NRK > Nyheter

Onsdag, 23 Juni, 17:18

NRK - 15 mai 21 kl. 00:42

Brann i gapahuk i Alta

I Alta fikk politiet melding om brann i en gapahuk på baksiden av Sandfallet skole. Både politi og brann er på stedet. Skadeomfanget på gapahuken er så langt ukjent, melder politiet i Finnmark på Twitter..
Les mer på NRK


Les mer om:
Alta, Sandfallet, Finnmark, Twitter

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Branni , gapahuki , Alta
NRK - 05 mai 21 kl. 05:59

Støre utelukker ikke Alta-flytting

Ap-leder Jonas Gahr Støre utelukker ikke at Alta kan melde permanent overgang til Troms dersom sammenslåingen av Finnmark og Troms reverseres. Alta er Finnmarks mest folkerike kommune, og en reetablering av Finnmark uten Alta kan bli vanskelig..

NRK - 13 mai 21 kl. 02:50

Russebråk flere steder i landet

I Nordland har politiet rykket ut til bråk der russ har vært samlet både i Sandnessjøen og i Mo. Det samme skjedde i Bergen. Rett før klokka ett natt til torsdag rykket flere politipatruljer ut til Hordnesskogen, sør for Bergen.

NRK - 21 feb. 21 kl. 19:21

Vegen i Alta opnar truleg torsdag

Fylkesveg 8830 kan tidlegast opna torsdag, opplyser Alta-ordføraren i Dagsrevyen etter eit krisemøte i kommunen. Nærare 200 personar er isolerte. Kommunen vil vurdera om dei kan få folk evakuert til Alta med båtar i løpet av tysdagen..

NRK - 10 mars 21 kl. 08:35

Jente skadet i trafikkulykke i Alta

Ei jente i barneskolealder er alvorlig skadet etter trafikkulykken på E6 i Alta tirsdag. To menn i 20-årene er lettere skadd. To personer mistet livet i ulykken i Kvenvik utenfor Alta rundt klokken 19.

NRK - 21 mai 21 kl. 15:57

Innfører restriksjoner i Alta

Alta kommune innfører en rekke lokale tiltak på grunn koronasmitte. Det er nå forbud mot arrangementer og samlinger over fem personer i private hjem. Også idrett- og fritidsaktiviteter rammes av restriksjoner.

NRK - 13 juni 21 kl. 19:35

Får ikke kontroll på smitten i Alta

Alta vurderer å stenge ned om ikke smitten går ned. Siden fredag har Alta fått 15 nye smittetilfeller. Ordfører Monica Nielsen sier at problem er folk venter for lenge med å teste seg.

VG - 21 feb. 21 kl. 10:32

Snøskred i Alta – flere hyttebeboere skal være innestengt

Det har gått en snøskred i Alta søndag morgen..

VG - 21 feb. 21 kl. 10:32

Snøskred i Alta – flere hyttebeboere innestengt

Det har gått en snøskred i Alta søndag morgen..

NRK - 21 feb. 21 kl. 10:16

To store skred i Alta

Det har gått to skred over veien i Alta i Finnmark. Skredet er 5-6 meter høyt og 300 meter bred. Kommunen jobber ifølge politiet på Twitter med å få hyttefolk som er innestengt på grunn av skredene, hjem med båt..

VG - 21 feb. 21 kl. 10:32

Snøskred i Alta – flere beboere innestengt

Et snøskred er gått i Fjordbukta-området nord for Alta sentrum i Finnmark..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Tildeler DAT Stord-Oslo flyrute

Samferdselsdepartementet har etter konkurranse tildelt flyselskapet Danish Air Transport (DAT) kontrakt for drift av flyruten Stord–Oslo fra 14. juli. Det opplyser departementet i en pressemelding..

NRK - 15 minutter siden

Gir 183.000 vaksiner til Kosovo

Alle de 182.900 dosene av AstraZeneca-vaksine Folkehelseinstituttet (FHI) har på lager, doneres til Kosovo. – Kosovo er blant landene i Europa som til nå har mottatt færrest vaksinedoser.

NRK - 15 minutter siden

– Har ingen bedre venn enn Tyskland

– Jeg tror vi kan si at USA ikke har noen bedre partner, ingen bedre venn i verden, enn Tyskland. Det sa USAs utenriksminister Antony Blinken til pressen før han møtte forbundskansler Angela Merkel i dag..

NRK - 30 minutter siden

Vil hedre Torkelsen med statue

Det er bred politisk enighet i Stavanger om at nylig avdøde Per Inge Torkelsen skal hedres. En statue av komikeren kan være aktuelt. – Det henger veldig høyt å få en statue etter seg, jeg kan ikke huske sist vi gjorde det i Stavanger.

NRK - 45 minutter siden

Ingen nye tiltak i Grimstad

Det vil ikke bli innført nye smitteverntiltak i Grimstad etter det store utbruddet i kommunen. Det sa ordfører Beate Skretting (H) på en pressekonferanse i dag. Det ble registrert 40 nye smittede det siste døgnet i Grimstad.

NRK - 1 time siden

Deltavariant kan ta helt over i EU

I de kommende månedene kan andelen covid-19-tilfeller som skyldes deltavarianten av koronaviruset, øke til 90 prosent, advarer EUs smittevernkontor. –Vi anslår at innen utgangen av august vil deltavarianten stå for 90 prosent av nye smittetilfeller i EU, sier smittevernkontoret ECDC onsdag..

NRK - 1 time siden

Stormakter diskuterer Libya

Representanter fra Libyas midlertidige regjering møter i dag USA, Frankrike, og Egypts utenriksministere i Berlin. De skal diskutere krisen i det krigsherjede landet som skal avholde valg i slutten av året. Samtalene har støtte fra FN..

NRK - 1 time siden

Centerpartiet dropper lovforslag

Centerpartiet i Sverige dropper sitt krav om å frigjøre prisene på husleien. Det skriver avisen Dagens Nyheter. Forslaget som Centerpartiet nå dropper, er det forslaget som fikk Vänsterpartiet, Moderaterna, Kristdemokraterna, og Sverigedemokraterna til å stemme for mistillitsforslaget mot statsminister Stefan Löfven..

NRK - 1 time siden

Vil innkalle britiske ambassadør

Russland vil innkalle den britiske ambassadøren på teppet etter påstanden om at et britisk marinefartøy har seilt inn i russisk farvann ved Krim-halvøya. Storbritannia har avvist påstanden og sagt at skipet seilte i ukrainsk farvann i tråd med folkeretten. Russland annekterte Krim-halvøya fra Ukraina etter en folkeavstemning i 2014.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt