NRK > Nyheter

Sunday, 14 April, 08:51

NRK - 03 apr 24 kl. 00:48

Brann i geitefjøs i Steinkjer

Det brenner i et fjøs med geiter i Steinkjer i Trøndelag. – Det er full overtenning i fjøset. Det er geiter i fjøset, men jeg vet ikke antallet. Brannen har nå spredd seg til et bolighuset, sier operasjonsleder Håvard Høyem i Trøndelag politidistrikt til NRK. Politiet har kontroll på beboerne i huset..
Les mer på NRK


Les mer om:
Steinkjer, Trøndelag, Håvard Høyem, NRK

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Branni , geitefjøsi , Steinkjer
NRK - 04 apr 24 kl. 14:59

Fotballpresident Klaveness ut mot Uefa etter Brann-boten

Tidligere denne uken ble det klart at Brann må betale 5000 euro i bot for supporteres rop i kampen mellom Brann og St. Pölten i kvinnenes Champions League. Brann-supportere ropte «Uefa mafia», noe det europeiske fotballforbundet (Uefa) ikke likte.

NRK - 20 nov 23 kl. 13:28

Person fastklemt etter kollisjon i Steinkjer

Politiet melder om trafikkulykke på E6 i Steinkjer. Front mot front mellom personbil og lastebil. En person er fastklemt.

NRK - 20 nov 23 kl. 13:28

Person var fastklemt etter kollisjon i Steinkjer

Det har vært en front mot front-kollisjon mellom personbil og lastebil på E6 i Steinkjer. En person var fastklemt, men nå er alle tre involverte ute av bilene og bevisste. Det er 70-sone på stedet.

NRK - 12 dec 23 kl. 12:35

Advarer mot flere rusoverdoser i Steinkjer

Legevakta i Steinkjer har fått flere henvendelser om rusrelaterte overdoser de siste par ukene. Kommunen skriver i en pressemelding at det kan sees i sammenheng med et nytt stoff på markedet: metonitazen. Det skriver Trønder-Avisa..

VG - 08 feb 24 kl. 09:14

Trønder-Avisa: Bildrapsmann i Steinkjer får 15 års fengsel – slipper forvaring

31-åringen som ble dømt til 15 års forvaring i Trøndelag tingrett etter bildrapet på Sigve Bremset i Steinkjer 1. påskedag i fjor, ble i ankesaken dømt til 15 års fengsel..

NRK - 08 feb 24 kl. 09:14

Trønder-Avisa: Bildrapsmann i Steinkjer får 15 års fengsel – slipper forvaring

31-åringen som ble dømt til 15 års forvaring i Trøndelag tingrett etter bildrapet på Sigve Bremset i Steinkjer 1. påskedag i fjor, ble i ankesaken dømt til 15 års fengsel. (NTB).

VG - 21 feb 24 kl. 09:56

Bildrapssaken i Steinkjer ankes ikke til Høyesterett

Riksadvokaten anker ikke bildrapssaken i Steinkjer til Høyesterett og godtar fengselsstraff fremfor forvaring..

NRK - 26 mar 24 kl. 11:32

Mistenkelig dødsfall i Steinkjer

Politiet har starta etterforskning av et mistenkelig dødsfall i Steinkjer. Det skriver Trønder-Avisa. Krimteknikere gjør undersøkelser ved en leilighet.

VG - 26 mar 24 kl. 11:34

Mistenkelig dødsfall i Steinkjer

En person er tirsdag funnet død på en adresse i Steinkjer. Dødsfallet anses som mistenkelig, sier politiet..

VG - 27 mar 24 kl. 11:34

Forventer foreløpig obduksjonsrapport etter mistenkelig dødsfall i Steinkjer etter påske

Politiet sier forventer ikke å få den foreløpige obduksjonsrapporten om tirsdagens mistenkelige dødsfall i Steinkjer før etter påske..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

G7-ledere vil ha videokonferanse om angrepet

G7-landenes ledere skal holde en videokonferanse om Irans angrep på Israel. Det opplyser kilder til Reuters. G7-landene er Canada, Frankrike, Italia, Japan, Storbritannia, Tyskland og USA..

NRK - 10 minutter siden

Iran advarer mot gjengjeldelse

Iran advarer USA, og sier at basene deres vil bli angrepet om de støtter Israels gjengjeldelse. Det kommer fram i en melding som er sendt fra Iran til USA via Sveits, melder Reuters. Irans revolusjonsgarde sier de vil hevne enhver form for angrep fra Israel..

NRK - 10 minutter siden

Israel: Hamas har avvist forslag til våpenhvile

Hamas har avvist det seneste forslaget fra internasjonale meklere om en våpenhvile i Gaza, melder Israels etterretningstjeneste Mossad. – Avvisningen av forslaget beviser at Sinwar ikke ønsker en humanitær avtale, sier Mossad i en uttalelse gjengitt av den israelske statsministerens kontor. Yahya Sinwar er Hamas' øverste leder på Gazastripen.

NRK - 30 minutter siden

Barth Eide: – Vi har advart sterkt mot dette

– Det er et veldig alvorlig tegn på at dette kan eskalere kraftig. Vi har advart sterkt mot dette, og vi fordømmer dette angrepet. Det er ikke rom for denne typen hevn i folkeretten, sier utenriksminister Espen Barth Eide til NRK..

NRK - 1 time siden

Israel og Jordan har gjenåpnet luftrommene sine

Både Israel og Jordan har gjenåpnet luftrommene sine etter den iranske angrepsbølgen. I Israel har farevarselet for angrep blitt opphevet. Israels luftrom har vært åpent igjen siden klokken 6.

NRK - 1 time siden

EU-topp fordømmer angrepet

Ursula Von der Leyen, president for EU-kommisjonen, sier hun fordømmer Irans angrep på Israel, skriver Reuters. Den israelske hæren sier Iran sendte ut over 300 droner og raketter mot mål i Israel. 99 prosent av dem skal ha blitt avskåret, ifølge Israel..

NRK - 1 time siden

VG: Mann funnet omkommet etter brann i båt

Én person var savnet etter båtbrann utenfor Hvaler. Nå er en mann funnet omkommet, skriver VG. De pårørende er varslet.

NRK - 1 time siden

Forsvarsministeren skal besøke USA

Forsvarsminister Bjørn Arild Gram (Sp) besøker USA fra 15.-18. april.

NRK - 2 timer siden

Netanyahu: – Sammen skal vi vinne

Søndag morgen skriver Israels statsminister Benjamin Netanyahu på X at de avverget de fleste av Irans drone og rakettangrep. – Sammen skal vi vinne, skriver Netanyahu ved 06-tiden søndag morgen. Det melder nyhetsbyrået Reuters Den israelske hæren melder at 99 prosent av Irans droner og raketter ble avverget..

NRK - 2 timer siden

Iran advarer Israel

Iran advarer om at de vil reagere «sterkere og mer resolutt» dersom Israel gjengjelder angrepene i natt. – Den islamske republikken Iran vil ikke nøle med å utøve sin rett til selvforsvar når det kreves, sa Irans ambassadør og faste representant ved FN, Amir Saeid Iravani i en uttalelse. Det skriver CNN..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com