NRK > Nyheter

Tuesday, 29 November, 21:29

NRK - 26 sep 22 kl. 18:15

Brann i kjøretøy på E6

Nødetatene rykker ut til Skedsmo etter melding om brann i et kjøretøy på E6 nordgående ved Skedsmovollen, skriver politiet på Twitter..
Les mer på NRK


Les mer om:
Skedsmo, E6, Skedsmovollen, Twitter

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Branni , kjøretøypå E6
NRK - 01 jul 22 kl. 04:21

Canada sender pansrede kjøretøy til Ukraina

Canadas statsminister Justin Trudeau har sluttført en avtale for overføring av 39 pansrede kjøretøy til Ukraina. De pansrede kjøretøyene skulle egentlig tilføres den canadiske hæren, der leveransene allerede har startet. Men i stedet blir de videresendt til Ukraina.

NRK - 29 jul 22 kl. 09:34

Norge donerer pansrede kjøretøy til Ukraina

Norge donerer 14 pansrede patruljekjøretøy til Ukraina, opplyser forsvarsdepartementet i en pressemelding fredag. – Norge fortsetter å bidra til ukrainernes kamp for frihet. Regjeringen vurderer løpende hvordan Norge kan gi videre støtte til Ukraina i landets forsvar mot Russlands invasjon, sier forsvarsminister Bjørn Arild Gram.

NRK - 07 jul 22 kl. 01:53

Brann i kjøretøy i Groruddalen

I Oslo er nødetatene rykket ut til Vestre Haugen i Grorudalen etter melding om brann i et kjøretøy. Politiet skriver på Twitter at det er fare for spredning til andre kjøretøy og vegetasjon..

NRK - 04 sep 22 kl. 14:47

Kjøretøy i brann på E6

Politiet i Trøndelag melder på Twitter at et det har oppstått brann i et kjøretøy på E6 ved Melhus. Det er en propanbeholder på tilhengeren til kjøretøyet og veien stenges midlertidig. Nødetatene er på vei..

NRK - 25 nov 22 kl. 04:46

Brann i et kjøretøy på Kongsvinger

Nødetatene melder om brann i et kjøretøy på Kongsvinger natt til fredag. Kjøretøyet skal stå nært et boligkompleks. Brannvesenet jobber med å slukke brannen, og mener de vil kunne hindre spredning til boligen, tvitrer politiet Innlandet..

Klartale - 01 okt 22 kl. 06:00

Klar for ferie på skinner?

Mange skal nok ut på reise i høstferien. Noen skal bruke bil, og noen fly. Men det er også mulig å bruke tog.

NRK - 03 aug 22 kl. 10:02

Alvorlig i trafikkulykke i Gjøvik

En person er alvorlig skadd etter ei trafikkulykke langs Fagernesvegen i Gjøvik, melder Innlandet politidistrikt. Politiet meldte om ulykka mellom de to bilene klokka 9.18.

Klartale - 15 jun 22 kl. 06:00

Disse reglene for el-sparkesykkel gjelder fra nå

Sommeren for tre år siden dukket det opp masse el-sparkesykler. Flere av dem fra ulike utleiere. Med en app på mobilen kunne du når og hvor som helst plukke opp en og suse av gårde dit du skulle.

NRK - 04 jul 22 kl. 05:25

Australia lover ytterligere militærhjelp til Ukraina

Australias statsminister Anthony Albanese lovte mer militær bistand til Ukraina, inkludert pansrede kjøretøy og droner, da han søndag besøkte Kyiv. Albanese møtte Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj da han som første australske statsminister besøkte Ukraina. På en pressekonferanse sa han at Australia vil gi Ukraina 100 millioner dollar i militærbistand, uten å spesifisere om han mente australske eller amerikanske dollar.

NRK - 23 sep 22 kl. 05:56

Europeiske biler får nytt liv i Afrika – til en helsemessig høy pris

Over en firedel av bruktbiler eksportert mellom 2015 og 2020 havnet på det afrikanske kontinentet. Det er gamle, forurensende og ofte farlige biler. En rapport fra FNs miljøprogram (UNEP) i 2021, viser at de fleste kjøretøyene som eksporterer til utviklingsland er gamle, potensielle farlige, lite energieffektive og forurensende.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Journalist skoten og drepen i Colombia

Den colombianske journalisten Wilder Alfredo Cordoba blei skoten og drepen i byen La Union i Colombia tysdag. Han var sjef for ein lokal TV-kanal som var kritisk til dei lokale styresmaktene og den ustabile situasjonen i regionen, ifølge den colombianske organisasjonen for pressefridom. Dei ber styresmaktene undersøke om drapet kan knytast til arbeidet Cordoba gjorde som journalist.

NRK - 15 minutter siden

Førebur evakuering på Hawaii

Innbyggarar som bur i nærområda til vulkanen Mauna Loa på Hawaii, blir bedne om å gjere seg klare til å evakuere. Utbrotet starta seint søndag kveld lokal tid, og er det første utbrotet på vulkanen på nesten 40 år. Ifølge styresmaktene når lavaen som no blir kasta ut av krateret ei høgde opp mot 60 meter, melder AFP.

NRK - 1 time siden

Frp avslår Christian Eikelands anke

Landsstyret i Frp har i kveld behandlet og avslått ankesaken til tidligere fylkesleder i Agder Frp, Christian Eikeland. Han ble tidligere i høst fratatt sine organisatoriske verv etter at det ble klart at han hadde brukt i underkant av 50.000 kroner av partiets penger til privat bruk.

NRK - 1 time siden

Kvart milliard i minus for Hurtigruten

Hurtigruten fekk eit negativt resultat før skatt på 25,9 millionar euro, som svarar til rundt 268 millionar kroner, i tredje kvartal, melder Bergens Tidende. Selskapet hadde ei omsetning i tredje kvartal på 195 millionar euro, mot 49 millionar euro i same periode i fjor. Hurtigruten seier dei ser fram til 2023 fordi bestillingane no er i ferd med å strøyme inn, skriv avisa..

NRK - 1 time siden

Siktet for trusler etter å ha skutt med hagle

Politiet har siktet mannen som mandag kveld skal ha truet med våpen og avfyrt skudd i Froland i Agder. Mannen sitter i politiets varetekt inntil videre. Han ble avhørt tirsdag og er siktet for trusler med skytevåpen, skriver Fædrelandsvennen.

NRK - 2 timer siden

Opposisjonen misnøgde med budsjettet

Høgre er kritisk til fleire punkt i budsjettet som SV og regjeringspartia har blitt samde om tysdag. – Det er eit budsjett som tek Noreg i feil retning i skulepolitikken, helsepolitikken og næringspolitikken. Vi må passe oss for å ikkje føre ein politikk som gjer det vanskelegare å løyse dei utfordringane vi står overfor, skriv Høgre-nestleiar Henrik Asheim i ein e-post til NRK.

NRK - 2 timer siden

WWF: Betre budsjett for klima og natur

WWF Verdens naturfond er godt nøgde med at SV blei samde med regjeringa om statsbudsjettet for neste år. Dei meiner forhandlingane har gjeve eit betre resultat for klima og natur: – Dette budsjettet kuttar meir utslepp enn regjeringa opphaveleg foreslo, og det reverserer nesten heile kuttet til skogvern, skriv generalsekretær Karoline Andaur i ein e-post til NRK..

NRK - 1 time siden

Skattesmell for boligverdi over 10 mill

Budsjettet legger opp til at «dyre» primærboliger skal bli verdsatt til 70 prosent av verdien som formue. Boliger over 10 millioner regnes som dyre, ifølge SV. Endringen betyr at alle som bor i slike boliger blir rikere på papiret når formuesskatten skal beregnes.

NRK - 2 timer siden

Høgre: Budsjettet tek Noreg i feil retning

Høgre er kritisk til fleire punkt i budsjettet som SV og regjeringspartia har blitt samde om tysdag. – Det er eit budsjett som tek Noreg i feil retning i skulepolitikken, helsepolitikken og næringspolitikken. Vi må passe oss for å ikkje føre ein politikk som gjer det vanskelegare å løyse dei utfordringane vi står overfor, skriv Høgre-nestleiar Henrik Asheim i ein e-post til NRK..

NRK - 2 timer siden

Tyskland sender aggregat til Ukraina

Tyskland vil sende over 350 aggregat til Ukraina for å hjelpe straumlause ukrainarar gjennom kulda. Det opplyser ein talsmann for den tyske regjeringa til AFP. I tillegg vil Tyskland løyve 56 millionar euro til Ukraina som skal bli brukt til å reparere det øydelagde straumnettet i landet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com