NRK > Nyheter

Tuesday, 20 February, 23:10

NRK - 05 dec 22 kl. 12:28

Brann i enebolig i Porsgrunn med fare for spredning

Det er full fyr i en enebolig i Porsgrunn og brannvesenet jobber iherdig med å unngå spredning til garasjen som ligger ca. en meter fra huset. Huseier har bekreftet til politiet at det ikke er personer inne i huset. – Hvis garasjen tar fyr er det fare for spredning til neste hus, så det er her innsatsen blir lagt inn nå, sier operasjonsleder ved politiet i Sør-Øst, Tommy Eriksen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Porsgrunn, Sør, Eriksen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Branni , eneboligi , Porsgrunnmed , fare, for, spredning
NRK - 11 sep 23 kl. 23:46

INP kan avgjøre valget i Porsgrunn

Industri- og Næringspartiet (INP) kan bli tungen på vektskålen ved kommunevalget i Porsgrunn. Den nasjonale partilederen Owe Ingemann Waltherzøe, som også er førstekandidat på lista i Porsgrunn, kan i praksis avgjøre om Høyre eller Ap får ordføreren. Da nærmere drøyt 86 prosent av stemmene i Porsgrunn var opptalt, lå INP på 10,4 prosent.

NRK - 05 dec 22 kl. 12:28

Brann i enebolig i Porsgrunn

Det skal være full fyr i en enebolig i Porsgrunn. Brannvesenet er i gang med å slokke brannen..

NRK - 22 okt 23 kl. 03:13

Brann på terrasse i enebolig i Askim

Beboere i en enebolig i Askim er evakuert etter en brann på husets terrasse. Brannen har spredd seg videre mot en garasje. Politiet skriver på X at nødetatene ved 3-tiden rykket ut etter melding om brann på en terrasse til en enebolig i Askim.

NRK - 09 jan 24 kl. 18:52

Brann i enebolig i Halden - to personer til legevakt

Rett etter meldingen om en overtent enebolig i Halden klokken 18.19 tirsdag kveld, dukket en ny melding opp hos nødetatene om brann i en enebolig i samme by. – Halden brannvesen, sammen med Aremark og Sarpsborg brannvesen, er nå på vei til melding om brann i bolig, sa Lars Erik Robertsen, vaktleder i Øst 110-sentralen, til NRK.

NRK - 09 jan 24 kl. 18:52

Brann i enebolig i Halden - politiet oppretter sak

Rett etter meldingen om en overtent enebolig i Halden klokken 18.19 tirsdag kveld, dukket en ny melding opp hos nødetatene om brann i en enebolig i samme by. – Halden brannvesen, sammen med Aremark og Sarpsborg brannvesen, er nå på vei til melding om brann i bolig, sa Lars Erik Robertsen, vaktleder i Øst 110-sentralen, til NRK.

NRK - 09 nov 23 kl. 15:24

Mann tiltalt for drapsforsøk etter knivstikking i Porsgrunn

En mann i 30-årene er tiltalt for drapsforsøk etter at en mann ble knivstukket i Porsgrunn i februar i år. Påtalemyndigheten mener han kan ha vært utilregnelig. Ifølge tiltalen fikk mannen den ene lungen punktert da den tiltalte stakk ham i brystet i Porsgrunn i 8-tiden 17.

Klartale - 27 nov 23 kl. 08:31

Ung mann drept i Porsgrunn

En mann ble pågrepet natt til mandag. Han er siktet for drap på en annen mann. Drapet skjedde i Porsgrunn i Telemark.

NRK - 07 jan 24 kl. 21:59

Stenger skoler og SFO i Porsgrunn etter strømbrudd

Porsgrunn kommune melder at de stenger Tveten barneskole, SFO og Tveten ungdomsskole i morgen på grunn av det pågående strømbruddet i Porsgrunn. Kommunen har satt kriseledelse. Det er usikkert når strømmen kommer tilbake, og temperaturen i bygningene ville ikke være høy nok til å kunne drifte forsvarlig, melder Porsgrunn kommune på sine hjemmesider.

NRK - 25 dec 22 kl. 16:10

Melding om brann i enebolig

Nødetatene rykker ut på melding om brann i en enebolig i Vestfossen. Det skal være snakk om en frittstående enebolig..

VG - 20 jan 24 kl. 06:28

Brann i enebolig i Porsgrunn

Nødetatene er på stedet etter melding om brann i en enebolig..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

USA advarer på nytt om bakkeinvasjon i Rafah

En israelsk bakkeinvasjon i Rafah vil bli en katastrofe, sier en talsmann for president Joe Bidens nasjonale sikkerhetsråd. USA har tidligere advart Israel mot å sende bakkestyrker inn i Rafah, der over 1,1 millioner internt fordrevne palestinere på oppfordring fra Israel har søkt tilflukt. Dersom Israel ikke tar hensyn til de palestinske flyktningenes sikkerhet vil «en operasjon i Rafah bli en katastrofe», sier John Kirby.

NRK - 30 minutter siden

Ny avsporing på Ofotbanen

Det melder avisa Fremover. Avisa får bekreftet fra Bane Nors pressevakt at det har vært en avsporing. – Det kan vi bekrefte.

NRK - 1 time siden

Ferge på Hvaler sto fast - har fått hjelp av redningsskøyta

Hvaler-ferga «Ternen» satt fast ved Herføl, skriver Fredriksstad Blad. Fergen ble ifølge avisen liggende stille i én time. Det er tåke og dårlig sikt i området.

NRK - 45 minutter siden

USA: Kongo og Rwanda står på randen av krig

USA advarer Kongo og Rwanda, sier at de to nabolandene står på randen av krig og ber dem om å ta et steg tilbake. FN-eksperter og vestlige land anklager Rwanda for å støtte den tutsiledede M23-militsen i Øst-Kongo, og for å ha sendt soldater over grensa, noe ledelsen i Kigali benekter. USA ba i helgen Rwanda om umiddelbart å trekke sine styrker ut av Kongo, samt militært utstyr som truer sivilbefolkningen, FNs fredsbevarende styrke og hjelpearbeidere i området.

NRK - 1 time siden

Aftenposten: Stortingsvara fra Senterpartiet har meldt seg inn i Høyre og Europabevegelsen

Vararepresentant på Stortinget, Haakon Skramstad, har meldt seg ut av Senterpartiet og inn i Høyre, melder Aftenposten. Han har også meldt seg inn i Europabevegelsen. – Senterpartiet fører ikke lenger tydelig, god gammeldags senterparti-politikk, sier han til avisen.

NRK - 1 time siden

Advokat tiltala for mishandling av familien

Ein bergensk mann i 50-åra er tiltala for mishandling, psykisk og fysisk vald og truslar av kona og deira barn. Det skal ha føregått i ein periode på 19 år. Vest politidistrikt skriv i tiltalen at «familiens omsorgsbase var prega av utryggleik og frykt for nye krenkingar».

NRK - 1 time siden

Chile gjenåpner etterforskningen av Pablo Nerudas død

Chile skal nok en gang forsøke å løse mysteriet rundt nasjonaldikteren Pablo Nerudas død, har en domstol i landet besluttet. Det skriver NTB. Neruda, som fikk nobelprisen i litteratur i 1971, døde tolv dager etter militærkuppet der landets folkevalgte president Salvador Allende ble styrtet og en militærjunta under ledelse av general Augusto Pinochet overtok makten.

NRK - 1 time siden

Ferge på Hvaler har gått på grunn

Hvaler-ferga «Ternen» har satt seg fast ved Herføl, skriver Fredriksstad Blad. Ifølge avisen har ferga ligget stille i én time. Det skal være tåket og dårlig sikt i området.

NRK - 3 timer siden

Mistenkelig gjenstand funnet på SAS-fly var tennisballer

Det ble funnet en mistenkelig gjenstand om bord på et SAS-fly på Arlanda flyplass i Sverige tirsdag kveld, melder Expressen. Det ble satt i gang en stor politiaksjon. Flyet ble evakuert, og politiet sperret av området, skriver avisa.

NRK - 1 time siden

To menn siktet for drap etter masseskytingen under Super Bowl-parade i Kansas City

Påtalemyndigheten i USA melder at to menn er siktet for drap etter masseskytingen under Super-Bowl-paraden i Kansas City i Missouri forrige uke. Én kvinne ble drept og 22 personer skadet i angrepet, åtte av dem barn. Fra før er to ungdommer siktet, skriver NTB.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com