NRK > Nyheter

Monday, 29 November, 15:57

NRK - 05 jun 21 kl. 22:23

Brann i fire søppelkasser i Oslo

110-sentralen i Oslo har meldt om brann i fire forskjellige søppelkasser i løpet av én time, lørdag kveld. De første meldingene kom på Twitter, og gjaldt brann i søppelkasse på Hovedøya og Ormsund bru. Litt senere kom meldinger om brann i søppelkasser på Bjørndal og Dr. Dedichens vei..
Les mer på NRK


Les mer om:
Oslo, Twitter, Hovedøya, Ormsund, Bjørndal, Dr

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Branni , fire, søppelkasseri , Oslo
NRK - 31 okt 21 kl. 23:06

Fire brannar på kort tid i Drammen

Politiet i Drammen er ute med hundepatruljar og leiter etter brannstiftarar etter at det er oppdaga fire brannar i søppelkasser i byen. Operasjonsleiar Ottar Steinstø i Sør-Aust politidistrikt seier at det er mistanke om eldspåsetting. Den første brannen vart meldt kl.

NRK - 16 okt 21 kl. 03:26

Leter etter brannstifter i Oslo

I løpet av en knapp halvtime natt til lørdag ble det meldt om seks branner i søppelkasser i Oslo. Politiet leter etter en person de tror står bak samtlige branner. Brannene skjedde i området Sagene, Ila og St.

NRK - 09 okt 21 kl. 01:40

Brann på hotell i Oslo slukket

Rundt 250 personer ble evakuert fra Anker Hotel i Storgata i Oslo, etter melding om brann. Brannen ble meldt klokken 1.30 natt til lørdag.

NRK - 16 okt 21 kl. 06:27

Avslutta brannstifter-søk

Det ble i løpet av en halvtime i natt meldt om seks branner i søppelkasser sentralt i Oslo. Politiet mener brannene var påsatt. De har lett etter en eller flere brannstiftere i natt, men søket er nå avslutta.

NRK - 02 maj 21 kl. 13:45

Over 50 politibetjenter skadet

Flere enn 50 politibetjenter er skadet og over 250 demonstranter er pågrepet etter uroen i Berlin 1. mai, opplyser tysk politi. En demonstrasjon med 8.

NRK - 31 okt 21 kl. 23:59

Minst sju brannar i Drammen

Det er meldt om i alt sju brannar i søppelkasser i Drammen og Lier søndag kveld, melder Drammens Tidende. Alle brannane er sløkte. Politiet seier til NRK at dei har mistanke om at brannane er påtente og dei er ute med hundar..

NRK - 21 okt 21 kl. 19:05

«Anspent situasjon» i Oslo-miljøer

Fire menn i 20-årene er fengslet i fire uker i Oslo tingrett, siktet for grov ulovlig befatning med skytevåpen. En av mennene «tar på seg ansvaret for våpenet» og han erkjenner straffskyld for forholdet. Forsvarer Øystein Storrvik bekrefter overfor NRK at klienten hans erkjenner straffskyld for siktelsen.

NRK - 09 okt 21 kl. 01:40

Brann på Anker Hotell i Oslo

Det brenner på Anker Hotel i Storgata i Oslo. Brannen ble meldt klokken 1.30 natt til lørdag.

NRK - 19 aug 21 kl. 21:04

Solberg om Brann: –De må rydde opp

Statsminister Erna Solberg er en engasjert Brann-supporter og synes situasjonen klubben har havnet i er trist. – Jeg synes det er blitt en veldig trist situasjon. Nå er kanskje det aller viktigste at klubben får ryddet opp, så får alle vi andre som heier på Brann, stoltheten tilbake og kan heie på dem de neste kampene, sier statsminister Erna Solberg til NRK.

VG - 24 jun 21 kl. 19:52

Brann-spiss følte seg snytt for scoring da Wadji senket Brann

HAUGESUND (VG) (Haugesund - Brann 1–0) Ikke bare spilte Brann i helsvart draktsett da de møtte Haugesund. Tabellen viser nå fattige fire poeng etter ti kamper..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 09 nov 21 kl. 16:18

Stans i togtrafikken på Oslo S

Det er store togforsinkelser på Oslo S etter et problem ved Brynsbakken stasjon. Det gjør at flere tog står stille på Oslo S. – Alle tog som går forbi Brynsbakken står stille.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:08

Fengslet etter dødelig slagsmål

To av de tre som er siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter et slagsmål i Grimstad i helgen, er varetektsfengslet i to uker. Sistemann er løslatt. Det opplyser politiadvokat Geir Magne Søfteland til NTB tirsdag ettermiddag.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:01

Alvorlig trafikkulykke

Politiet er på vei til en alvorlig trafikkulykke mellom bil og lastebil ved Skogmoen i Nordland..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:52

Anbefaler munnbind i Bergen

Smittevernoverlegen i Bergen anbefaler munnbind i Bergen. Det skriver Bergens Tidende..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:39

FHI ber Bergen vurdere tiltak

I et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke ba FHI Bergen om å vurdere en rekke nye tiltak, skriver Bergens Tidende. Bakgrunnen er at kommunen opplever økt smittepress. Etter et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke, kommer det frem at FHI ber kommunen å vurdere en rekke tiltak de har utarbeidet for kommuner som opplever økt smittepress.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:15

Ørliten fredsmulighet for Etiopia

Utenlandske utsendinger jobber intenst for å stanse krigføringen i Etiopia og hindre en fryktet opptrapping. Håpet er at et nytt framstøt som Den afrikanske union står i spissen for, kan føre til stans i fiendtlighetene. FN har denne uka advart om stor fare for at Etiopia kastes ut i en mer omfattende borgerkrig..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:16

Legger frem budsjett på mandag

SV legger fram sitt alternative statsbudsjett mandag 15. november klokken 11, i forkant av forhandlinger med regjeringen om neste års budsjett. SVs alternative budsjett viser endringene partiet vil gjøre sammenlignet med budsjettet til Solberg-regjeringen og danner grunnlag for de videre forhandlingene med Ap og Sp.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Dømt til tvungent psykisk helsevern

59-åringen som i mai drepte sin egen mor med hagle i Lyngdal, er dømt til tvungent psykisk helsevern. Retten mener at det er stor gjentakelsesfare. – Det er snakk om en svært alvorlig handling, drap begått med hagle, står det i dommen fra Agder tingrett, ifølge Fædrelandsvennen.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Russerne diskuterer migrant-krise

Russlands president Vladimir Putin og hans hviterussiske kollega Aleksandr Lukasjenko diskuterte tirsdag migrant-situasjonen på den polske grensen. De to presidentene er spesielt bekymret for utplassering av polske militære styrker langs grensen, ifølge en hviterussisk uttalelse, melder NTB..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:11

Tine får ny skje

Tine har fått på plass en ny og lengre bambusskje etter å ha fått massiv kritikk for den korte de opprinnelig hadde. Tilbakemeldingene har vært positive, men ikke alle er helt fornøyde, sier Tine til Nationen. – Vi har allerede fått positive tilbakemeldinger på at skaftet er lengre og at den oppleves som bedre å spise av.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt