NRK > Nyheter

Friday, 22 October, 18:28

NRK - 14 sep 21 kl. 16:28

Brann i terrenget i Søgne

Det er meldt om en brann i terrenget ved Røsstadveien i Søgne i Kristiansand. Brannvesenet og politiet er på vei til stedet. Ingen bebyggelse skal være i fare, opplyser brannvesenet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Røsstadveien, Søgne, Kristiansand

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Branni , terrengeti , Søgne
NRK - 14 jun 21 kl. 00:34

Brann i enebolig i Søgne

Politiet i Agder melder at en enebolig i Søgne brenner. Det skal være full overtenning i andre etasje. Det er ikke kjent om det befinner seg folk i boligen.

NRK - 04 jun 21 kl. 23:12

Slår stadig ned nye småbrannar

Brannvesenet slår stadig ned flammar og mindre brannar i terrenget i brannområdet på Sotra. Klokka 22.57 observerte politiet flammar på Spjeldfjellet.

NRK - 27 jul 21 kl. 06:52

Brann i terrenget i Stryn

Det er ein brann i terrenget i Åsheimsfjellet i Stryn, skriv 110 Vest på Twitter. Branntenesta seier det er langt frå farbar veg. Dei melde fyrst at dei tok seg ut i området med ATV, men opplyste klokka 06:41 at dei vurderer skogbrannhelikopter når brannvesenet er framme og har oversikt..

NRK - 03 jun 21 kl. 23:52

Brann i bobil ved Søgne

Det har oppstått brann i en bobil ved Søgne i Agder rett før midnatt natt til fredag. Det skal være to propanflasker i bobilen. Det skal være fare for spredning ettersom bobilen står rett ved et hus, skriver politiet i Agder på Twitter..

NRK - 04 jun 21 kl. 23:00

Fortsatt fare for oppblussing

Det er fortsatt fare for at brannen på Sotra kan blusse opp igjen, advarer brannvesenet. – Vi har relativt store styrker i sving. Det er ingen åpne flammer, men en del røyk og varme småtuer.

NRK - 25 jul 21 kl. 20:51

Brann i terrenget i Høyanger

Skogbrannhelikopter er på veg til Vika i Høyanger for å hjelpe til med sløkking. Det skal brenne i terrenget fleire stadar i fjellområda etter lynnedslag, melder 110 Vest..

NRK - 01 aug 21 kl. 14:09

Observert røyk i terrenget i Stryn

Fleire innringarar har meldt frå om røyk frå terrenget i Årheimsfjellet i Stryn. Også tidlegare i veka brann det frå dette området. Brannvesenet er på veg til staden, opplyser 110-sentralen Vest..

NRK - 06 aug 21 kl. 11:20

Tente bål – politiet oppretter sak

Det er stor skogbrannfare i Møre og Romsdal nå, og politiet oppretter derfor sak etter at en person tente et søppelbål i fjellsiden over Brautaset i Ørsta. – Det kunne ha spredd seg til terrenget, sier operasjonsleder Tor André Gram Franck til NRK. Politiet oppretter sak fordi det er såpass tørt i terrenget, og fordi det er bålforbud.

NRK - 07 jun 21 kl. 07:15

Endrer loven etter drap i Søgne

Denne uka endrer Stortinget barnevernsloven etter at en 14 år gammel jente ble drept av en jevnaldrende gutt i Søgne i 2015. Fordi gutten var under kriminell lavalder har foreldrene ikke blitt varslet når drapsmannen har vært ute på permisjon..

NRK - 28 jul 21 kl. 19:44

Malingsøl på E39 i Søgne

Det er sølt mye maling i veibanen på E39 i vestgående retning, like før Tangvall i Søgne. Det er trafikale utfordringer på stedet og politiet er på vei. Veitrafikksentralen er varslet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

I sjokk etter skyteulykke

– Der er ingen ord som kan forklare sjokket og sorga over den tragiske ulukka som tok livet at Halyna Hutchins, skriv Alec Baldwin på Twitter. Han skriv vidare at han samarbeider med politiet og har kontakt med familien til den avdøde filmfotografen. Baldwin fyrte av skotet som drap Hutchins under innspeling av filmen «Rust» i New Mexico i USA..

NRK - 45 minutter siden

Ingen endring i Taiwan-politikken

Det er ingen endring i USA sin Taiwan-politikk, seier Det kvite hus etter at president Joe Biden lova å forsvare øya mot kinesiske angrep. Det kvite hus seier at det held fram å følgje Taiwan Relations Act frå 1979, der Kongressen krevja at USA skulle skaffe øya våpen som kan bli brukt i sjølvforsvar. Men den var også tvitydig om USA ville gripe inn militært..

NRK - 1 time siden

Munch-museet offisielt opna

Fredag ettermiddag vart det nye Munch-museet i Bjørvika i Oslo offisielt opna av kong Harald og dronning Sonja. Også kronprinsparet, statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) og utanriksminister Anniken Huitfeldt (Ap) var blant dei mange som var til stades under opninga. I talen sin sa kong Harald at Edvard Munch er eit felleseige, og at kunsten hans tilhøyrer oss alle, ikkje berre Noreg.

NRK - 1 time siden

Piloter søker jobb

Flyselskapet Norse Atlantic Airways har fått mange søknader fra piloter som vil jobbe for selskapet som har hovedkontor i Arendal. Over 2300 piloter har søkt til stillinger i Oslo og London, skriver E24. Planen er at selskapet skal fly mellom Europa og USA neste år..

NRK - 1 time siden

Gravemaskin veltet i Eidsvoll

En person er kjørt til sykehus med ambulanse etter at en gravemaskin veltet på en privat eiendom i Doknesgutua. Politiet skriver på Twitter at føreren fremstår som alvorlig skadd..

NRK - 1 time siden

Sikta for drap på kona

Eigedomsarvingen Robert Durst (78), kjent frå HBO-dokumentaren «The Jinx», er sikta for å ha drepe kona si. Han vart nyleg dømd til livstid for eit anna drap. Drapssiktinga vart levert inn til ein domstol i Lewisboro i New York tysdag, stadfestar styresmaktene fredag.

NRK - 1 time siden

16 omkom i brann

Minst 16 menneske mista livet og ein er sakna i Russland etter at det byrja å brenne i ein fabrikk som produserte sprengstoff. Det vart først meldt 15 omkomne, men den eine tilsette som vart lagt inn på sjukehus, døde seinare av brannskadane..

NRK - 1 time siden

Norske studentar jobbar mykje

SSB tala frå undersøkinga Eurostudent viser at studentar i Noreg har i gjennomsnitt 19.000 kroner å rutte med i 2019. Betalt arbeid og jobbinntekter utgjer 53 prosent av dette.

NRK - 1 time siden

Pågriping i Mortensrud-saka

Oslo Politidistrikt har etter to veker med etterforsking arrestert ein mann som er sikta for medverknad til drapet på Hamse Hashi Adan, skriv dei i ei pressemelding..

NRK - 2 timer siden

Ikkje kontakt mellom partane

Partane som meklar for å finne ei løysing på kulturstreiken, har enno ikkje sett seg ved forhandlingsbordet igjen. LO Stats forhandlingsleiar og nestleiar Lise Olsen stadfestar til NTB at det ikkje har vore noko kontakt mellom partane. LO og Spekter møtte heller ikkje kvarandre på torsdag, etter at forhandlingane onsdag ikkje førte fram.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt