NRK > Nyheter

Wednesday, 22 March, 13:02

NRK - 23 jul 22 kl. 10:15

Brann i enebolig i Namsos

Nødetatene har rykket ut til brann i en enebolig i Namsos. Det er ingen mennesker i huset, som ligger i et tettbebygd boligfelt. Det er ikke kontroll på brannen, skriver politiet på Twitter. Brannvesenet har startet slukking..
Les mer på NRK


Les mer om:
Namsos, Twitter

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Branni , eneboligi , Namsos
NRK - 20 okt 22 kl. 05:19

Får ikke synge under møte

Namsos kommune vil ikke at unger fra Namsos barneskole skal få synge for lokalpolitikerne når de møtes klokka 09.00 i dag for å avgjøre om noen av skolene i kommunen skal legges ned. – Vi reagerer veldig på at vi ikke får lov til å synge, uten at vi har fått en god forklaring, mener Christine Klykken i FAU ved Namsos barneskole.

NRK - 25 dec 22 kl. 16:10

Melding om brann i enebolig

Nødetatene rykker ut på melding om brann i en enebolig i Vestfossen. Det skal være snakk om en frittstående enebolig..

NRK - 12 maj 22 kl. 09:26

Mann siktet for skadeverk etter boligbrann i Namsos

En mann i 60-årene er siktet for skadeverk etter en boligbrann på Salsnes i Namsos kommune i Trøndelag torsdag morgen. Eneboligen ble totalskadd i brannen som ble meldt av naboer ved 5.30-tiden.

NRK - 20 okt 22 kl. 05:19

Blir nektet å synge under møte

Namsos kommune stopper en elevmarkering utenfor NTE Arena når kommunestyret møtes i dag for å avgjøre om noen skoler skal legges ned. Både representanter for Bangsund skole og Namsos barneskole planla markeringer, blant annet gjennom å synge, men får ikke lov av skoleledelsen, skriver Namdalsavisa. – Vi reagerer veldig på at vi ikke får lov til å synge, uten at vi har fått en god forklaring, sier Christine Klykken i FAU ved Namsos barneskole..

NRK - 08 feb 23 kl. 20:49

Vannløst i store deler av Namsos

Et brudd på hovedvannforsyninga for Tavlåa vannverk har ført til vannløse kraner for store deler av Namsos sentrum. Kommunen vet fortsatt ikke hvor bruddet på ledninga er. Klokka 2030 sier avdelingsingeniør for vann og avløp i Namsos kommune, Svein Storø, til NA at det er snakk om 5000 husstander..

NRK - 08 feb 23 kl. 22:27

Feil på vannledning i Namsos er lokalisert

Vannet er på vei tilbake etter at 5.000 husstander i Namsos mistet vannforsyningen etter et vannledningsbrudd onsdag kveld. – Vi har nå isolert problemet – som er en hovedledning mellom Larsheimen og Daltrøa.

NRK - 15 maj 22 kl. 15:43

En person til sykehus etter brann i Nittedal

En person er kjørt til Akershus universitetssykehus etter å ha fått i seg mye røyk i forbindelse med en brann i en enebolig på Gjelleråsen. I tillegg er fem personer kjørt til legevakt for sjekk, opplyser politiet på Twitter. – Seks personer har vært i huset, men alle er ute, sier Svein Walle, operasjonsleder i Øst politidistrikt.

NRK - 13 jul 22 kl. 18:39

Brann i enebolig i Asker: - skal være personer i huset

Alle nødetater på vei til melding om brann i enebolig. To barn var i huset, men kom seg ut uskadet. – Brannvesenet er inne i huset og har kontroll på en mindre brann, skriver politiet på Twitter.

NRK - 11 dec 22 kl. 16:55

Brann i bubil i Namsos

Det brenn i ein bubil i Namsos. Politiet i Trøndelag seier til NRK at det også brenn i huset som ligg ved sidan av bubilen. Alle skal ha kome seg ut av både huset og bilen.

NRK - 24 apr 22 kl. 05:33

Brann i enebolig på Vinstra

En brann i en utestue har spredd seg videre til en enebolig på Vinstra i Innlandet. Tre personer er evakuert fra boligen og to personer fra et nabohus, melder politiet i Innlandet. Meldingen om brannen kom klokka 04.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Fleire skadde etter skipsvelt i Skottland

Fleire personar er skadde etter at eit skip velta medan det låg i tørrdokk i ei hamn i Skottland, melder Reuters. Fem ambulansar, eit redningshelikopter og redningsmannskap har rykka ut til staden som ligg i Leith utanfor Edinburgh. Ifølge kjelder på staden var kraftig vind grunnen til velten..

NRK - 10 minutter siden

Støre: – Kontrollkomiteens Ukraina-kritikk er feilslått

Statsminister Jonas Gahr Støre mener leder av kontrollkomiteen Peter Frølich (H) prøver å «skåre billig poeng» med kritikken av regjeringens Ukraina-innsats. – Det bildet som komiteens leder prøver å tegne av norsk Ukraina-bistand, mener jeg er feilaktig, sier Støre til NTB. Støre sier at han selvsagt tar komiteens uttalelse på alvor.

NRK - 10 minutter siden

Zelenskyj på besøk nær fronten i Bakhmut

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj besøkte onsdag fronten nær Bakhmut, ifølge ukrainske styresmakter. Der skal han ha møtt soldatar i området, der det har vore svært harde kampar. Slaget om Bakhmut i Aust-Ukraina har gått føre seg i fleire månader.

NRK - 30 minutter siden

Varsler om kraftig snøfokk i Finnmark og Troms

Varslingstjenesten Varsom har sendt ut gult farevarsel for kraftig snøfokk langs kysten og fjordstrøkene i Finnmark og deler av Nord-Troms fra onsdag formiddag av..

NRK - 1 time siden

Ein person gripen for drapsforsøk i Tyskland

Onsdag blei det gjennomført aksjonar mot høgreekstreme miljø i åtte tyske delstatar og Sveits, opplyser tyske styresmakter, ifølge Reuters. Ein person er arrestert mistenkt for drapsforsøk. Ein politibetjent blei skadd då det blei fyrt av skot under aksjonen..

NRK - 1 time siden

Toga går igjen etter ulukka i Hellas

Togtrafikken mellom store byar i Hellas er onsdag i gang igjen etter den store ulukka i slutten av februar. 57 menneske omkom då to tog kolliderte i høg fart mellom Aten og Thessaloniki 28. februar.

NRK - 1 time siden

Abelprisen til matematikaren Luis Caffarelli

Abelprisen for 2023 går til den argentinsk-amerikanske matematikaren Luis Caffarelli. Det er første gong at Abelprisen blir delt ut til ein matematikar frå Latin-Amerika. Han får prisen for banebrytande arbeid med partielle differensiallikningar, som blant anna kan bidra til å forstå korleis naturen endrar seg over tid.

NRK - 1 time siden

– Helseutplattforma kan ikkje utsetjast ytterlegare

– Helseplattforma kan ikkje utsetjast ut over april 2024 med tanke på at det nærmar seg innflytting i det nye sjukehuset på Hjelset. Det sa IKT-direktør i Helse Møre og Romsdal, Helge Storøy. Helse Møre og Romsdal følgjer med på situasjonen og arbeider direkte inn mot Helseplattforma og 15.

NRK - 1 time siden

FN takkar Noreg for innsatsen for fred

FNs undergeneralsekretær for fredsoperasjonar, Jean-Pierre Lacroix. takkar Noreg for den varige støtta til FNs fredsbevaring, melder FN i ei pressemelding. I år er det 75 år sidan FNs fredsbevaring starta.

NRK - 1 time siden

Ny person pågrepet i voldtektssak i Skien

Politiet har pågrepet ytterligere en person etter at en prostituert kvinne natt til tirsdag ble ranet med kniv og voldtatt på en privatadresse i Skien. En lokal mann i 20-årene ble pågrepet samme natt, men ifølge kvinnen var det to personer til stede da hendelsen fant sted. Det skal være denne personen som nå er tatt av politiet, skriver Varden.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com