silly Season»

NASJONALMUSEET (VG) Skikongen Petter Northug (36) har ambisjon om å skape et av de beste lagene i Ski Classics..

VG - 2 timer siden

Politiet øker beredskapen rundt gassinstallasjoner: – Vi er ikke naive

ØYGARDEN (VG) Her er politiet på plass utenfor Kollsnes-anlegget i Øygarden utenfor Bergen. Politiet bekrefter at det er gjort flere grep for å øke beredskapen for norske olje- og gassinstallasjoner..

VG - 2 timer siden

Hele verden må engasjere seg

Det vil være til stor hjelp for de som søker frihet i Iran, om verden rundt engasjerer seg. Mahsa Aminis død er tragisk og meningsløs. Nå er det også verdenssamfunnets ansvar å sørge for at hun ikke døde forgjeves..

VG - 3 timer siden

Bak Hareide, Semb, Drillo og Lagerbäck: – Irrelevant, mener Solbakken

ULLEVAAL (VG) Ståle Solbakken (54) bryr seg lite om at han har levert dårligere resultater enn flere av sine forgjengere. Men han vedgår at landslaget kunne vært på et bedre sted..

VG - 3 timer siden

Yousufzai Malala vil forandre Hollywood

Fredsprisvinner Malala Yousafzai (25) er blitt TV-produsent og har store planer..

VG - 5 timer siden

Brenna om lærerstreiken: Fikk alvorlige konsekvenser

Kunnskapsminister Tonje Brenna lover å følge opp de som ble hardt rammet av streiken, og påpeker at ingen eksamener blir avlyst..

VG - 7 timer siden

Der Spiegel: Tyskland ble advart om angrep på gassledninger

Gassledningene har nærmest ikke vært beskyttet, sier en militærkilde til den tyske storavisen. De skriver at myndighetene ble advart for flere uker siden..

VG - 9 timer siden

Solbakkens forsvarsproblem: – Tendens til å gå opp i limingen

ULLEVAAL STADION (VG) (Norge – Serbia 0–2) Landslagssjef Ståle Solbakken vedgår at hans defensive spillestil kan være for krevende for de norske spillerne..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com