NRK > Nyheter

Sunday, 29 January, 06:43

NRK - 05 dec 22 kl. 12:28

Brann i enebolig i Porsgrunn med fare for spredning

Det er full fyr i en enebolig i Porsgrunn og brannvesenet jobber iherdig med å unngå spredning til garasjen som ligger ca. en meter fra huset. Huseier har bekreftet til politiet at det ikke er personer inne i huset. – Hvis garasjen tar fyr er det fare for spredning til neste hus, så det er her innsatsen blir lagt inn nå, sier operasjonsleder ved politiet i Sør-Øst, Tommy Eriksen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Porsgrunn, Sør, Eriksen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Branni , eneboligi , Porsgrunnmed , fare, for, spredning
NRK - 05 dec 22 kl. 12:28

Brann i enebolig i Porsgrunn

Det skal være full fyr i en enebolig i Porsgrunn. Brannvesenet er i gang med å slokke brannen..

NRK - 25 dec 22 kl. 16:10

Melding om brann i enebolig

Nødetatene rykker ut på melding om brann i en enebolig i Vestfossen. Det skal være snakk om en frittstående enebolig..

NRK - 20 jul 22 kl. 18:10

Brann i enebolig på Kvaløya

Nødetatene rykker ut til en enebolig på Kvaløysletta i Tromsø etter melding om brann i et strøminntak inn til boligen, melder politiet. Brannomfanget er per nå uavklart, men skal ikke være fare for spredning til andre bygg. Det er ikke meldt om personskader..

NRK - 14 okt 22 kl. 22:51

Brann i enebolig i Kvinesdal

Nødetatene rykket ut til Røyland i Kvinesdal etter melding om brann i en enebolig lørdag kveld. Beboere i huset skal ha kommet seg ut. Det er skal ikke være fare for spredning av brannen, tvitrer politiet i Agder..

NRK - 04 jan 23 kl. 03:55

Enebolig på Bud totalskadd i brann

En enebolig på Bud ved Hustadvika ytterst på Romsdalskysten var overtent da brannvesenet kom og startet slukking ved tretida i natt. En beboer kom seg ut av huset før taket kollapset, melder Møre og Romsdal 110-sentral. Huset er totalskadet.

NRK - 12 okt 22 kl. 13:17

Etterlyser vitner i forbindelse med bortføringssak i Porsgrunn

Politiet ønsker å komme i kontakt med personer som kan ha opplysninger av betydning for en bortføringssak i Porsgrunn i helgen. Politiet ønsker særlig å komme i kontakt med fire yngre personer som kjørte en hvit bil i Porsgrunn natt til lørdag. Tre personer er varetektsfengslet i to uker med brev– og besøksforbud, siktet for vold og frihetsberøvelse.

NRK - 23 jul 22 kl. 10:15

Brann i enebolig i Namsos

Nødetatene har rykket ut til brann i en enebolig i Namsos. Det er ingen mennesker i huset, som ligger i et tettbebygd boligfelt. Det er ikke kontroll på brannen, skriver politiet på Twitter.

NRK - 26 aug 22 kl. 16:01

En person pågrepet etter brann i enebolig i Stange

En person er pågrepet etter brann i enebolig i Stange kommune, melder politiet i en pressemelding. Politiet mottok melding om brannen rundt klokken 13.00 i dag.

NRK - 19 sep 22 kl. 23:29

Brann i enebolig ved Isfjorden

Det er meldt om brann i en enebolig ved Isfjorden mandag kveld. Alle personer har kommet seg ut av huset. – Det kan virke at brannen har slukket seg selv, men det er en del røyk på stedet, melder politiet i Møre og Romsdal på Twitter..

NRK - 18 okt 22 kl. 05:38

Brann i enebolig på Jessheim

Politiet melder om full brann i en enebolig på Jessheim tirsdag morgen. På Twitter skriver Øst politidistrikt at de ikke har lyktes med å få kontakt med beboerne, men at opplysninger tilsier at de ikke befinner seg i boligen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Flere stengte fjelloverganger i Vest

Vegtrafikksentralen Vest melder om flere stengte veier søndag morgen, på grunn av uvær i fjellet. Fv50 Aurland-Hol: Stengt Fv53 Tyin-Årdal: Stengt E134 Haukeli: Kolonne Rv7 Hardangervidda blir stengt til mandag, ny vurdering kl. 12.

NRK - 45 minutter siden

Rekordstort kokainbeslag i Colombia

Myndighetene i Colombia beslagla i fjor mer kokain enn noensinne, viser tall fra forsvarsdepartementet i Bogota. Sikkerhetsstyrkene beslagla 671 tonn kokain i fjor. Dermed ble rekorden fra 2021 slått med rundt 1,7 tonn.

NRK - 1 time siden

Boligbrann i Larvik

Nødetatene har rykket ut etter melding om brann i en enebolig i Larvik tidlig søndag morgen. – De som bor i huset har kommet seg ut, melder Sør-Øst politidistrikt..

NRK - 1 time siden

Minst tre døde og flere hundre skadd etter jordskjelv i Iran

Minst tre personer mistet livet og flere hundre er skadd etter at et jordskjelv med en styrke på 5,9 rammet nordvest i Iran, nær grensen til Tyrkia. Det melder statlige medier. I noen av de berørte områdene var det snø og minusgrader da jordskjelvet fant sted lørdag kveld klokken 21.

NRK - 1 time siden

Eksplosjoner ved boliger nær Stockholm

To eksplosjoner førte til materielle skader på inngangspartiet til to boliger nordvest for Stockholm natt til søndag. Politiet opplyste klokken 4 natt til søndag at ingen personer skal ha blitt fysisk skadd, men at det oppsto materielle skader. Politiet ble varslet om den første eksplosjonen klokken 2.

NRK - 1 time siden

14 personer evakuert etter boligbrann i Fauske

14 personer ble evakuert fra en bolig i Fauske etter en brann natt til søndag. Brannen ble slukket av personer på stedet. Noen av beboerne pustet inn røyk og ble undersøkt av ambulansepersonell på stedet, melder politiet i Nordland på Twitter..

NRK - 1 time siden

Truet med pistol i Moss

Rundt klokken tre natt til søndag ble en politipatrulje i Moss kontaktet av en mann og kvinne som fortalte at de hadde blitt truet av en ukjent mann med pistol. Beskrivelser av mannen fra de fornærmede, og innsats fra politiet, ble en mann i 20-årene pågrepet i nærheten etter kort tid, melder politiet i Øst på Twitter..

NRK - 1 time siden

Mann skallet til to politibetjenter i Drammen

En mann i 20-årene forsøkte å skalle til to polititjenestepersoner, da politiet tok kontakt med ham på et spisested i Drammen sentrum. Mannen ble pågrepet og siktet for vold mot offentlige tjenestepersoner, tvitrer Sør-Øst politidistrikt..

NRK - 2 timer siden

Mann med innreiseforbud til Norge stakk av fra politiet

En mann fra Litauen som var pågrepet av politiet for å ha brutt innreiseforbud til Norge, stakk av fra politipatruljen ved Ullensaker. Etter en kort flukt inn i skogen, ble mannen innhentet av politiets hundeekvipasje. Mannen blir satt i arresten, melder politiet i Øst..

NRK - 2 timer siden

E6 i nord stengt flere steder på grunn av uvær

Vegtrafikksentralen nord melder at E6 Sennalandet og Hatter er stengt på grunn av uvær. Det vil bli tatt en ny vurdering søndag morgen klokken 07.00 Også E6 Saltfjellet er stengt, der tas det ny vurdering søndag klokken 08.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com