NRK > Nyheter

Mandag, 17 Mai, 05:41

NRK - 17 juni 20 kl. 00:53

Brann i enebolig på Langhus

Nødetatene rykket natt til onsdag ut til brann i en enebolig i Slogrenda på Langhus i Nordre Follo kommune. – Brannvesenet har allerede meldt kontroll på brannen, og alle beboere skal være evakuert, melder Øst politidistrikt..
Les mer på NRK


Les mer om:
Slogrenda, Langhus, Nordre Follo

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Branni , enebolig, Langhus
NRK - 09 jan. 21 kl. 02:10

Fem biler i brann i Langhus

Ved Langhus har det brent i fem biler natt til lørdag. Tre av bilene er nærmest nedbrent og to er skadet som følge av brannen. Det er mistanke om at brannen er påsatt.

NRK - 15 mai 20 kl. 18:18

9-åring savnet i Langhus

Politiet leter etter en ni år gammel gutt som ikke er kommet hjem fra skolen i Langhus sørøst for Oslo..

NRK - 15 mai 20 kl. 19:28

9-åring til rette i Langhus

Den ni år gamle gutten som var savnet i Langhus sørøst for Oslo er kommet til rette, melder politiet..

VG - 23 jan. 21 kl. 18:32

Mutantutbruddet i Nordre Follo: Sykehjemsledelsen holder pusten

LANGHUS (VG) Sent torsdag kveld ble den britiske coronamutasjonen påvist på Langhus bo- og servicesenter i Nordre Follo. Nå holder ledelsen pusten mens de venter på flere tester..

NRK - 25 mars 20 kl. 08:43

Brann i enebolig

Nødetatene har rykket ut til en stor brann i en enebolig på Blommenholm i Bærum. Brannvesenet har startet slukningsarbeidet. På adressen er det registrert 12 beoboere.

NRK - 30 mars 20 kl. 23:24

Enebolig i brann i Sandefjord

En enebolig står i brann i Nesveien i Andebu i Sandefjord kommune, melder politiet i Sørøst..

NRK - 31 mars 20 kl. 00:44

Brann i enebolig i Kongsvinger

To beboere reddet seg ut da det brøt ut brann i en enebolig i Hokkåsen ved Kongsvinger like før midnatt. Slukkearbeid er i gang, opplyser politiet i Innlandet..

NRK - 30 april 20 kl. 23:32

Brann i enebolig i Romsdal

En enebolig står i brann i Eidsbygda i Rauma kommune. Alle beboere skal ha kommet seg ut, melder politiet i Møre og Romsdal. Nødetatene er på vei til stedet..

Aftenposten - 15 juni 20 kl. 22:34

Brann i enebolig på Munkerud

Alle nødetater har rykket ut til en brann i en enebolig i Nordstrandveien 75 på Nordstrand..

NRK - 28 juni 20 kl. 21:57

Brann i enebolig i Enebakk

Brannvesenet har rykket ut til en brann i en enebolig på Flateby i Enebakk i Viken. Det skal komme svart røyk fra første etasje. Det er registrert 11 personer i huset og alle skal være evakuert..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Norsk Miss Universe nådde ikke opp

Den norske deltakeren i årets Miss Universe-kåring, Sunniva Høiasen Frigstad fra Vennesla, kom ikke med blant de 21 semifinalistene i USA søndag. Skjønnhetskonkurransen går av stabelen i Florida i USA, og Miss Norway ble ikke plukket ut i det trinnvise uttaket, opplyser talsperson Knut Yrvin i Miss Norway til Extraavisen. Det lå en stund an til at Sunniva Høiasen Frigstad ikke ville få delta i Miss Universe på grunn av pandemien, men hun fikk i slutten av april likevel innvilget søknaden om innreise til USA.

NRK - 15 minutter siden

Ingen enighet i sikkerhetsrådet

Norge, Kina og Tunisia klarte heller ikke søndag å overbevise FNs mektigste organ til å enes om en resolusjon om krigen mellom Israel og Hamas på Gazastripen. De tre medlemslandene i Sikkerhetsrådet forsøkte uten hell i lukkede møter mandag og onsdag å få til en samlet uttalelse fra rådet om en umiddelbar de-eskalering av konflikten, men de mangler USAs støtte. USA mener ifølge diplomater at en slik uttalelse vil forstyrre den diplomatiske innsatsen som gjøres for å få slutt på kamphandlingene.

NRK - 30 minutter siden

63 nye smittetilfeller i Oslo

Det er registrert 63 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er 18 under snittet de sju foregående dagene. 63 tilfeller er ti flere enn på lørdag, og like mange som ved samme dag forrige uke.

NRK - 1 time siden

172 migranter reddet i Middelhavet

Redningsskipet Sea-Eye 4 har plukket opp 172 migranter fra sjøudyktige trebåter i Middelhavet, ifølge organisasjonen Sea-Eye. Skipet klargjør også redningen av en båt med 50 personer om bord, opplyste organisasjonen søndag kveld. Blant personene som var brakt om bord søndag var barn, et spedbarn og en gravid kvinne.

NRK - 1 time siden

En person knivstukket i Vestvågøy

En person skal være knivstukket i ryggen i Bøstad i Vestvågøy kommune i Nordland. Politiet i Nordland fikk melding hendelsen klokken 02.18 og kom først frem til stedet.

NRK - 2 timer siden

Russetelt tok fyr i Kirkenes

I Kirkenes hadde sort-russen stort bål i et telt som førte til at det tok fyr i teltet. Brannvesenet fikk slukket brannen. Hendelsen fant sted ved alpinbakken på Sandes, melder politiet i Finnmark på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Bilbranner i Oslo

Natt til mandag rykket politiet ut til en bilbrann av tre biler på Sinsen i Oslo. Brannvesenet jobber med å slukke brannene og skal ha kontroll. Politiet avhører vitner på stedet.

NRK - 2 timer siden

Mann pågrepet i Hokksund

En mann er pågrepet etter at tre maskerte menn fredag kveld brøt seg inn i en bolig i Hokksund. En person ble truet og fikk knivskader. Natt til søndag opplyser politiet at en mann i 20-årene fra Vestfossen er pågrepet i forbindelse med saken.

NRK - 2 timer siden

Mange samlet seg natt til 17. mai

Politiet melder om til dels store ansamlinger med russ flere steder i landet. I de fleste tilfellene er det brudd på smittevernregler og ikke mye bråk og vold. Søndag kveld var rundt 200 ungdommer samlet i Vigelandsparken i Oslo.

NRK - 3 timer siden

Mann omkom i trafikkulykke i Hå

En mann i 20-årene omkom i en kraftig kollisjon mellom en personbil og en tankbil på fylkesvei 44 i Hå kommune søndag ettermiddag. Pårørende er varslet. Fylkesveien har vært stengt siden klokken 16, og det er fortsatt omkjøring grunnet berging av kjøretøyene, melder politiet i Sør-Vest..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt