NRK > Nyheter

Tuesday, 06 June, 00:59

NRK - 17 jan 23 kl. 23:34

Brann i garasjeanlegg i Vestfold

Det brant sent tirsdag kveld i et garasjeanlegg på Sundbyfoss i Holmestrand kommune. Flere naboer ble evakuert på grunn av mye røyk. Det er ikke meldt om personskader. Totalt fem biler befant seg i garasjeanlegget da det begynte å brenne, opplyser politiet i Sør-Øst..
Les mer på NRK


Les mer om:
Sundbyfoss, Holmestrand, Sør, Vestfold

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Branni , garasjeanleggi , Vestfold
NRK - 12 dec 22 kl. 21:49

Beboere evakuert etter brann i garasjeanlegg

Flere personer skal være evakuert fra sine boliger etter brann i et garasjeanlegg i Mysen. Nødetatene er på stedet. Nødetatene fikk først melding om brannen i Rugdeveien klokken 21:34.

NRK - 21 mar 23 kl. 02:04

Melding om brann i garasjeanlegg i Lørenskog

Nødetatene rykket ved 2-tiden natt til tirsdag ut til Snølia i Lørenskog etter melding om brann i en bil i et garasjeanlegg. Flere beboere ble evakuert. Etter kort tid ble det klart at det ikke brant i garasjenalegget.

NRK - 16 dec 22 kl. 14:00

Garasjeanlegg overtent i Vindafjord

Politiet og brannvesenet har rykket ut etter meldinger om brann i en bygning i Bergvegen i Ølensvåg klokken 1335. Det er ingen personer inne i bygningen. Bygningen er et garasjeanlegg som er overtent.

NRK - 17 jan 23 kl. 23:34

Brann i garasjeanlegg i Holmestrand

Det brenner i et garasjeanlegg på Sundbyfoss i Holmestrand. Flere naboer er evakuert på grunn av mye røyk. Det er ikke meldt om personskader.

NRK - 21 mar 23 kl. 02:04

Brann i garasjeanlegg i Lørenskog

Det brenner i en bil i et garasjeanlegg i Lørenskog. Det er flere boenheter på stedet. Mannskaper fra brannvesenet og politiet er på stedet, melder Øst politidistrikt..

NRK - 17 feb 23 kl. 09:52

Barn påkjørt i garasjeanlegg i Bærum

Et barn har blitt påkjørt inne i et garasjeanlegg på Høvik i Bærum. Det skriver politiet i Oslo på Twitter. – Vi er i kontakt med pårørende på stedet, skriver politiet..

VG - 17 feb 23 kl. 09:55

Barn påkjørt i garasjeanlegg i Bærum

Et barn er påkjørt i et garasjeanlegg..

NRK - 17 feb 23 kl. 10:16

Barn døde etter å ha blitt påkjørt i garasjeanlegg

Fredag morgen ble et barn påkjørt i et garasjeanlegg på Høvik i Bærum. Barnen ble erklært død på stedet. – Dette fremstår som en tragisk ulykke hvor de involverte er i familie, skriver politiet på Twitter.

Aftenposten - 17 feb 23 kl. 10:10

Barn omkom etter påkjørsel i garasjeanlegg i Bærum

Et barn som ble påkjørt i et garasjeanlegg i Bærum, ble erklært død på stedet..

VG - 18 jan 23 kl. 00:09

Brann i garasjeanlegg i Vestfold

Det brenner kraftig i syv garasjer i Sundbyfoss i Holmestrand kommune..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Angrep mot Kyiv

Det er luftangrep mot den ukrainske hovedstaden, ifølge ukrainske myndigheter. Natt til tirsdag er luftforsvarssystemer tatt i bruk i og rundt Kyiv, melder Reuters. Lokale militærmyndigheter skriver på Telegram at systemene slår tilbake flere luftangrep mot Kyiv-regionen..

NRK - 1 time siden

Russland hevder Ukraina fortsetter offensiven i Donetsk

Det russiske forsvarsdepartementet hevder at ukrainske styrker fortsetter offensiven i Donetsk. Russerne sier videre at de har påført ukrainerne store tap, og hevder de har ødelagt åtte Leopard-stridsvogner, skriver nyhetsbyrået Reuters. De hevder at Ukraina har satt inn nye soldater i kampene øst i landet, men at alle angrep slås ned av russiske styrker, ifølge nyhetsbyrået..

NRK - 1 time siden

Zelenskyj: – Nyhetene vi har ventet på

Den ukrainske presidenten begynte i kveld sin tale med å takke for nyheter fra styrker som kjemper i Bakhmut. Han beskrev det som nyhetene de har ventet på, uten å gå mer i detalj på hva det innebærer. – Jeg er takknemlig for hver av våre soldater, alle våre forsvarere, som har gitt oss nøyaktig de nyhetene vi har ventet på, skriver han ifølge VG.

NRK - 1 time siden

Mette Frederiksen ikke aktuell som Nato-leder nå

Den danske statsministeren Mette Frederiksen sier det ikke er aktuelt å lede Nato nå. Det sa hun etter et møte med USAs president Joe Biden mandag. – Jeg har sagt det før at jeg ikke er kandidat for noen annen jobb enn den jeg har nå, og det har ikke endret seg etter mitt møte med den amerikanske presidenten, sa Fredriksen til pressen etter møtet.

NRK - 2 timer siden

Samme selskap bak eksamen- og varselsvikt

Selskapet Visma som leverte datasystemet hvor mange bekymringsmeldinger ikke kom fram til barnevernet var også leverandør av datasystemet som brøt sammen under hovedmål-eksamen 22. mai. Ifølge selskapet er dette tilfeldig.

NRK - 2 timer siden

Flere skogbrannhelikoptre i lufta

Det settes inn flere helikoptre for å overvåke skogbrannfaren. Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (DSB) har gjort en vurdering og setter ekstra beredskap med to helikopter på Kjeller i Lillestrøm og ett på Kjevik i Kristiansand. Den faste beredskapsmaskinen står på Torp, opplyser DSB..

NRK - 3 timer siden

Væpna politi rykket ut til trusselsituasjon

Flere patruljer rykket i kveld ut en adresse i Hafrsfjord i Stavanger etter melding om en trusselsituasjon. På grunn av innholdet i meldingen valgte politiet å bevæpne seg. En mann i 20-årene hadde blitt truet av en mann i 30-årene.

NRK - 2 timer siden

To pågrepet etter hagleskudd i leilighet

Det har blitt avfyrt et hagleskudd i et leilighetskompleks i Lillestrøm, skriver politiet på Twitter. Skuddet gikk gjennom en vegg til en tilfeldig leilighet. Ingen skadd.

NRK - 3 timer siden

Professor stiller som presidentkandidat i USA

Aktivisten og professoren Cornel West sier han stiller som kandidat i neste års presidentvalg i USA for venstreorienterte Folkets parti. West (70) er en kjent svart filosof og forfatter i USA, og han er tidligere professor ved både Harvard og Princeton. I en video lagt ut på Twitter mandag sier West at han vil kjempe for sannhet og rettferdighet og stille som presidentkandidat.

NRK - 3 timer siden

Kontroll på brann i Risør

Det er kontroll på brannen som startet i en del av et lagerbygg ved Furomoveien i Risør mandag kveld, melder brannvesenet. Det skal ikke være personer inne i bygget..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com